KLM

KLM Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (18) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 24 uur bereikbaar

Dinsdag: 24 uur bereikbaar

Woensdag: 24 uur bereikbaar

Donderdag: 24 uur bereikbaar

Vrijdag: 24 uur bereikbaar

Zaterdag: 24 uur bereikbaar

Zondag: 24 uur bereikbaar

 

Belkosten: lokaal tarief

Neem contact op met de klantenservice van KLM

Wanneer je contact op wil nemen met de klantenservice van KLM, kun je bellen naar 020 – 4747747. Eerst hoor je deze boodschap: “Bedankt voor het bellen met KLM. KLM vertegenwoordigt tevens onze partner Delta Airlines.” Je krijgt dan het volgende keuzemenu te horen:

Kies 1 voor Nederlands. Press 2 for English. Indien u een Flying Blue deelnemer bent, kiest u dan een hekje.

 • Toets 1: indien u informatie wilt over vertrek- en aankomsttijden en vluchtschema’s.
 • Toets 2: indien u een nieuwe reservering wilt maken of voor tariefinformatie.
 • Toets 3: indien u een bestaande boeking wilt wijzigen.

Er volgt dan een nieuw keuzemenu.

 • Toets 1: indien u een reservering heeft gemaakt via de KLM of Air France website.
 • Toets 2: indien u een telefonische reservering heeft gemaakt.
 • Toets 3: indien u via een reisbureau een reservering heeft gemaakt
 • Toets 4: indien u hulp wenst bij het gebruik van onze website.
 • Toets 5: voor alle overige vragen.

Er volgt dan een nieuw keuzemenu:

Toets 1: indien u informatie wilt over Flying Blue of Award tickets.

Toets 2: indien u informatie over bagage wilt.

Toets 3: voor claims over bagage bij Customer Care

Toets 4: voor alle andere claims bij Customer Care

Toets 5: voor alle overige vragen.

Denk eraan om je reserveringsnummer bij de hand te houden.

Informatie over KLM

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, oftewel KLM, is een Nederlandse luchtvaartdienst met als vliegveld Schiphol. Dagelijks vliegen er duizenden mensen de hele wereld over met KLM. Het boeken van een ticket kan online en dat gebeurt tegenwoordig dan ook veel. Je kunt ook contact opnemen met één van de werknemers via de chatroom. Dat is erg gemakkelijk omdat je dan vrijwel meteen antwoord krijgt op je vragen. Je kunt natuurlijk ook de klantenservice bellen. Soms vinden klanten het fijner om iemand persoonlijk te spreken wanneer ze een bepaalde vraag hebben of ergens tegenaan lopen.

In 2004 is KLM gefuseerd met Air France en is nu de Holding Air France-KLM. Naast het vervoeren van passagiers, vervoeren ze ook vracht en vliegtuigonderhoud. KLM vindt haar service erg belangrijk en daarom is de klantenservice de hele dag bereikbaar voor iedereen.

Facebookpagina van KLM

KLM

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan KLM, bezoek het Facebook account van KLM en stel direct jouw vraag.

Twitter van KLM

klm

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan KLM, bezoek het Twitter account van KLM en stel direct jouw vraag.

Website van KLM

klm.com

Bezoek de website van KLM om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van KLM

Adresgegevens van KLM

KLM is gevestigd op het adres Amsterdamseweg 55 Amstelveen 1182 GP. De exacte locatie van KLM zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

18 Responses

 1. Ik kan niet inloggen steeds geblokkeerd ,proberen te bellen maar na 30 min. nog geen persoon aan telefoon ,hoe kom ik aan hulp daarvoor??

 2. Goedemiddag,
  Ik wil mijn voucher uit laten betalen omdat ik voorlopig niet kan reizen.
  Er wordt echter telkens naar de boekingscode gevraagd, maar die staat niet op de voucher.
  Wel het nummer bewijs.
  Hoe kan ik mijn geld terug krijgen?

  Vriendelijke groet

  1. Krijg Niemand aan de lijn verbinding verbrook
   .ik probeer al 1 week maar krijgt Niemand aan de lijn.ook niet via messenger en whatsap

 3. Goedemiddag,

  Ik wil mijn vouchers verzilveren, maar er wordt steeds naar een boekingscode gevraagd. Maar die staat niet op de vouchers.
  Hoe kan ik de vouchers verzilveren?
  Ik heb al heel veel gebeld, maar ik krijg helaas geen contact met jullie.

 4. Graag wil ik mijn voucher omzetten naar reis . boekingscode is

  KL1363
  19/05/2020
  AMS – WAW

  Boekingscode:
  KXYCTE

 5. Ik probeer te bellen en wordt steeds 30 min wachttijd aangegeven en verbinding wordt verbroken . Hoe kan ik een medewerker bereiken ?

 6. De hulp is er bijna niet aanwezig. 3,5 uur wachten totdat een Whatapp bericht beantwoord wordt.
  50 min aan de lijn gezeten om uiteindelijk iemand aan de lijn te krijgen. Na 3 minuten is er geen gehoor aan de andere kant en moet ik noodgedwongen ophangen.

