Logo RTL

RTL Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (126) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 10:00 en 12.00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur

Dinsdag: tussen 10:00 en 12.00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur

Woensdag: tussen 10:00 en 12.00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur

Donderdag: tussen 10:00 en 12.00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur

Vrijdag: gesloten

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Over RTL

RTL Nederland is een Nederlandse tv en radio productiebedrijf, onderdeel van RTL Group. RTL is erg bekend van haar televisie activiteiten maar is daarnaast ook actief op andere gebieden. Zoals RTLXL en Videoland, maar ook bijvoorbeeld Buienradar. Ook op het gebied van nieuws is RTL een grote speler in de markt. Zowel via televisie (RTL Nieuws, RTL Z, Editie NL), maar ook via het internet en apps.

Televisie zenders die onderdeel zijn van RTL Nederland zijn, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL-Z, RTL Lounge en RTL Crime. Sommige zenders zijn echt ingericht als familiezender, waar ander zich meer richten op een specifieke doelgroep.

RTLXL en Videoland zijn streamingsplatformen van RTL Nederland, waarvan de laatste enorm gegroeid is de laatste jaren en ook eigen content aanbied. Dit zijn series en programma’s die enkel te zien zijn via videoland. Videoland is vergelijkbaar met Netflix en Disney+, echter richt deze dienst zich enkel op Nederland. Inmiddels heeft de dienst meer dan 800.000 abonnees en strevend af op meer dan 1 miljoen gebruikers!

Contactgegevens

Als je vragen hebt aan de klantenservice van RTL Nederland, kun je het contactformulier op de website invullen.

Je kunt ook bellen naar de Publieksservice van RTL Nederland op het telefoonnummer 035-6718718. Je kunt hier terecht als je bijvoorbeeld een vraag hebt over een programma of graag een uitzending wilt bijwonen. Wanneer je dus graag eens bij een tv uitzending van RTL op de tribune wilt zitten, bel dan naar dit nummer. Het nummer is bereikbaar tussen 1000 en 12:00 uur en 13:00 en 15:00 uur, van maandag t/m donderdag.

Naast de telefonische klantenservice is het bedrijf ook vertegenwoordigt op sociale media.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/RTL-Nederland/104487919591739

Twitter: https://twitter.com/rtlnl

Via deze platformen kun je contact opnemen met RTL Nederland.

RTL Nederland is gevestigd op het Media Park in Hilversum aan de Barend en Van Dorpweg 2

Als je een schriftelijke vraag wilt stellen, kan dit via het volgende postadres: Postbus 15016, 1200 TV Hilversum.

Facebookpagina van RTL

facebook RTL Nederland

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan RTL, bezoek het Facebook account van RTL en stel direct jouw vraag.

Twitter van RTL

twitter rtl

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan RTL, bezoek het Twitter account van RTL en stel direct jouw vraag.

Website van RTL

website rtl.nl

Bezoek de website van RTL om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van RTL

Adresgegevens van RTL

RTL is gevestigd op het adres Barend en Van Dorpweg 2, Hilversum, Nederland. De exacte locatie van RTL zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

126 Responses

 1. Films zijn niet volledig op te nemen door de hoge en alngdurige uitzending van reclames. Zelfs niet met instelling dvd recorder 20 min langer opnemen. U geeft aan “Wij voelen ons onderdeel van heel Nederland. Dat wat jou bezighoudt, houdt ook ons bezig. Dat betekent dat we maatschappelijke discussies, trends en ontwikkelingen in de samenleving aandachtig volgen. Wij vinden het belangrijk om altijd ruimte te bieden aan verschillende standpunten en meningen. We luisteren, praten waar nodig mee en voeren waar mogelijk aan, zodat we actief bijdragen aan een diverse en representatieve beeldvorming in de media.”. Graag zorgen dat films op te nemen zijn binnen aangegeven tijdsbestek.

  1. Hé peter
   Hier nog een dan… Om zes uur het nieuws.. Na 6 uur het zelfde… Om half acht.. Het zelfde nieuws… Om half elf hard van Nederland.. Het zelfde nieuws.. Ga zo maar door
   Stop hier mee…. Dit is geen nieuws meer… Maar oude zooi.

 2. All You Need is Love……
  Dit programma waar mensen bij elkaar worden gebracht, niemand mag alleen zijn met de Kerst etc etc. Ooit gedacht hoeveel mensen er door oa Corona, ziekte of ander leed de Kerst alleen zijn en hun “geliefde” missen? Zulke programma’s die vroeger mooi waren, worden nu anders ervaren, meesten zullen waarschijnlijk tranen laten, maar niet om het geluk van anderen te zien. Kijkcijfers daar gaat het tenslotte om maar empathie tonen voor het persoonlijk gemis en de eenzaamheid, zeker veroorzaakt door de pandemie, vormt in deze tijd juist meer aandacht. Misschien toch maar denken over een ander naam voor het programma. Ik hoop op Uw begrip, na bovengenoemde uitleg, want ik spreek ook voor mijzelf.

