KPN Klantenservice

KPN Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (23) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 08:00 tot en met 20:00 uur

Dinsdag: Van 08:00 tot en met 20:00 uur

Woensdag: Van 08:00 tot en met 20:00 uur

Donderdag: Van 08:00 tot en met 20:00 uur

Vrijdag: Van 08:00 tot en met 20:00 uur

Zaterdag: Van 08:00 tot en met 17:00 uur

Zondag: Geslote

 

Belkosten: Gratis

Telefoonnummer KPN

Voor telefonisch contact kun je bellen met 0800 – 0402, dit betreft een gratis 0800 nummer. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot  20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 17:00. Op zon- en feestdagen is de klantendienst niet bereikbaar.

Hulp en oplossingen

KPN wil haar klanten een centraal aanspreekpunt bieden en heeft daarom de klantenservice van KPN in het leven geroepen. Het bedrijf dat verscheidenheid aan diensten levert kan dit niet missen en dit heeft het bedrijf duidelijk onderkend. De service is professioneel ingericht. Klanten worden snel en deskundig te woord gestaan en ze worden gelijk geholpen.

Waarvoor bellen met KPN?

Er zijn verschillende redenen om contact met KPN te willen. Hier zijn een paar redenen:

 • Informatie over actuele storingen
 • Doorgeven van verhuizing
 • Bestellen van diensten of producten
 • Vragen over betalingen en facturen
 • Vragen over instellingen van e-mail
 • Bestelstatus opvragen
 • Technische vragen
 • Vragen over aanleg van glasvezel

Dit is niet een volledige opsommingen, maar dit zijn voorbeelden waarom je de klantenservice van KPN wilt bereiken.

Forum

Op https://forum.kpn.com kun je ook vragen stellen. Op dit forum is een team van KPN actief dat vragen beantwoord. Daarnaast kunnen ook andere klanten, je helpen met je vraag. Ook kun je de zoekfunctie gebruiken voor het vinden van informatie. Het kan zijn dat je met een bepaald probleem zit, waar al eerder iemand een vraag over heeft gesteld. Via de zoekfunctie kun je zo direct antwoord vinden op je vraag.

Storing

De diensten die KPN leveren kunnen soms worden aangetroffen met een storing. KPN doet er alles aan om dit tegen te houden, maar techniek blijft techniek en dit kun je niet voorkomen. Als er storing plaatsvindt help de storingsdienst van KPN je direct. In de eerste lijn zijn de medewerkers die helpen met kleinere storing. Als het probleem groter blijkt te zijn dan wordt de klant doorverbonden met de tweede lijn. De medewerkers zijn gespecialiseerd om technische problemen op te lossen. Voor de klant is het prettig om met de eerste en tweede lijn te werken. De klanten hoeven niet terug te bellen en het probleem wordt zo snel mogelijk verholpen.

Klantenservice

De werknemers van de klantenservice weten waar zij over praten. Dit is voor de bedrijf logisch en als je belt als consument dan weet je dat op dat moment. De medewerkers zijn opgeleid om de klanten gelijk in één keer te kunnen helpen. Als zij iets niet weten verbinden zij jou door naar een andere medewerker. De klantenservice is hierdoor uiterst effectief en je wordt snel geholpen. Je wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd.

Telefoonnummer

De telefonische klantenservice van KPN heeft meerdere telefoonnummers waar ze op bereiken zijn.

 • Telefoonnummer KPN (mobiel en mobiel internet): 0800 0105 (24/7 gratis)
 • Telefoonnummer KPN (Internet en televisie): 0800-0402 (24/7 gratis)

Let dus goed op dat je het juiste telefoonnummer belt.

Kijk altijd even op de website van KPN. Heb je een vraag dan kan het goed dat je je antwoord online al kunt vinden. Bekijk de meestgestelde vragen en heb zo snel antwoord op je vraag.

Wil je op een andere manier contact, dan kun je ook live chatten. Ga naar https://www.kpn.com/service.htm om gebruik te chatten met de helpdesk van KPN.