  Er is mij verteld om niet naar Schiphol te gaan voor het regelen van assistentie voor een ouder persoon. Maar dit dwingt mij om te gaan

 7. Bizar, probeer via allerlei kanalen de KLM te bereiken maar helemaal niks! Onze zoon kon vandaag niet terug naar Nederland vanuit Finland omdat ze bij de incheckbalie aldaar zeiden dat hij een coronatest moest doen a E 179,00!! De Nederlandse Ambassade gebeld die aangaven dat dit vanuit Finland naar Nederland niet nodig is maar toch wordt hij geweigerd en mistte zijn vlucht. En nu, geen service vanuit het onbereikbare KLM om dit op te lossen.
  “Gefeliciteerd” KLM met jullie service!?

 8. Goede morgen, heren (dames), Voor afgelopen zondag 25-07-2021 hadden we een enkele reis geboekt naar Cebu Filippijnen bij Travelfrom, maar dit kon niet doorgaan i.v.m. tussenstop in Taipei. 158574933 /KL/N9DH6G
  We zouden vertrekken met KLM, nu zie ik een vlucht van KLM en die vertrekt zaterdag 31-07-2021, maar met SWISS AIR en Cathay Pacific naar Cebu Filippijnen, ons vriendelijk verzoek, zou KLM de prijs van de verloren ticket kunnen (willen) compenseren met de nieuwe ticket, oude ticketnr:057-6382512181, de prijs was 2718, euro, de ticket voor 31-07 is 3849, euro, ook voor 2 personen.
  Heel graag zie ik uw reactie en vertouw op u.
  Dank voor uw tijd, Groeten Hendrik Boertien en Ada Dothy Abacial e-v Boertien

 9. Ik wacht voor de tweede dag op rij al meer dan 2 uur aan de telefoon op contact met KLM. Echt zwaar respectloos en die slogan van jullie, die haal ook maar meteen weg!

  Na 2.15 min wordt gewoon de verbinding verbroken! Ik ben furieus!!!

  Appen en op alle andere social media van KLM wordt ook niet gereageerd!!!

  Gefeliciteerd KLM met jullie vlekkeloze klantenservice, jullie zijn 6 vaste klanten verloren!!!

 10. Al dagen bezig om de klantenservice van KLM te bereiken. Ook via Messenger geen antwoord op mijn vraag. Is echt schandalig!! Wel kunnen boeken en betalen, maar als je vragen over je boeking hebt zijn jullie niet bereikbaar. Hoe bereik ik jullie??

 11. Ik kreeg na tig dagen eindelijk contact met jullie via WhatsApp. Ik vroeg of mijn heenreis eventueel omgeboekt kon worden. Nu gaf ik aan dat het niet meer hoefde….heeft die medewerker gewoon mijn terugvlucht eruit gehaald!!! Ik kan dus nu niet meer terug!!! Ik heb NOOIT iets over mijn terugreis gezegd. Ik wil dat dit per direct opgelost worden!

 12. mijn zoon zijn schoonmoeder it de filippijnen is 30augustus naar huis terug gereisd kl 803haar ticket gaf aan klm tot bangkok en verder met pal ondanks het dat toestel ruim op tijd vertrok kwam het 1uur en40 minuten te laat aan ?????? gevolg aansluitende vlucht gemist 15 uur wachten bij de gate .inmiddels is haar covidtest meer dan 48 uur oud en bestaat de mogelijkheid dat haar entry word geweigerd als dat gebeurd neem ik aan dat de klm haar verantwoording neemt ik ben zeer goed van de regels in deze op de hoogte .

 13. Ik probeer al dagen contact te krijgen met KLM via de KLM service line en via whatsapp met KLM contactcentrum. Ik krijg een keuzemenu waarna gezegd wordt dat het erg druk is en de verbinding wordt verbroken. Op mijn whatsapp berichten wordt niet gereageerd. Ik moet een vlucht omboeken/wijzigen en via de website kan het niet. Ik hebnu geen idee meer hoe ik contact kan krijgen met KLM.
  Graag een reactie van KLM of een advies?

 14. Hallo KLM,

  Heeft het zin om hier een reactie achter te laten?
  Zoals zovelen probeer ik jullie ook al heel erg lang te bereiken.
  Wij wachten al op een vergoeding van VOOR de corona crisis!
  Ik zou dit graag een keer afgehandeld hebben.

  Wilt u mij bellen, bedankt alvast.

  Regarding your request: [C-3206686]
  06-50635350

 15. Zoals velen hier heb ook ik nog steeds geen reactie gekregen van KLM. Reeds verschillende malen KLM proberen te bereiken via Whatsapp. Geen antwoord. Ook reeds uren aan de telefoon gehangen, zonder iemand aan de lijn te krijgen. Soms ook verbreking van de lijn na enkele minuten. Gewoon bandje dat wordt afgespeeld. Op site reeds een terugbetaling proberen aan te vragen voor de extra’s die we hadden geboekt bij een vorige vlucht die door corona niet kon doorgaan. Allemaal verloren moeite. Om zot van te komen. Neem eens wat extra mensen aan die de reiziger te woord kan staan. Een reis dient om te ontspannen, niet om extra te stressen. Hopelijk verloopt de vlucht vlotter dan de service hier. Laatste keer dat ik met KLM vlieg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *