Aangezien we tegenwoordig allemaal gebruikmaken van zowel tv en internet is het voor iedereen interessant om meer te weten te komen over de verschillende soorten mogelijkheden bij providers die hiervoor bestaan. Het is natuurlijk belangrijk dat een abonnement perfect past bij al jou wensen, maar net zo belangrijk is misschien wel dat het gewoon goedkoop is! Niemand wil elke maand te veel betalen om gebruik te kunnen maken van tv en internet. Ondanks dat vele hier misschien helemaal niet naar kijken, kan dit toch erg veel geld schelen maand. Wil je weten of dit ook voor jou geldt? Lees dan snel verder en vergelijk het eens met je huidige abonnement dat je hebt voor Tv en internet. Wanneer je deze nog niet hebt kijk eens welke voldoet aan jouw eisen! Misschien kun je er wel veel meer uithalen dan je zelf denkt.

Verschillende providers bieden in Nederland abonnementen aan waarin tv en internet zit. Naast kwaliteit en de grootte van het abonnement kunnen zij ook in de kosten van elkaar verschillen. Hieronder staan bekende Nederlandse providers met de specificaties van de verschillende abonnementen die worden aangeboden door hun waar zowel internet en tv in zit. Wanneer je op zoek bent naar een nieuw abonnement is het erg belangrijk om eerst te kijken of de specificaties zoals de snelheid en de grootte van het abonnement wel bij je passen! Gebruik je veel internet en tv? Kies dan voor een groter abonnement dan wanneer je dit helemaal niet vaak doet. Vaak zijn deze varianten natuurlijk wel iets duurder, maar wanneer je deze simpelweg nodig hebt, is het niet interessant om voor een te kleiner abonnement te kiezen. Kijk daarom nooit alleen naar de prijs, maar ook verder dan dat!

Onderstaand zijn providers gegeven die interessant kunnen zijn voor mensen die opzoek zijn naar een goedkoop abonnement waar zowel tv als internet diensten in zitten:

Caiway

Caiway bestaat sinds 1981 en staat bekend om het aanbieden van diensten als internet, digitale televisie en telefonie. Omdat Caiway erg vooruitstrevend is, blijven ze constant de nieuwste ontwikkelingen volgen. Hierdoor bieden ze dan ook supersnel internet aan via de glasvezel waarvan ze zelf stellen dat dit hét snelste internet van Nederland is. Bij Caiway kan je kiezen uit verschillende pakketten waarin zowel tv, internet en telefonie zit. Het meest gekozen pakket bij Caiway is Gewoon Voordelig (100 Mbps) voor een vast bedrag van €39,00 per maand.    

KPN

KPN is al ontstaan in de 19e eeuw en is vanaf die tijd gegroeid tot één van de grootste en vooral bekendste aanbieders van TV en internet in Nederland. Bij KPN kun je kiezen uit drie verschillende pakketten voor tv en internet. Zo kun je kiezen voor Internet en Tv basis. Hierbij heb je tot 40 Mbit/s download, tot 4 Mbit/s upload en beschik je over één HD tv-ontvanger. Dit alles voor €49,00 per maand. Ook kun je kiezen voor het normale Internet en Tv pakket. Hier krijg je tot 80 Mbit/s download en tot 8 Mbit/s upload met 2 HD tv-ontvangers. Dit alles voor een vast bedrag van €59,00 per maand. Als laatste is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor Internet en tv 4K. Met dit abonnement krijg je tot 100 Mbit/s download en tot tot 10 Mbit/s upload met 2 HD 4K tv-ontvangers. Dit abonnement kost elke maand standaard €69,00.

Ziggo

Ziggo staat bekend als de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland. Zo maakten in 2015 meer dan 4 miljoen huishoudens gebruik van minimaal één van de aangeboden diensten van Ziggo. Dit laat zien dat Ziggo voor veel huishouden een interessante optie was. Bij Ziggo kan je namelijk zelf je pakket samenstellen. Hierdoor kun je een verschil aangeven wanneer je bijvoorbeeld meer gebruikmaakt van internet dan van tv, of juist andersom! Hierdoor kun je op je persoonlijke wensen het afstemmen en zo nooit een te groot pakket kiezen voor iets wat je niet veel gebruikt. Met deze constructie betaalt je niet voor iets wat je niet gebruikt! Je kan kiezen bij internet voor: Internet Start, Internet Complete en Internet Max. Voor het tv gedeelte kun kiezen uit: TV Smart, TV Complete en TV Max. Kiezen voor Ziggo kan dus extra interessant zijn voor mensen die verschillen in hun gebruik van televisie of internet. Het meest gekozen abonnement is Internet Complete en TV Complete, hier betaal je per maand €69,00 voor en hiervoor krijg je 200/20 Mbit/s Internet en 77+ zenders.

Tele2

Tele2 blijkt uit onderzoek de aanbieder van het snelste internet en tv-pakket van Nederland. Je kan bij Tele2 kiezen uit drie verschillende pakketten: light, basis en extra. In het pakket light zit internet met snelheden tot 20 Mb/s en tv met 20 zenders. De eerste 6 maanden van je abonnement krijg je 50% op tv dus je betaalt de eerste maand slechts €29,00 en daarna vast €33,00 per maand. Het meest gekozen pakket is bij Tele2 basis. Hierin zit supersnel internet met snelheden tot 60 Mb/s en tv met 52 zenders. Ook hier krijg je de eerste 6 maanden 50% op tv waardoor je het eerste halfjaar slecht €35,00 per maand betaalt en hierna een vast bedrag van €44,00. Wanneer je een wil kiezen voor een groot pakket is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor het extra pakket van Tele2. Je beschikt hiermee over ultrasnel internet met snelheden tot wel 100 Mb/s en tv met een zenderpakket van 52 zenders en erg veel extra’s. Net als bij alle andere abonnementen geldt hier een actieprijs gedurende de eerste 6 maanden. Je betaalt dan €37,00 en daarna de vaste prijs van €46,00.

Om voor jezelf te bepalen welk abonnement nu het beste is voor jouw persoonlijk en het minst kost is het allereerst belangrijk om te kijken welke provider actief is in de omgeving waar je woont. Niet iedere provider is namelijk overal verkrijgbaar, of overal even sterk. Wanneer je hier eerst op zoekt kun je direct een selectie maken welke pakketten eventueel beschikbaar zijn voor je. Kijk hier dan rustig naar en vergelijk het met jouw mensen en kosten! Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.