Zakelijk contact

Naast de particuliere markt heb je ook een zakelijke markt. Omdat de zakelijke markt anders is dan de particuliere markt heeft KPN een aparte klantenservice opgesteld voor zakelijke klanten. Dit zijn de telefoonnummers die je kunt bellen als zakelijke klant:

 • Telefoonnummer KPN zakelijk (Kleinzakelijk en MKB): 0800-0403 (24/7 gratis)
 • Telefoonnummer KPN zakelijk (Grootzakelijk): 0800-1576 (24/7 gratis)

KPN legt de lat hoog voor zichzelf en neemt de klanten serieus. De klantenservice is gericht op een full service dienstverlening die niet alleen helpt bij het verkopen van producten en diensten. Als je contact opneemt met deze dienst dan is dit de snelste manier om een probleem op te lossen of om een antwoord te krijgen op je vraag.
Het is goed om te weten dat KPN altijd bereikbaar is en dat ze vriendelijk en vakkundig klanten helpen.

Facebookpagina van KPN

kpn

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan KPN, bezoek het Facebook account van KPN en stel direct jouw vraag.

Twitter van KPN

kpnwebcare

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan KPN, bezoek het Twitter account van KPN en stel direct jouw vraag.

Website van KPN

kpn.com

Bezoek de website van KPN om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van KPN

Adresgegevens van KPN

KPN is gevestigd op het adres Wilhelminakade 123 Rotterdam 3072 AP. De exacte locatie van KPN zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

23 Responses

 1. t is weer eens zover.Weer opeens geen tv …altijd wanneer er door KPN aan een of andere update van interaktieve tv wordt gesleuteld,waar ik nog nooit om heb gevraagd!En vervolgens gaat het geluid bv op halve kracht ..of een aantal zenders zijn foetsie of nu weer tv laadt en laadt en hangt bij 95% …krijg je allemaal leuke tips voor interaktieve tv in beeld maar die 95% blijft niets gaat verder.Terugkijken werkt zowiezo bijna nooit normaal ,dan valt opeens midden in een programma het beeld weg en is terugkijken niet meer te activeren.Ik zou zo graag Telfort terug hebben…zucht.Die waren tenminste nog te bereiken bij problemen.Heb het gevoeldat de mensen die bij KON tegenwoordig aan de tv sektie werken niet zo best zijn.
  Echt waardeloos …zo goedkoop is dat pakket niet….en dan bijna elke week wel ergens uitval.Bah

 2. Hallo, Pieter van de Zandestraat 36, 2513TM heeft wifi via jullie. De wifi gaat ZEER traag.
  Kunnen jullie kijken waar dat aan ligt? Wat voor wifi is er nu gecontracteerd? Kan dat evt. uitgebreid worden en wat kost dat dan?

 3. taiwan tv ontvanger onregelmatig in storing. start niet op. moet dan alle aanwijzigen uitvoeren om het apparaat weer in werking te krijgen. medewerker kpn gaat via de telefoon allerlei aanwijzigen geven ,alsof ik niet kan lezen. na vervelend gesprek word mij een andere ontvanger aangeboden voor 5 euro pm. als dit taiwan spul ook weer niet ok is dan op den duur een kast vol. gaarne echte hulp ipv kluitje in het riet . Vriendelijke groet aan dit KONINKLIJK bedrijf.

 4. Handis als je tv ontvanger iedere dag hapert! Geen beeld, start niet door, blijft hangen op 95%. Meld geen videokanaal. Alles al geprobeerd, na drie uur eindelijk voor elkaar en dan valt zomaar ineens de boel weer uit de lucht! Online een kastje om willen ruilen gaat ook niet. Dan eindelijk een telefoonnummer gevonden, gebeld, geef je aan dat je al 5 dagen bezig bent en alles maar dan ook alles wat er mogelijk is al gedaan hebt…en dan zeggen ze: ja maar dat kastje is nog niet zo oud dus die gaan we niet vervangen!! Moet intern opgelost worden en dat kan 4 dagen duren!! Fijne service…not!