 3. Bizar, dat jullie wel beginnen met ondertiteling en dan halverwege het programma ermee stoppen. Is het niet meer te volgen. Doe dan helemaal niets, want dit is heel erg frustrerend.

 4. Wij….twee bejaarden (niet seniel) hebben genoten in deze barre tijden van de herhaling van de Famlie Kruys
  Het enige programma wat een lichtpuntje van de dag was!! Zo goed gespeeld en verzonnen door Linda
  de Mol en zoooo jammer toen het afgelopen was. Voor onze leeftijdsgroep is er al weinig vrolijks.
  Bij de Huis en Tuin en Keulen-programma’s ( bijv. met Hugo en Froukje) worden we tussendoor getrakteerd op
  vreselijke ’tusenmuziek’ altijd vinger op de uitknop. Dit schijnt niet te stoppen te zijn bij de programma makers!???
  Afijn, een beetje rekening houden met ons zou mooi zijn de overheid doet dat niet hopelijk jullie wél.
  Beste wensen voor 2022.

 5. Geachte M,

  Het is fantastisch wat de heer Zeeman doet in zijn programma.
  Maar ik vraag me elke keer af hoe het mogelijk is om telefoon gesprekken op te nemen.
  Ik zou dat graag weten omdat ik graag een telefoon gesprek zou willen opnemen tussen mijn dierbaren.
  Zoals mijn moeder en zieke vriend.

 6. RTL zou een beetje beter op het taalgebruik moeten letten. Die populaire zanger wordt niet verdacht van ‘seksueel overschrijdend gedrag’, zoals Boulevard ons wil doen geloven, maar van grensoverschrijdend gedrag. En onze Peter R. Is niet overleden (Boulevard), ons ook niet ‘ontvallen’ zoals meneer Tijl beweert; Peter R. Is vermoord, of om in de terminologie van die dirigent te blijven, ‘ons ontnomen’.
  Verder doet RTL het prima, veel beter dan de belastingomroep – en neem het maar van mij aan, want ik heb er wel kijk op.

 7. Ik erger me aan de titel RTL7 meer voor mannen. Hoe discriminerend is dit. Er zijn legio vrouwen die autosport of films van deze zender graag kijken. Jammer dat ze een moderne zender willen zijn. Met zo’n titel sla je de plank mis.

 8. Goeden dag mensen van RTL, wanneer stoppen jullie nu eens met die harde achtergrond muziek als je zit te luisteren naar een programma.
  Soms is de muziek harder als de spreker.
  Als ik muziek wil horen dan zet ik wel een cd op of de radio aan.

 9. Ik heb een vraag over een programma ,namelijk lekkerleveneigenhuisentuin ,klopt het dat het herhalingen zijn van een a twee jaar geleden is .Wn zo ja waneer komen er weer nieuwe afleveringen
  Groeten van merel

 10. Beste, ik wil best naar Big Brother kijken, maar erger me mateloos aan het taalgebruik van diverse personen.
  Met name wordt het vrouwelijk geslachtsdeel te past en ongepast gebruik.

 11. Als we met ‘Weet ik veel’ willen meespelen, lukt het vaak niet, omdat er bv staat : je kunt niet meer mee spelen omdat het seizoen voorbij is, terwijl ik de 20 vragen er voor al hebben meegespeeld. Vandaag (15/1) ging het na de reclame weer mis. Kon pas een paar vragen later weer mee doen.
  Waarom krijg je bij gecombineerde vragen waarvan je wel 1 of 2 goed hebt geen punt(en)? Is zo niet leuk meer!!!

 12. willen jullie de medewerkers van boulevard een beetje kledinggeld geld geven ,
  ik zie hier een ouwe trui van dorus een jasje waar ze toen ze 12 was in paste en een broek van de hells angels

  verschrikkelijk wat ziet ze er uit die bridget

 13. Wat een geweldig programma, Better than ever, van Waylon.
  Ik bewonder hem om zijn interesse, empathie en warme aandacht voor zijn deelnemers.
  Ontroerend, goede muziek en een mooie inkijk van deelnemers die in de vergetelheid zijn geraakt na het winnen van een talentenjacht.
  Allemaal rasartiesten. Zou je zó de Ahoy mee kunnen vullen.
  Hoop dat dit programma nog lang door mag gaan. Respect voor Waylon👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *