Logo RTL

RTL Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (25) Reviews

Bellen met RTL

035 – 6718718
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 10:00 en 12.00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur

Dinsdag: tussen 10:00 en 12.00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur

Woensdag: tussen 10:00 en 12.00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur

Donderdag: tussen 10:00 en 12.00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur

Vrijdag: gesloten

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Facebookpagina van RTL

facebook RTL Nederland

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan RTL, bezoek het Facebook account van RTL en stel direct jouw vraag.

Twitter van RTL

twitter rtl

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan RTL, bezoek het Twitter account van RTL en stel direct jouw vraag.

Website van RTL

website rtl.nl

Bezoek de website van RTL om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van RTL

Adresgegevens van RTL

RTL is gevestigd op het adres Barend en Van Dorpweg 2, Hilversum, Nederland. De exacte locatie van RTL zie je op de kaart hierboven.

Over RTL

RTL Nederland is een Nederlandse tv en radio productiebedrijf, onderdeel van RTL Group. RTL is erg bekend van haar televisie activiteiten maar is daarnaast ook actief op andere gebieden. Zoals RTLXL en Videoland, maar ook bijvoorbeeld Buienradar. Ook op het gebied van nieuws is RTL een grote speler in de markt. Zowel via televisie (RTL Nieuws, RTL Z, Editie NL), maar ook via het internet en apps.

Televisie zenders die onderdeel zijn van RTL Nederland zijn, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL-Z, RTL Lounge en RTL Crime. Sommige zenders zijn echt ingericht als familiezender, waar ander zich meer richten op een specifieke doelgroep.

RTLXL en Videoland zijn streamingsplatformen van RTL Nederland, waarvan de laatste enorm gegroeid is de laatste jaren en ook eigen content aanbied. Dit zijn series en programma’s die enkel te zien zijn via videoland. Videoland is vergelijkbaar met Netflix en Disney+, echter richt deze dienst zich enkel op Nederland. Inmiddels heeft de dienst meer dan 800.000 abonnees en strevend af op meer dan 1 miljoen gebruikers!

Contactgegevens

Als je vragen hebt aan de klantenservice van RTL Nederland, kun je het contactformulier op de website invullen.

Je kunt ook bellen naar de Publieksservice van RTL Nederland op het telefoonnummer 035-6718718. Je kunt hier terecht als je bijvoorbeeld een vraag hebt over een programma of graag een uitzending wilt bijwonen. Wanneer je dus graag eens bij een tv uitzending van RTL op de tribune wilt zitten, bel dan naar dit nummer. Het nummer is bereikbaar tussen 1000 en 12:00 uur en 13:00 en 15:00 uur, van maandag t/m donderdag.

Naast de telefonische klantenservice is het bedrijf ook vertegenwoordigt op sociale media.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/RTL-Nederland/104487919591739

Twitter: https://twitter.com/rtlnl

Via deze platformen kun je contact opnemen met RTL Nederland.

RTL Nederland is gevestigd op het Media Park in Hilversum aan de Barend en Van Dorpweg 2

Als je een schriftelijke vraag wilt stellen, kan dit via het volgende postadres: Postbus 15016, 1200 TV Hilversum.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Beoordelingen, Reviews & Klachten

2 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Henny Linschoten
Henny Linschoten
3 months ago

Fantastisch dat jullie Poirot weer geprogrammeerd hebben. Bedankt

pistolen paultje
pistolen paultje
2 months ago

Val lekker dood, met jullie gluiperige tyfus cookies
Nooit van m’n leven accepteer ik een spion in mijn apparaten.
Mijn privacy is mij heilig

Mijn naam
Mijn naam
2 months ago

Yoo vriend waarom was enzo knol niet bij die masker singer

Astrid
Astrid
2 months ago

Dit werkt echt niet zo met de deurwaarders ik heb jaaaaaaren in de schulden gezeten en 4 jaar geleden hebben we het aangepakt 20 deurwaarders en in drie jaar tijd alles zelf afbetaald niet zo laf in de schuldsanering gaan maar zoals het programma laat zien werkt het niet bij alle deurwaarders die aan de deur kwamen gaven ze een envelop af en als je wou uitleggen hoe of wat werd er gezegd bel het kantoor maar ik kom alleen het vonnis afgeven en kantoor gebeld en ze waren harteloos dus waarom dit programma maken en doen of het zo werkt ik erg me groen en geel om dit te zien