 5. Ik probeer al dagen tevergeefs mijn toestemming te geven voor aanleg glasvezel. Mijn code is K8XMG4. Steeds niet te verzenden

 6. Tot mijn verbazing weigert KPN elke poging tot verbinding via tor / torbrowser naar een KPN website. Is dit beleid en opzettelijk of een verkeerde instelling. Ik hoop het laatste.

  mvrgr

  njb

  1. 29-09-2021 is het beltegoed opgewaardeerd middels gekochte telefoonkaart KPN. Die dag is mij, er waren problemen, € 10,00 extra beltegoed beloofd, dat is niet bijgestort.
   Vandaag (23-11-2021) is geconstateerd dat mijn beltegoed praktisch nihil is. Contact met medewerker Mark is kan niks voor u doen. Vervolgens gebeld met Telefoonnummer KPN zakelijk (Kleinzakelijk en MKB): 0800-0403 (24/7 gratis), niet nummer is niet meer in gebruik is gesteld.
   Vervolgens contact opgenomen met: Telefoonnummer KPN (Internet en televisie): 0800-0402 (24/7 gratis) gesproken met Mark.
   Ik bel niet met mijn mobielnummer, ik internet er niet mee, wel App ik er mee en dat is gratis. Dit kan dan ook niet de reden zijn dat het beltegoed nu (23-11-2021) praktisch op is. Volgens de 1e Mark moet ik maar naar de winkel komen om te kunnen vaststellen waarom het beltegoed is opgesnoept door KPN !! Een paar maanden geleden is op verzoek KPN een nieuwe simkaart geïnstalleerd. Ik verneem een oplossing

 7. echt he 2 gsm gekocht bij media markt meneer we regelen dit voor u ouders op u account nou ben 48 uur verder en nog niks nada wat een gekloot weer zonde van het geld en jawel geen telefoon verkeer wat zo belangrijk is want 1 ligt in het ziekenhuis en dacht goed te doen hoop geld kwijt en kpn o sorry meneer geen tijd
  nee natuurlijk niet
  waste of time

 8. Ik had via Vodavone een Iphone besteld. DE bezorging werd keurig aangekondigd en ik kreeg te horen dat ik een handtekening of persoonsnummer zou moeten leveren om mijn Iphone te krijgen. Tot mijn stomme verbazing werd er op een bepaalde tijd aangebeld en toen ik naar mijn voordeur kwam ontdekte ik dat er een pakje voor mijn voordeur was gelegd. Daar bleek inderdaad mijn Iphone in te zitten. Ik denk dat de leverancier van mijn Iphone niet erg tevreden zal zijn met de handelwijze van jullie bezorger. Dit is mj al eens eerder overkomen met jullie. Ik heb er verder geen problemen mee gekregen maar voor hetzelfde geld was er een toevallige voorbijganger met mijn Iphone van door gegaan.

 9. Er staat dat dit telefoonnummer 08000402 op bepaalde tijden open is en op zondag gesloten. Als je verder naar beneden scrollt zie je dat ditzelfde nummer 24/7 bereikbaar is. Dat spreekt elkaar dus tegen.

 10. friedrich klunck
  19 november 2022
  ANTWOORD
  Geachte Medewerkers,mijn vraag is of de duitse zenders Duits pakket in HD kwaliteit worden uitgezonden.

 11. Ik heb de onderstaande vragen aan uw collega’s van [email protected] gesteld en zij gaven aan dat zij hier geen antwoord op kunnen geven. Wellicht dat het op deze manier wel lukt.
  – Er zou nog iemand langs komen om de aansluiting te testen. Doch helaas is dat nog niet gebeurd. Wanneer kan ik dit verwachten?
  – Als de glasvezelkabel in gebruik zou worden genomen blijft dan de oude vaste telefoonaansluiting gewoon werken en loopt die dan via de glasvezelkabel loopt?
  – Er werd aangegeven dat de oude vaste aansluiting op termijn vervalt. Voor wanneer dit zou gaan gebeuren moest ik met u contact opnemen. Dus wanneer gaat dit gebeuren?

  Met vriendelijke groet,

  Pieter Derk Tulp
  Olijfgaard 27
  3206 NG Spijkenisse
  [email protected]

 12. ik heb 2 maanden een bestelling gedaan van digitenne module met insteekkaart voor in de t.v is besteld volgs jullie zou hem binnen 5 dagen in huis hebben nu inmiddels 6 weken geleden maar hellaas weer pindakaas naar diversen winkels geweest word van het kasje naar de muur gestuurd maar nog steeds niks ontvangen gewoon te gek voor worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.