tap air klantenservice

TAP Air Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews

Bellen met TAP Air

(+351) 211 234 400
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Vanaf 08:00 uur t/m 00:00 uur

Dinsdag: Vanaf 08:00 uur t/m 00:00 uur

Woensdag: Vanaf 08:00 uur t/m 00:00 uur

Donderdag: Vanaf 08:00 uur t/m 00:00 uur

Vrijdag: Vanaf 08:00 uur t/m 00:00 uur

Zaterdag: Vanaf 08:00 uur t/m 00:00 uur

Zondag: Vanaf 08:00 uur t/m 00:00 uur

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Facebookpagina van TAP Air

tap air portugal facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan TAP Air, bezoek het Facebook account van TAP Air en stel direct jouw vraag.

Twitter van TAP Air

tap air twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan TAP Air, bezoek het Twitter account van TAP Air en stel direct jouw vraag.

Website van TAP Air

tap air website

Bezoek de website van TAP Air om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van TAP Air

Adresgegevens van TAP Air

TAP Air is gevestigd op het adres Evert van de Beekstraat 25, 1118 CL, Schiphol, Nederland. De exacte locatie van TAP Air zie je op de kaart hierboven.

TAP Air klantenservice

TAP Portugal heeft een speciale afdeling voor klantenservice met teams die 24 uur per dag actief zijn om ervoor te zorgen dat TAP-passagiers tevreden zijn wanneer ze hulp nodig hebben. Het contactcentrum is elke dag van de week open voor telefoontjes, en verloren bagage kan binnen twee uur van elke luchthaven in Europa of Noord-Amerika worden opgehaald door contact op te nemen met een van de kantoren op buitenlandse luchthavens.

Om er zeker van te zijn dat u de best mogelijke klantenservice krijgt, moet u contact opnemen met TAP Portugal via het telefoonnummer dat zij hebben opgegeven. Hun vertegenwoordiger zal u graag helpen met eventuele vragen of problemen die zich kunnen voordoen tijdens het plannen en boeken van uw vluchtroute of helpen met andere vragen.

U kunt de Tap Air klantenservice bereiken op het telefoonnummer (+351) 211 234 400. Dit telefoonnummer kunt u bellen op iedere dag tussen 08:00 uur en 00:00 uur.

De TAP Air klantenservice is ook te bereiken op Skype. Gebruik hiervoor deze link.

Wanneer je een vraag hebt voor de klantenservice van TAP Air, bekijk dan altijd even de meestgestelde vragen op https://www.flytap.com. Het kan goed zijn dat het antwoord op uw vraag hier al te vinden is. Dit scheelt je een belletje met de TAP Air klantenservice.

Over Tap Air Portugal

TAP Portugal is de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal. De thuisbasis van TAP bevindt zich in Lissabon en begon haar activiteiten op 14 maart 1945. Enkele maanden later, op 19 september 1946, vervoerde ze haar eerste passagiers. Een jaar na de lancering waren zij in staat een miljoen mensen te vervoeren! Dit werd duidelijk doordat er 20 jaar voorbij gingen voordat ze hun miljoenste passagier aan boord mochten brengen voor de reis.

TAP Portugal is een populaire luchtvaartmaatschappij die u niet mag missen op uw volgende reis. De maatschappij bestaat al sinds 1945 en is de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal, wat betekent dat ze naar alle grote bestemmingen in Europa vliegen, zoals Londen of Berlijn. TAP biedt niet alleen vluchten aan binnen Europa maar ook over de continenten heen, dus als u op zoek bent naar meer internationale opties dan is dit misschien waar u op heeft gewacht! Als passagiers hulp nodig hebben tijdens het vliegen met TAP, aarzel dan niet om zo snel mogelijk contact op te nemen met hun klantenservice; zij zullen ervoor zorgen dat alles vanaf dat moment soepel verloopt!

TAP Air vliegt naar velen bestemmingen.

TAP Portugal is een grote luchtvaartmaatschappij met een vloot van gemiddelde grootte. Ze hebben 71 verschillende vliegtuigen in hun bezit, waarvan 30 Airbus vliegtuigen en de andere 41 van verschillende merken zoals Embraer, Fokker en Beechcraft. Het grootste deel van de vloot van TAP bestaat uit Airbus-vliegtuigen, met 61 bestemmingen waar ze dagelijks naar toe vliegen over de hele wereld.

TAP Portugal is een wereldberoemde luchtvaartmaatschappij die niet alleen binnen Europa vliegt, maar ook naar Noord-Amerika en Zuid-Amerikaanse landen. Als je geïnteresseerd bent in de vluchten van TAP Portugal, neem dan contact op met hun TAP Air klantenservicelijn voor alle informatie over naar welk land ze vliegen!

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright 2021 © All rights Reserved.