Caiway

Caiway Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 09:00 en 21:00 uur

Dinsdag: tussen 09:00 en 21:00 uur

Woensdag: tussen 09:00 en 21:00 uur

Donderdag: tussen 09:00 en 21:00 uur

Vrijdag: tussen 09:00 en 21:00 uur

Zaterdag: tussen 10:00 en 16:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Hoe neem je contact op met de klantenservice van Caiway?

Nagenoeg iedereen in Nederland zit op internet en daar heb je uiteraard een provider voor nodig. Hierbij kun je kiezen uit tal van aanbieders waarvan Caiway er eentje is. Zoek je een provider of ben je van plan te switchen? Dan is het uiteraard goed denkbaar dat je eerst graag een en ander wilt weten over een provider zodat je de juiste kiest. Bij Caiway kun je dan terecht voor meer informatie op de website van de aanbieder maar contact opnemen met de klantenservice is ook een goed idee als je meer wilt weten.

Caiway werkt doorgaans zonder storingen

Caiway bestaat sinds 1981 en heeft in de loop der jaren verschillende namen gehad. Ze begonnen met het aanbieden van hun diensten in het westen des lands. Ze waren eerder bekend onder de naam Kabelfoon en in 2004 werd deze veranderd in CAIW. Daarna werd de naam Caiway in gebruik genomen. Caiway werkt met een uiterst modern netwerk hetgeen ze veel klanten oplevert. Er komen zelden storingen voor hetgeen voor veel mensen en bedrijven erg belangrijk is omdat ze zo altijd de beschikking hebben over een goed en stabiel netwerk. Het internet werkt dermate snel zodat je nooit lang ergens op hoeft te wachten en er wordt gebruik gemaakt van de meest moderne technieken die beschikbaar zijn.

Kijk online waarvoor je terecht kunt bij Caiway

Bij Caiway kun je terecht voor internet, televisie en bellen. Je kunt ervoor kiezen slechts een van deze onderdelen af te nemen van deze provider maar allemaal kan uiteraard ook. Hiervoor zijn diverse pakketten beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Vind je het zelf moeilijk te bepalen welk pakket het beste voor jou geschikt is? Lees dan de nodige informatie online door. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen die je op de website vindt. Via de klantenservicepagina waarnaar je kunt doorklikken als je op www.caiway.nl gaat kun je zien welke vragen er vaak gesteld worden, ook door andere mensen. Als jouw vraag hier ook tussen staat heb je er snel een antwoord op en hoef je dus niet meer verder te zoeken.

Neem contact op met de klantenservice van Caiway

Staat je vraag er niet tussen of wil je iets heel anders weten? Of is het antwoord dat wordt gegeven niet afdoende? Neem dan alsnog contact op met de Caiway klantenservice. Zo kun je bellen met een van de medewerkers via het Caiway telefoonnummer 088-2249111. Chatten in plaats van Caiway bellen kan ook. Hiervoor vind je de mogelijkheid op de website van Caiway. De provider kan ook gecontacteerd worden via Whatsapp als je dat handiger vindt. Dit kan uiteraard 24/7 en dat geldt eveneens voor het versturen van een berichtje via Twitter of Facebook. De Caiway klantenservice is online bereikbaar tussen 9:00 en 21:00. Een berichtje op Facebook verzend je via https://www.facebook.com/CaiwayNL en een Twitterbericht kun je versturen via https://twitter.com/caiway.

Veelgestelde vragen vind je op de site van Caiway

Als je ervoor kiest een vraag te zoeken binnen de veelgestelde vragen dan kan deze over diverse onderwerpen gaan. Zo wordt er bij Caiway een onderscheid gemaakt tussen de volgende categorieën: Installeren en gebruiken, Storingen en problemen, Factuur en betalen, Leveren en wijzigen, Aanmelden en bestellen en tenslotte Opzeggen. Kies je voor een van deze categorieën dan zie je niet alleen de veelgestelde vragen staan maar vind je er ook de nodige informatie die je kunt doorlezen. Wellicht is dit al voldoende voor je maar kom je er zelf niet helemaal uit dan is contact opnemen met de klantenservice altijd aan te raden.

Maak gebruik van Mijn Caiway

Als je contact op wilt nemen met Caiway is dat eenvoudig te doen via de website maar voor klanten zijn er ook tal van zaken die je zelf kunt regelen. Hiervoor maak je dan gebruik van Mijn Caiway. Daarop log je in met je gebruikersnaam en wachtwoord zodat dit altijd veilig gebeurt en niemand anders je gegevens kan zien of er misbruik van kan maken. Via Mijn Caiway kun je zelf het volgende allemaal doen en inzien:

  • Je gegevens bekijken;
  • Je gegevens aanpassen indien er iets veranderd is;
  • Een verhuizing doorgeven;
  • Diensten bestellen of opzeggen zoals bijvoorbeeld een extra zenderpakket op televisie;
  • Je facturen bekijken.
  • Caiway Webmail

Heb je een mobiel abonnement bij Caiway? Dan kun je je aanmelden voor Mijn Caiway Mobiel. Hierop kun je zien wat je verbruik en belgedrag is, je facturen bekijken, wijzigingen doorgeven en je gegevens bekijken.

Facebookpagina van Caiway

CaiwayNL

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Caiway, bezoek het Facebook account van Caiway en stel direct jouw vraag.

Twitter van Caiway

caiway

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Caiway, bezoek het Twitter account van Caiway en stel direct jouw vraag.

Website van Caiway

caiway.nl

Bezoek de website van Caiway om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Caiway

Adresgegevens van Caiway

Caiway is gevestigd op het adres Industriestraat 30 Naaldwijk 2671 CT. De exacte locatie van Caiway zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.