ING Bank

ING Bank Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (7) Reviews

Bellen met ING Bank

020 – 2288888
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:00 en 21:00 uur

Dinsdag: tussen 08:00 en 21:00 uur

Woensdag: tussen 08:00 en 21:00 uur

Donderdag: tussen 08:00 en 21:00 uur

Vrijdag: tussen 08:00 en 21:00 uur

Zaterdag: tussen 09:00 en 17:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: lokale tarief

Facebookpagina van ING Bank

ING

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan ING Bank, bezoek het Facebook account van ING Bank en stel direct jouw vraag.

Twitter van ING Bank

ingnl

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan ING Bank, bezoek het Twitter account van ING Bank en stel direct jouw vraag.

Website van ING Bank

ing.nl

Bezoek de website van ING Bank om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van ING Bank

Adresgegevens van ING Bank

ING Bank is gevestigd op het adres Bijlmerdreef 106 Amsterdam. De exacte locatie van ING Bank zie je op de kaart hierboven.

Telefoonnummer ING

020 – 22 – 888 – 88, voor dit nummer betaal je je lokale tarief.

Makkelijk en snel contact

De financiële instelling ING Groep N.V. heeft vestingen in de hele wereld. In 1881 is het bedrijf opgericht als spaarbedrijf in Nederland.
Je kunt terecht voor de volgende diensten en producten?

 • Leningen
 • Verklaringen per e-mail
 • Veilig online bankieren
 • Geld overmakingen, nationaal en internationaal
 • Hulp bij facturen voor bedrijven

Zij hebben daarnaast een klantenservice die uitstekend is en u graag helpt. Men werkt bij de ING voortdurend aan de klantenvriendelijkheid. Om de huidige en nieuwe klanten tegemoet te kunnen komen worden er modernste en veiligste technieken gehanteerd. ING heeft een mobiele applicatie laten maken waar je snel geld kunt overmaken. Je kunt gemakkelijk rekeningen betalen via de telefoon. Je moet alleen op de persoon uit de contactenlijst klikken en vervolgens de opdracht geven. ING doet de rest verder. Dat is eenvoudig en veilig doordat ING al lange ervaring heeft.

Klantenservice

ING staat bekend om een goede klantenservice. De Customer Service van ING staat 24 uur per dag klaar voor hun klanten. Als je de klantenservice aan de lijn moet hebben dan kun je gemakkelijk bellen op het telefoonnummer 020 22 888 88. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen. De specialisten staan klaar om jou te helpen.

Particulier

Naast particulieren die voor bankzaken terecht kunnen bij ING kunnen middelgrote, grote, kleine en internationale bedrijven ook terecht bij ING. ING heeft een breed portfolio.
Onderscheid tussen klantengroepen:

 • ING Particulier
 • ING Personal banking
 • ING Private banking
 • ING Zakelijk

Openingstijden

Je wilt weten wat de openingstijden van ING zijn als je wilt langs gaan bij de kantoren van ING. Je kunt voor zulke vragen ook bellen. Je kunt ING bellen om te vragen wat de openingstijden zijn. Je kunt voor alle vragen gemakkelijk de telefoon pakken om te bellen. Maar het kan ook zijn dat je voor sommige dingen bij een van de kantoren van ING moet zijn. Als dat het geval is, is het handig om te weten wat de openingstijden zijn.

Telefoonnummer

Het is makkelijk om contact te maken met ING. Je hebt verschillende telefoonnummers voor verschillende diensten. Als je niet weet hoe je ING Particulier kan bereiken, kan je je zelf laten doorverbinden. De specialisten luisteren naar jou en zorgen er voor dat jij bij de juiste afdeling terecht komt. De personeel wordt vaak bijgeschoold om de hoge kwaliteit aan klantvriendelijkheid en deskundigheid te realiseren. Zij kunnen jou de laatste en juiste informatie toekennen. Je hebt geen lange wachttijden en geen onjuiste informatie. Zij beantwoorden jou vraag snel dus je kan vandaag nog bellen.


Is er iets verandert aan de bovenstaande gegevens?
Wij doen ons best om alle informatie actueel te houden. Indien er iets is verandert horen wij dat graag.
Een melding via ons contactformulier wordt zeer gewaardeerd.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

7 Responses

 1. Ik wil alleen mijn jaaroverzicht hebben .Moet eerst een onmogelijk wachtwoord bedenken, dat wordt alleen maar afgekeurd .Klant onvriendelijk staat bij jullie hoog genoteerd.Ik wens u een fijne dag,ik ben een uur bezig en nu moet ik weg .P.J.Woldendorp

 2. Zojuist deze sms ontvangen maar ik heb geen openstaande rekeningen en schulden. Na het telefoonnummer gecontroleerd te hebben, blijken meer mensen dit bericht te hebben ontvangen.

 3. Wat mij mateloos irriteert is dat er plannen zijn om het bedrag te verlagen waar rente over komt waarschijnlijk naar 20.000,00 Euro, dit terwijl er gewoon 775 miljoen euro betaald word wegens de witwaspraktijken. Dit en de bonuscultuur voor de mensen die al een riant salaris hebben. Ik had dit liever per mail gedaan maar die is er schijnbaar niet. Ten tijde overeind gehouden door de belastingbetaler en nu kunnen wij het lazarus krijgen.

 4. Wanneer zijn-jullie speeldag)en bij INGB-internetbankieren teneinde????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  Mij-nu bellen 0299-42 56 52, nu niet-over 2/3 min. nu.

 5. Guten Tag ! Ich habe ein Girokonto in Roosendaal bei ING und möchte es storniren (auflösen) bin seit 4 Jahren in Rente und wohnhaft in Deutschland.
  Besitze keinen digi oder pass und nummer. habe nur meine Konto Nr. mfg h. korber

 6. Beste,
  Ik doe de bankverrichtingen voor mijn nicht van 89 jaar. Louise Lenoir, Jan Romeostraat 20, 2100 Antwerpen (Deurne), BELGIE.
  Nu is haar handtas verdwenen (gestolen) met ook haar bankkaart erin.

  Graag het adres van het dichtsbijzijnde kantoor om een en ander te regelen.

  Met vriendelijke groet,
  Raoul Van Gastel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright 2021 © All rights Reserved.