Logo RTL

RTL Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (94) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 10:00 en 12.00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur

Dinsdag: tussen 10:00 en 12.00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur

Woensdag: tussen 10:00 en 12.00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur

Donderdag: tussen 10:00 en 12.00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur

Vrijdag: gesloten

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Over RTL

RTL Nederland is een Nederlandse tv en radio productiebedrijf, onderdeel van RTL Group. RTL is erg bekend van haar televisie activiteiten maar is daarnaast ook actief op andere gebieden. Zoals RTLXL en Videoland, maar ook bijvoorbeeld Buienradar. Ook op het gebied van nieuws is RTL een grote speler in de markt. Zowel via televisie (RTL Nieuws, RTL Z, Editie NL), maar ook via het internet en apps.

Televisie zenders die onderdeel zijn van RTL Nederland zijn, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL-Z, RTL Lounge en RTL Crime. Sommige zenders zijn echt ingericht als familiezender, waar ander zich meer richten op een specifieke doelgroep.

RTLXL en Videoland zijn streamingsplatformen van RTL Nederland, waarvan de laatste enorm gegroeid is de laatste jaren en ook eigen content aanbied. Dit zijn series en programma’s die enkel te zien zijn via videoland. Videoland is vergelijkbaar met Netflix en Disney+, echter richt deze dienst zich enkel op Nederland. Inmiddels heeft de dienst meer dan 800.000 abonnees en strevend af op meer dan 1 miljoen gebruikers!

Contactgegevens

Als je vragen hebt aan de klantenservice van RTL Nederland, kun je het contactformulier op de website invullen.

Je kunt ook bellen naar de Publieksservice van RTL Nederland op het telefoonnummer 035-6718718. Je kunt hier terecht als je bijvoorbeeld een vraag hebt over een programma of graag een uitzending wilt bijwonen. Wanneer je dus graag eens bij een tv uitzending van RTL op de tribune wilt zitten, bel dan naar dit nummer. Het nummer is bereikbaar tussen 1000 en 12:00 uur en 13:00 en 15:00 uur, van maandag t/m donderdag.

Naast de telefonische klantenservice is het bedrijf ook vertegenwoordigt op sociale media.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/RTL-Nederland/104487919591739

Twitter: https://twitter.com/rtlnl

Via deze platformen kun je contact opnemen met RTL Nederland.

RTL Nederland is gevestigd op het Media Park in Hilversum aan de Barend en Van Dorpweg 2

Als je een schriftelijke vraag wilt stellen, kan dit via het volgende postadres: Postbus 15016, 1200 TV Hilversum.

Facebookpagina van RTL

facebook RTL Nederland

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan RTL, bezoek het Facebook account van RTL en stel direct jouw vraag.

Twitter van RTL

twitter rtl

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan RTL, bezoek het Twitter account van RTL en stel direct jouw vraag.

Website van RTL

website rtl.nl

Bezoek de website van RTL om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van RTL

Adresgegevens van RTL

RTL is gevestigd op het adres Barend en Van Dorpweg 2, Hilversum, Nederland. De exacte locatie van RTL zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

94 Responses

 1. Val lekker dood, met jullie gluiperige tyfus cookies
  Nooit van m’n leven accepteer ik een spion in mijn apparaten.
  Mijn privacy is mij heilig

  1. Ik heb deze twee series al twee of drie keer gezien kan ze nu wel dromen csi ney York
   Hebben jullie geen niewe seizoenen die jullie kunnen uizenden begint nu doodziek te worden van alle herhalingen
   MvG Gerritjan suurling

  2. Wat betreft de overdaad aan Reclame boodschappen tijdens de programma’s het volgende: “GO FUCK YOURSELF”
   Stelletje irritante nutteloze..