Majella Moen
Majella Moen
2 months ago

Waar ik mij en mijn vrienden mateloos aan irriteer als je een programma kijkt er voor de reclame word gezegt straks bij…… En dan krijg je bijna alles al te zien en te horen wat er na de reclame word uitgezonden, dan heeft het bijna geen zin meer om verder te gaan kijken, kan er niet zoals in het verleden gewoon gezegt worden…… Straks meer na de reclame of zoiets. En al die reclames zoveel en zolang om de 9 a 10 min is er weer reclame, tijdens film kijken ontzettend vervelend, dan zit je er het weer lekker in en hoppa weer die k.. Reclame.

Vriendelijke groeten
M. Moen

van maastricht
van maastricht
2 months ago

gekeken naar klussen 01-02-2021 1700u
Een grote aanfluiting over veiligheid en elektra. Helemaal fout. We hebben zitten gieren van t lachen

Diederik
Diederik
2 months ago

Goedendag, ik zag TV-kantine en typetje Thatcher was geweldig maar leek me ook op iemand anders lijken, als jullie mij bellen via programma directeur dan kunnen we dat bespreken

mijn 06 : 06-50277811

mcrgr
Diederik

Job
Job
2 months ago

Hallo, vraagje; tussen de afleveringen bij Videoland komt steeds de banner van de serie (2x) terug, waar het normaal reclame is. Soms zit er zelfs nog een herhaling van het vorige deel bij. Waarom is dat niet weg gehaald bij het editen?

Mark Sahli
Mark Sahli
2 months ago

Bel me.
Dringend….
Urgent!
Rotterdam.
0637019436!

Jan Lenoir
Jan Lenoir
2 months ago

Beste medewerker van RT ik verneem nu nog maar dat RTL4 blijkbaar 1 van onze songs heeft uitgezonden op televisie of radio..IK wens bij deze jullie van harte te bedanken The last reggae hero werd airplay gegund..Als lullie mij telefonisch willen bereiken kan dat op nr 0496972013..Ik wil jullie met een aantal echt toffe annectodes te woord staan..:)
met vriendelijke groet, Jan Lenoir groepslid van Quantum Of Light
Wij hebben een tijd terug onze CD laten persen bij CD hamster Nederland het was uitermate interessant om met die mensen samen te werken !!
groetjes uit België xxx =)

john koetzier
john koetzier
2 months ago

jullie zenden nu storage wars uit maar er bestaat ook een programma container wars ik hoop dat jullie die ook een keer uitzenden

Kop Drenthe
Kop Drenthe
1 month ago

Waarom wordt

Truus Swart
Truus Swart
1 month ago

Ik vind het zeer vreemd dat het RTL verkiezingsdebat pas om 21.24 begint en duurt tot half 12. Dit is veel te laat voor heel veel werkenden die vaak ook erg vroeg op moeten en die toch echt wel geïnteresseerd zijn in politiek. Waarom niet gewoon om acht uur beginnen zodat alle Nederlanders dit debat goed kunnen gaan bekijken en een keuze kunnen maken?

Joseph Neijenhuis
Joseph Neijenhuis
1 month ago

Zien jullie jou ect niet dat die dikke Krabbe echt niet meer kan? Dit ziet er toch niet uit??

