Ziggo B.V.

Ziggo B.V. Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (6) Reviews

Bellen met Ziggo B.V.

0900-1884
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:00 en 22:00 uur

Dinsdag: tussen 08:00 en 22:00 uur

Woensdag: tussen 08:00 en 22:00 uur

Donderdag: tussen 08:00 en 22:00 uur

Vrijdag: tussen 08:00 en 22:00 uur

Zaterdag: tussen 08:00 en 22:00 uur

Zondag: tussen 08:00 en 22:00 uur

 

Belkosten: lokaal tarief

Facebookpagina van Ziggo B.V.

ZiggoCompany

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Ziggo B.V., bezoek het Facebook account van Ziggo B.V. en stel direct jouw vraag.

Twitter van Ziggo B.V.

ziggowebcare

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Ziggo B.V., bezoek het Twitter account van Ziggo B.V. en stel direct jouw vraag.

Website van Ziggo B.V.

ziggo.nl

Bezoek de website van Ziggo B.V. om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Ziggo B.V.

Adresgegevens van Ziggo B.V.

Ziggo B.V. is gevestigd op het adres Boven Vredenburgpassage 128 Utrecht. De exacte locatie van Ziggo B.V. zie je op de kaart hierboven.

Telefoonnummer ZIGGO

0900 – 1884
Het informatienummer kost 18 cent per minuut. Er zit een maximum van 9 euro op. Het starttarie is 0,045 cent. Uw gebruikelijke belkosten komt er nog bij. Als je belt naar het nummer die hierboven is aangegeven, kan je de opname van de telefoongesprek ontvangen via de e-mail. Dit kan zijn voor controle. Je moet het formulier invullen dat je de opname wilt ontvangen binnen 48 uur in je e-mail.

Contact met de klantenservice

Voor vragen en problemen omtrent je internet, telefonie en televisie kun je contact op nemen met Ziggo. Ziggo is de grootse aanbieder van deze drie zaken in Nederland., ER zijn sinds 2008 veel meer kabelaars aangesloten tot één groot bedrijf, namelijk Ziggo. Het hoofdkantoor zit gevestigd in Utrecht.

Klantenservice Ziggo

Als je bent aangesloten bij Ziggo door een abonnement te hebben voor internet, telefoon of televisie en je hebt hier over vragen dan kun je die stellen aan de klantenservice. Ziggo probeert zo snel mogelijk het probleem voor jou op te lossen
Je kunt bij de klantenservice terecht voor de zaken:

 • Hulp bij storingen
 • Vragen over de bestellingen en de levering of installatie daarvan
 • Instructies bekijken voor het installeren van producten of diensten
 • Het doorgeven of wijzigen van de abonnement, gegevens of adres

Naast particulier kan je ook als bedrijf terecht bij de klantenservice als je problemen hebt, maar je moet dan terecht bij de Zakelijke Klantenservice. Dit werkt op dezelfde manier als bij de particuliere klantenservice.

Contact opnemen met Ziggo

Als je een vraag, klacht of opmerking hebt dan kun je contact opnemen met Ziggo contact. Je kan dit doen op verschillende manieren:

 • Op de website www.ziggo.nl kun je klikken op het onderwerp waar je een vraag over wilt stellen of waar je hulp voor nodig hebt. Daarnaast is er een lijst opgesteld met de veelgestelde vragen zodat je snel een antwoord kunt vinden op jou vraag
 • Op social media als Twitter, facebook en andere fora zit er een team klaar die jou vragen online zo snel mogelijk beantwoorden
 • Op de website kun je via het contactformulier uw vragen, complimenten of klachten kwijt. De expert van Ziggo gaat je dan daarna terug mailen of terug bellen.
 • Je kunt altijd bij een verkoop- of servicepunt langs gaan in de buurt. Als je je postcode invult dan krijg je een overzicht met de verkoop- en service punten die bij jou in de buurt zitten.
 • de abonnees kunnen elkaar vragen stellen en op deze vragen reageren en tips geven via de community.

Ziggo telefoonnummer

Er zijn meerdere manieren om de kabelaanbieder Ziggo te bereiken. Telefonisch contact is het snelste contact die je kunt krijgen en daarom is er maar één telefoonnummer: 0900 1884

 • je kunt de klantenservice bereiken via 0900 1884
 • Als je klant bent van Ziggo, dan kun je de klantenservice gratis bellen op het nummer 0900 1884
 • Als je als particulier een product wilt bestellen telefonisch dan kun je bellen met 0900 1884
 • Je kunt de zakelijke klantenservice bellen met 0900 1884
 • Je kunt een product zakelijk bestellen via het nummer 0900 1884

Ziggo bellen

Je kunt via het nummer 0900 1884 Ziggo bellen als je vragen, opmerkingen of problemen hebt. Je kunt iedere dag telefonisch bellen van 08:00 uur tot 22:00 uur. Dit geldt ook in het weekend en op feestdagen

Ziggo lost een storing op

Het kan voorkomen dat je te maken hebt met storing bij uw internet, telefonie of televisie. Je kunt voor hulp kijken op de website voor informatie, tips en filmpjes die te maken hebben met de storing. Als je de oplossing niet kunt vinden dan kun je altijd bellen naar het nummer 0900 1884 of je kunt via een ander manier contact opnemen. Je hoeft dus niet lang last te hebben van de storing, want Ziggo lost het samen met jou op.

Conclusie

Er zijn dus vele manieren om contact op te nemen met het klantenservice van Ziggo. Op de website kan je al een eind komen als je een vraag of probleem hebt, maar om het snelst een antwoord te krijgen is toch via de telefoon. Je wordt gelijk geholpen zodat je niet verder hoeft te zoeken. Je hebt direct een expert aan de lijn zodat je professioneel antwoord krijgt als je problemen hebt zonder misvattingen. Als je antwoord nodig hebt op een vraag of hulp nodig hebt bij een probleem dan kun je het beste telefonisch contact opnemen met Ziggo.
Het hoofdkantoor van Ziggo zit op de Atomweg 100 in Utrecht.


Is er iets verandert aan de bovenstaande gegevens?
Wij doen ons best om alle informatie actueel te houden. Indien er iets is verandert horen wij dat graag.
Een melding via ons contactformulier wordt zeer gewaardeerd.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Beoordelingen, Reviews & Klachten

1 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
José
José
1 month ago

Ik heb gebeld via het storingsnummer van Ziggo, maar daar zeggen ze dat ze vanaf 20.00 uur alleen nog maar te bereiden zijn via facebook of twitter. Dat heb ik niet. Hoezo staat er dat Ziggo bereikbaar is tot 22.00 uur?

R Vink
R Vink
1 month ago

ik kan jullie niet bereiken met 1200 nummer en met de andere nummer
wat is het probleem bij jullie

R Vink
R Vink
1 month ago

ik heb slechte verbinding met wifi op mijn mob , ik heb al een booster van jullie maar werkt ook niet goed , hebben jullie van die lossen wifi ont vangers , die ik zag staan , ik zou daar wel gebruik van willen maken , anders ben ik toch genootzaak naar kpn te gaan , zo als ik hoor werken die prima

R Vink
R Vink
1 month ago

en kosten niks, mensen zijn zeer tevreden vooral mijn zoon die heeft ze in bezit en is klant bij kpn

R Vink
R Vink
1 month ago

voor maand bedrag maak het niks uit voor mij , al ben ik al jaren lid bij jullie,
dan zie ik toch een keer een einde komen sorry

Els
Els
6 days ago

Zeer slechte zaak dat Ziggo zo slecht bereikbaar is. Vroeger belde ik nog wel eens met het gratis servicenummer en ben daarbij goed geholpen. Laat ik zeggen dat ik geen 40 meer ben. En dan blijkt dat je niet geholpen kunt worden! Zal om moeten kijken naar een andere provider.

Nieuwe Bedrijven

RTL contact
035 – 6718718
Simyo
0800-8007
Algemeen Dagblad
088 – 0505050
Oxxio
088-8955999
BN De Stem
088-0139920
SNS Bank
030 - 6333000
HelloFresh
020 7602014
Leenbakker
088-7860200
Leeuwarder Courant
088 – 8002008
Netflix
0800 0229647
Copyright 2020 © All rights Reserved.
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x