Hilligehekken thijs
Hilligehekken thijs
1 month ago

Ik heb de uitzending gezien van die gastarbeider jinek van 11 03 j.l. Deze smerige manier van journalistiek is het van niveau wat we uit de oorlog kennen. De NSBers mentaliteit. Partij leiders mogen flink bevraagd worden, maar dit is KARAKTERMOORD PLEGEN. Maar die trucjes kennen we van jinek.Ze huurd al jaren michiel vos in, ook al bij npo. Deze vos heeft een schoonmoeder en dat is mevrouw Pelosi de voorzitter van het huis van afgevaardigden in de VS een democraat dus. Iemand die de speech van Trump achter zijn rug kapot scheurt. Dus deze michiel vos wordt iedere 14 dagen ingehuurd door jinek ENKEL EN ALLEEN OM TRUMP AF TE ZEIKEN. Alles wat rechts is moet kapot gemaakt worden. En daar werkt rtl aan mee. rtl is gewoon npo 4 geworden.
Ik roep u allen op om niet meer naar jinek te kijken, dan lopen adverteerders weg en lost het probleem zich vanzelf op …. en nu ga ik Baudet stemmen 17 maart

Elisabeth van Mierlo
Elisabeth van Mierlo
1 month ago

Eva Jinek gekeken met Thiery Baudet, wat een afgang voor Jinek, wat een waardeloze gastvrouw, laat haar gasten gewoon beledigen door een malloot als Martijn Koning, die zelf het hardst lacht, om zijn eigen grappen en zelf een waardeloze leukerd is.
Schaam je Jinek.
Als ik als gastvrouw zie dat een van mijn andere gasten openlijk wordt beledigd raag ik de gast te vertrekken.
Maar jij bent sowieso geen goede gastvrouw. je praatoveral doorheen, als het programma is afgelopen tettert jouw stem nog uren in mijn oren en heb ik het gevoel dat ik alleen maar Jinek heb gehoord.

aandeelhouder
aandeelhouder
1 month ago

Wat was dat gisteren op Jinek? Ook als ik zeker geen fan van FvD ben, dit wat Jinek gisteren met haar cabaretiertje Koning heeft gepresenteerd was een nog laager niveau dan een openbare darmspoeling! …en ik ben ook nog aandeelhouder van rtl holding! De volgende vergaadering in m’n thuisland Luxemburg word spannend!

Abbenbroek
Abbenbroek
1 month ago

Waarom laat Harry mensen niet uitpraten, tot 3 x toe valt hij mensen in de rede zeer vervelend

J.A Mulder
J.A Mulder
1 month ago

Leuk programma, De verraders, maar de stream gaat vaak bufferen via internet. kunnen jullie dat nog sneller maken? zodat video niet stopt en gewoon verder doorloopt ?

vriendelijke groet.

Joop Bloemscheer
Joop Bloemscheer
1 month ago

Gaarne figuren, zoals Britt Dekker en Inge de Bruin, een radioprogramma geven.. Televisie is een visueel vertier en deze uitermate onaantrekkelijke soepkippen horen daar niet thuis.. BVD, Joop Misantroop

Egbert
Egbert
1 month ago

Wie doet de styling van Jetske??
Dat lijkt nergens op vandaag.

Adailton Lameira Barros
Adailton Lameira Barros
30 days ago

Tijdens de Voice kon er niet worden gestemd op Lucas tijdens en na zijn optreden. 0909-1303. 10x geprobeerd. Lijn was geblokkeerd. Hoe kan dat?

Egbert Mulder
Egbert Mulder
25 days ago

Is het mogelijk dat het gesprek met Bilal bij Beau vanavond alsnog gecancelled wordt? Het is het toppunt van verderfelijkheid om dat jongetje nu een podium te geven zichzelf te rechtvaardigen.
Walgelijk, ik heb er geen ander woord voor.

Els Pot
23 days ago

Waarom weeeeer geen bold en beautiful????? Ik stop er dan mee

Darinde
Darinde
20 days ago

Schokkend, beschamend en totaal ongevoelig om na de uitzending van ‘Verslaafd’ reclame voor Grolsch uit te zenden!!

Nieuwe Bedrijven

Lebara
0900 - 4321321
ABN Amro
0900 - 0024
Sandd
055 - 3682525
Belsimpel
050-2103404
Lyca Mobile
020 7543030
De Volkskrant
088 - 0561561
Simyo
0800-8007
Algemeen Dagblad
088 – 0505050
Oxxio
088-8955999
BN De Stem
088-0139920
Copyright 2021 © All rights Reserved.
25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x