 2. Dit werkt echt niet zo met de deurwaarders ik heb jaaaaaaren in de schulden gezeten en 4 jaar geleden hebben we het aangepakt 20 deurwaarders en in drie jaar tijd alles zelf afbetaald niet zo laf in de schuldsanering gaan maar zoals het programma laat zien werkt het niet bij alle deurwaarders die aan de deur kwamen gaven ze een envelop af en als je wou uitleggen hoe of wat werd er gezegd bel het kantoor maar ik kom alleen het vonnis afgeven en kantoor gebeld en ze waren harteloos dus waarom dit programma maken en doen of het zo werkt ik erg me groen en geel om dit te zien

 3. Waar ik mij en mijn vrienden mateloos aan irriteer als je een programma kijkt er voor de reclame word gezegt straks bij…… En dan krijg je bijna alles al te zien en te horen wat er na de reclame word uitgezonden, dan heeft het bijna geen zin meer om verder te gaan kijken, kan er niet zoals in het verleden gewoon gezegt worden…… Straks meer na de reclame of zoiets. En al die reclames zoveel en zolang om de 9 a 10 min is er weer reclame, tijdens film kijken ontzettend vervelend, dan zit je er het weer lekker in en hoppa weer die k.. Reclame.

  Vriendelijke groeten
  M. Moen

 4. gekeken naar klussen 01-02-2021 1700u
  Een grote aanfluiting over veiligheid en elektra. Helemaal fout. We hebben zitten gieren van t lachen

 5. Goedendag, ik zag TV-kantine en typetje Thatcher was geweldig maar leek me ook op iemand anders lijken, als jullie mij bellen via programma directeur dan kunnen we dat bespreken

  mijn 06 : 06-50277811

  mcrgr
  Diederik

 6. Hallo, vraagje; tussen de afleveringen bij Videoland komt steeds de banner van de serie (2x) terug, waar het normaal reclame is. Soms zit er zelfs nog een herhaling van het vorige deel bij. Waarom is dat niet weg gehaald bij het editen?

 7. Beste medewerker van RT ik verneem nu nog maar dat RTL4 blijkbaar 1 van onze songs heeft uitgezonden op televisie of radio..IK wens bij deze jullie van harte te bedanken The last reggae hero werd airplay gegund..Als lullie mij telefonisch willen bereiken kan dat op nr 0496972013..Ik wil jullie met een aantal echt toffe annectodes te woord staan..:)
  met vriendelijke groet, Jan Lenoir groepslid van Quantum Of Light
  Wij hebben een tijd terug onze CD laten persen bij CD hamster Nederland het was uitermate interessant om met die mensen samen te werken !!
  groetjes uit België xxx =)

 8. Ik vind het zeer vreemd dat het RTL verkiezingsdebat pas om 21.24 begint en duurt tot half 12. Dit is veel te laat voor heel veel werkenden die vaak ook erg vroeg op moeten en die toch echt wel geïnteresseerd zijn in politiek. Waarom niet gewoon om acht uur beginnen zodat alle Nederlanders dit debat goed kunnen gaan bekijken en een keuze kunnen maken?

 9. Ik heb de uitzending gezien van die gastarbeider jinek van 11 03 j.l. Deze smerige manier van journalistiek is het van niveau wat we uit de oorlog kennen. De NSBers mentaliteit. Partij leiders mogen flink bevraagd worden, maar dit is KARAKTERMOORD PLEGEN. Maar die trucjes kennen we van jinek.Ze huurd al jaren michiel vos in, ook al bij npo. Deze vos heeft een schoonmoeder en dat is mevrouw Pelosi de voorzitter van het huis van afgevaardigden in de VS een democraat dus. Iemand die de speech van Trump achter zijn rug kapot scheurt. Dus deze michiel vos wordt iedere 14 dagen ingehuurd door jinek ENKEL EN ALLEEN OM TRUMP AF TE ZEIKEN. Alles wat rechts is moet kapot gemaakt worden. En daar werkt rtl aan mee. rtl is gewoon npo 4 geworden.
  Ik roep u allen op om niet meer naar jinek te kijken, dan lopen adverteerders weg en lost het probleem zich vanzelf op …. en nu ga ik Baudet stemmen 17 maart

 10. Eva Jinek gekeken met Thiery Baudet, wat een afgang voor Jinek, wat een waardeloze gastvrouw, laat haar gasten gewoon beledigen door een malloot als Martijn Koning, die zelf het hardst lacht, om zijn eigen grappen en zelf een waardeloze leukerd is.
  Schaam je Jinek.
  Als ik als gastvrouw zie dat een van mijn andere gasten openlijk wordt beledigd raag ik de gast te vertrekken.
  Maar jij bent sowieso geen goede gastvrouw. je praatoveral doorheen, als het programma is afgelopen tettert jouw stem nog uren in mijn oren en heb ik het gevoel dat ik alleen maar Jinek heb gehoord.

  1. Ik keek altijd naar jinek..intresanten
   Gasten..maar sinds dit seizoen.
   Zet ik wat anders op….
   Want ik ben al steeds dezelfde
   Terugkomende beroemde nederlanders spuug zag….ze moeten..advocaten,journalisten..etc.
   Zonodig ergens over mee praten
   Zich promoten. Over een boek..of een
   Tour door n.l naar de theaters..
   Of wat ook.nee steeds die koppen voor de camera. .boeit niet hoor..groet kom 2

 11. Wat was dat gisteren op Jinek? Ook als ik zeker geen fan van FvD ben, dit wat Jinek gisteren met haar cabaretiertje Koning heeft gepresenteerd was een nog laager niveau dan een openbare darmspoeling! …en ik ben ook nog aandeelhouder van rtl holding! De volgende vergaadering in m’n thuisland Luxemburg word spannend!

 12. Leuk programma, De verraders, maar de stream gaat vaak bufferen via internet. kunnen jullie dat nog sneller maken? zodat video niet stopt en gewoon verder doorloopt ?

  vriendelijke groet.

 13. Gaarne figuren, zoals Britt Dekker en Inge de Bruin, een radioprogramma geven.. Televisie is een visueel vertier en deze uitermate onaantrekkelijke soepkippen horen daar niet thuis.. BVD, Joop Misantroop

 14. Tijdens de Voice kon er niet worden gestemd op Lucas tijdens en na zijn optreden. 0909-1303. 10x geprobeerd. Lijn was geblokkeerd. Hoe kan dat?

 15. Is het mogelijk dat het gesprek met Bilal bij Beau vanavond alsnog gecancelled wordt? Het is het toppunt van verderfelijkheid om dat jongetje nu een podium te geven zichzelf te rechtvaardigen.
  Walgelijk, ik heb er geen ander woord voor.

 16. Ik wil een klacht indienen over de reclame. Laatst zat ik vis tv te kijken, samen met de kinderen van 4,7 en 9 jaar. Zodra er dan reclame komt zetten wij hem eigenlijk al zacht, dit doen er doordat jullie vaak laten zien wat er die avond uitgezonden gaat worden. Er kwam die avond een vecht film, waar de je dan een fragment van ziet. Dit geweld en teksten als ‘welcome to hel’ te idioot voor worden. Kinderen worden op deze manier op een rotte manier verpest. Dus kun je nu ook al geen vis tv meer kijken, een onschuldig programma?? Reclameblokken kun je nu eenmaal niet doorspoelen. Meer voor mannen luidt de slogan, maar dat op een kindertijd. Met alle respect maar dit vind ik niet kunnen, en ik denk wel meer ouders niet. Ik hoop van harte dat RTL7 er iets aan gaat doen.

  Alvast een fijn weekend,

  Hartelijke groet,

  Michiel

 17. Is RTL7 aan het herhalen geslagen? Ik kijk naar een uitzending van Transportwereld. Duidelijk een herhaling van vorige week. Spaart geld en de gekken merken het toch niet.

 18. Schandalig dat rtl 7 vrouwen nog steeds achter uit zet met meer voor mannen, ik hou oom van actie en darten enz. Klacht bij klacht.nl word door rtl 7 niet in behandeling genomen? Schandalig!!!!!!!

 19. Mooi hoor dat jullie dat darten uitzenden voor liefhebbers. Maar daar zijn toch sportkanalen voor? Waarschijnlijk zijn de kijkcijfers hoog? Maar ik heb er niks mee. Je hebt golg zenders, voetbal zenders, en weet ik veel wat voor kanalen. Maak een dartzender en zend ondertussen weer films uit. Bedankt

 20. Waarom nodigen jullie nog steeds die Peter R. De Vries uit.
  Ik kijk graag naar Beau en Jinek, maar elke keer als Peter R. De Vries als gast aanschuift , zap ik door. Wat een vreselijke man. Hierdoor mis ik erg veel van de programma’s.
  Dus……….aub GEEN Peter R. De Vries meer.
  Vorige week 4 x op de buis. pff…….

 21. T.a.v. Beau,

  Steeds hoor ik de discussie over het doorgaan met vaccineren.
  Ik ben iemand die vanaf 1996 een tekort heeft aan bloedplaatjes en een stolsel in een leverader.
  Voor mij is een vaccinatie niet vanzelfsprekend. Daar wordt in de hele discussie aan voorbij gegaan.
  Het komt regelmatig aan de orde in het programma dat zo’n complicatie heel zeldzaam is en het geeft zo het idee dat het er niet toe doet.

 22. Gekeken naar wooninspiraties de 11-04-2021.
  Daar interviewde een dame een andere dame met een hoofddoek op van een bedrijf over maatwerk van een naaiatelier. De vragen werden gesteld op een manier of er een klein kind voor d’r stond.
  Gênant, kan echt niet.

 23. stop in godsnaam met die achterlijke antikalk magneet, werkt niet, echt niet,,,,,suggestie, wetenschappelijk aangetoond dat het niet werkt!

 24. “Helden van hier”. 2 keer meegemaakt dat er in het programma na een poging tot zelfdoding en een zelfdoding, alleen het Belgisch zelfmoorhulplijn getoond wordt. Laat a.u.b ook het Nederlandse zelfmoordhulplijn zien.

 25. Ik zou wel eens willen weten hoe het kan, dat die vreemde familie Mutsaers, met hun hotel restaurant
  de Druiventros het weer voor elkaar hebben gekregen om geholpen te worden.
  We hebben ze al eerder gezien en ze doen toch wat ze zelf willen.
  Jullie kunnen beter ondernemers helpen, die jullie hulp echt kunnen gebruiken. Die zijn er genoeg !

 26. Wanneer stopt Eigen Huis & Tuin ? Daar kijkt geen hond naar. Staan alleen maar te koken de hele uitzending. Amper 100.000 kijkers.

 27. Even een opmerking, gisteren tijdens het kijken naar RTL 5 komt er zoals gewoonlijk met regelmaat een z.g. reclameblok, ondanks het gegeven dat deze blokken frequenter plaats lijken te vinden, langer lijken te duren en daardoor door mij en meerdere als zeer storend worden ervaren is er blijkbaar een dimensie aan toegevoegd, opvallen bij de introductie reclame voor het nieuwe realiteitsprogramma “112 Vandaag” bij aanvang gaat het volume van de televisie een paar tandjes harder, bij de volgende mededeling gaat het volume weer naar de oude stand??? Wij schrikken op van deze indringende verandering en vragen vanuit deze hoek of dit mag? Ik hoop dat hier wat aan gedaan kan worden, ik bedoel dan laat het volume in de reclameblokken op een aanvaardbaar niveau.

 28. RTL z is erg onbetrouwbaar en doen geen goed onderzoek naar bedrijven waar ze dikke reclame voor maken.
  Ik snap niet dat RTL met vele oplichters akkoord gaan.
  En ja zeker ook met doe kennis dat die bedrijven de boel belazeren het zou goed zijn als ze zich een keer gingen inzetten voor de slachtoffers van deze malafide bedrijven als bijvoorbeeld bots waar ze een dik programma overgemaakt hebben maar ondertussen de vogel gevlogen is naar Hongarije na hun uitzending enkel maar meer problemen kwamen en uiteraard ook slachtoffers maar ze hier niks mee doen sterker nog over dat hele bots hoor je niks meer typies tv en zo verliest ook RTL z een klant kijk dit dus nooit meer heb hun duidelijk bericht gestuurd wat bits doet en waarom het oplichters zijn dit is compleet genegeerd sterker nog niet eens een mailtje terug ontvangen van de redactie dus ja nu weet ik ook dat RTL z zo onbetrouwbaar is als het bedrijf die ze promoten dus ja de tv pakketen kunnen er uit ik ga geen tv zenders sponsoren die meedoen aan oplichting en aangezien het om RTL gaat gaat dus het gehele tv aanbod er uit hun hebben die rechten nu een maal ik kijk wel op streaming sites ik ben en blijf tegen oplichting en zal alles wegdoen wat er mee te maken heeft zo ook RTL waarvan ik eerlijk altijd dacht door sommige programma’s dat ze echt wel wat deden aan oplichting maar is allemaal bezeken kraam kennelijk anders hadden die bits allang aangepakt

  Daag rrl onbetrouwbare z

 29. Zorg er in godsnaam voor dat de ondertiteling gelijk gaat lopen met wat er gezegd wordt
  Ik ben nu al 3 dagen afgehaakt bij Gordon
  Hier door
  Siem groot Zwaaftink
  Deventer

  1. Het gaat over Peter R
   Het filmpje dat ik heb
   Zouden jullie ook wel hebben
   Die goze die als een van de eerste een filmpje maakte
   Is messchien wel een maat van de schutter hij was zo snel

 30. joepie zondag ons favoriete programma ncis helaas niet om 20.30 maar om 10.45 en wat denk je een oude uitzending waar jullie in het begin van het seizoen beloofde er twee nieuwe uit te zenden maak dat dan ook waar g.v.d.

 31. Al die zenders zenden allemaal herhalingen uit pak jou Kees van der spek zijn allemaal herhalingen,kunnen jullie noujiks anders dan herhalingen laten zien en daar betalen wij luister en kijk geld voor stelletje losers allemaal van de tv op sodemietere die RTL zenders stelletje geld verspillers

 32. Kan die vreselijke en zichzelf sterk overschattende Stefano ook uit het programma “Humberto” geweerd worden.
  In met Duits hebben ze voor zulk een persoon een prachtig woord (beginnend met een K), dat ik maar niet zal gebruiken, maar mijn gevoelens wel goed beschrijft!

 33. Stefano vanavond nog vreselijker dan “normaal”.
  Moet ook nog over de tafel lopen anders valt ie niet genoeg op.
  Een vreselijke figuur, en die halen jullie bewust in huis!

 34. Belachelijk dat jullie op Vaderdag een film uitzenden over een vader waarvan de dochter dood is
  Hebben jullie nou helemaal geen greintje gevoel ?
  Echt hufterig

  Sabien

 35. Beste redactie,
  Vanavond weer met plezier naar Humberto gekeken ,ik ben zo blij met het programma.
  Wat mij erg irriteert is de live optredens, op de een of andere manier heeft de geluidstechnicus bij het regelen van een band of solo zang blikjes op zijn of haar oren.
  Iedere keer is het geluid BAR slecht.
  Laat het gewoon natuurlijk onze huiskamers inkomen.
  Het gaat nu via allerlei apparaten,jammer
  Laat de geluidstechnicus een luisteren wat hij op zijn regietafel heeft gedaan via uitzending gemist.
  Niet met die twee speakers voor hem.

 36. Zat naar Alarmcentrale Pech onderweg te kijken. Zie je Jochem in bus meerijden met iemand van de ANWB, geeft daarbij echt het goede voorbeeld door de autogordel niet te dragen. Snap niet dat daar niet opgelet wordt en dat de ANWB-medewerker hier aan mee werkt.

 37. Het gaat over Peter R
  Het filmpje dat ik heb
  Zouden jullie ook wel hebben
  Die goze die als een van de eerste een filmpje maakte
  Is messchien wel een maat van de schutter hij was zo snel

 38. Goedeavond,even een vraag over films die jullie uitzenden;waarom zijn die zo zacht van geluid je moet de tv zo hard zetten tijdens de film maar met de reclame schrik je je rot want dan is het geluid weer knal hard ,is daar iets aan te doen aub. Mvg Ineke

 39. Ik hoorde dat er vanavond geen reclame is op de RTL tv uitzendingen ivm het overlijden van Peter R. De Vries. Goed bedacht, maar zou het niet beter zijn om wel reclame uit te zenden en de opbrengst van vanavond over te maken aan Peter’s Stichting voor slachtoffers en cold cases?
  Zet desnoods een info balk onder in beeld dat jullie dit doen.

 40. In de aflevering van vrijdag 16 juli kwam bij de onvermijdelijke, al dan niet grappige, clips een item langs over “de jongste stagiaire van de Telegraafredactie, absoluut geen blijvertje” die een onhandige vraag stelde aan een Valkenburgse vrouw temidden van een hectische evacuatie. Wat de interviewer vroeg kón opgevat worden als ongevoelig, maar een paar seconden later in het getoonde fragment hoorde je de stagiaire nog duidelijk proberen te maken dat hij het niet zo bedoeld had. Humberto, na zijn “geen blijvertje” leek met vraagstelling en toon te sturen op een negatieve reactie van gasten, die dan ook onmiddelijk kwam (“ontslaan”).
  Hoewel ik de stagiaire niet ken en het feit dat hij als stageplek nou net de Telegraaf had gekozen (niet míjn voorbeeld van een plek om goede journalistieke ervaring op te doen) wil ik toch wel waarschuwen voor deze schandpaalfunctie die met soms uit hun verband geraakte clips mensen kunnen raken. Stel je voor, je bent een jaar of 22, 23 met je eerste stage bezig (bedoeld om te leren – en dus fouten te maken) en dan maak een grappig beoelde clip mogelijk je stage (of zelfs loopbaan) onklaar!
  Nu werd zijn naam niet genoemd, maar toch weten bij de Telegraaf bazen en collega’s om wie het gaat.

  Er komen naar mijn gevoel steeds vaker van dit soort clips voorbij, soms mét identificeerbare namen, die mensen kunnen achtervolgen, schade doen. Ik wou er bij de redactie op aandringen hier wat voorzichtiger beleid te hanteren!

 41. Het zou wenselijk zijn als jullie de journaals s’morgens zouden ondertitelen in de avonduren gebeurd dat ook.
  We kijken graag naar de journaals s’morgens maar door slechthorendheid moeten wij overschakelen naar NPO
  Vriendelijke groet

 42. Ruben Nicolai is vreselijk in zijn presentatie. Hij vind zichzelf blijkbaar ontzettend leuk. Het programma ‘Ik weet er alles van’ is een leuk programma maar die dubbelzinnige opmerkingen (of plaatjes) en die domme Duitse praat van Ruben zijn mateloos irritant. Kies voor een presentator of presentatrice die wat serieuzer is en het programma wordt een stuk leuker.

 43. Lekker goedkoop om een tegen 50 te herhalen, kost verder geen drol maar lekker incasseren met toch maar steeds die walgelijke reclames tussendoor.
  Goed bezig RTL4 wat een k.t zender.

 44. Wat ontzettend jammer dat de herhalingen van Grey`s anatomy opeens stoppen.En dat jullie nu weer teruggaan naar het eerste seizoen. Waarom???

 45. waarom krijg ik elke keer deze melding als ik jullie site wil bekijken

  Deze site kan geen beveiligde verbinding leverenwww.rtl.nl gebruikt een niet-ondersteund protocol.
  ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

 46. Verslaafd aan neusspray!

  Het lijkt me onzinnig daar een item van te maken!

  Die vrouw heeft psychische hulp nodig, ze is niet normaal!
  De apotheek moet ook beter opletten!

 47. De alarmcentrale (RTL5) is een leuk programma maar ze maken er bij rtl wel een rommeltje van. We gaan van ‘pech onderweg’ naar ‘pech onder de zon’ naar ‘pech onderweg’. En dan zie je vanavond (11-08-2021) een uitzending die je net een paar weken geleden ook al gezien hebt. Volgens mij zijn ze bij rtl de weg een beetje kwijt

 48. Dag,

  Allereerst vind ik jullie een goede zender. Maar…de vele herhalingen van Silent Witnes beginnen mij nu echt de keel uit te komen. Ik weet niet of ik de enige ben, maar zou die serie niet vervangen kunnen worden voor Foyles War of Poirot? Ook oude series maar een keer wat anders dan Silent Witnes.
  Hopelijk doen jullie er wat meer…

 49. Het is een verademing om Humberto weer op tv te zien.
  De diversiteit in zijn programma’s is geweldig, humorvol maar soms ook bloed serieus en ontroerend
  Hij is ongelooflijk goed voorbereid en neemt zijn gasten geruststellend en ongedwongen mee door het programma.

  Eén groot compliment !

 50. Die Hugo van eigen huis en tuin die kok die wast niet eens zijn groenten dat gaat zo in de pan in prei zit altijd zand, die Frouke moest ook tomaten snijden, niet eens wassen nee hoor gelijk snijden, vindt dit erg vies en dat op tv.
  zeg daar eens iets over en ook hij zit overal met zijn handen aan, daar heb je lepels voor om de salade op te scheppen niet met je klauwen smeerkees

 51. We zijn blij met de voice senior ! Maar niet met die kwijlbal Joling in de jury !
  Ligt hij daar wat dom te zingen ( nou ja zingen pff ) terwijl de kandidaten auditie doen
  Ongehoord is dat !
  Weg met Gerard Joling !!! Hij denkt dat hij heel wat is die ingebeelde kwal verpest t hele programma !
  Hoop dat rtl de jury zorgvuldig uitkiest volgend seizoen want voor nu hebben wij bij de eerste uitzending al genoeg gezien
  Mvg fj

 52. Ook ik heb me gestoord aan Joling met zijn gejodel tussendoor.
  Zoiets doe je niet, schijnbaar hoort hij zichzelf het liefst en denkt hij de kijker te “plezieren”.
  Hopelijk houdt hij zich rustig als The Masked Singer weer begint, maar ik denk van niet.
  Hij moet niet zo op de voorgrond treden, want het draait niet om hem.

 53. Hoe veel jaren gaat RTL 4 nog de term… de BUIS nog gebruiken? Mij lijkt dit al jaren niet echt meer van toepassing. Gewoon TV of SCHERM is meer van deze tijd.

 54. Ik vind het storend dat er bij Jinek een glas bier in beeld staat. Neem net als de gasten een glas water en na afloop neemt ze lekker een biertje.

 55. Zo een leuk programma de voice senior maar o zo jammer dat Gerard Joling telkens aan het meezingen is! Prima, maar dan moeten jullie zijn mic even dichtdraaien

 56. Het programma ik weet er alles van is een fout gemaakt die mevrouw zei dat het een tanga was maar het was een string en dat is toch wat anders dan een tanga S1. AFL 13

  Tangaslip

  De tangaslip heeft weer iets meer stof dan een string. En komt erg dicht in de buurt van de stringboxer. De billen worden bij een tangaslip iets meer bedekt dan bij de string. Het woord tangaslip wordt veel gebruikt bij badmode. Een tangaslip laat nog steeds veel bil vrij, maar is net iets gekleder dan een string. En daarom vinden veel vrouwen dit net iets prettiger voor het strand dan een gewone slip of de string.

 57. Waarom is het niet mogelijk bij RTL 8 Detectives op donderdag Silent witness terug te kijken (geen groene terugkijkknop). Vaak is de 2e aflevering voor mij te laat. Ik moet werken. Zowat elk programma kan je terugkijken alleen deze niet. Kan het mogelijk worden gemaakt?

 58. Beste,
  Ik heb eigenlijk een paar vragen voor Eva Jinek.
  Ik zie haar programma regelmatig en daarin gaat het vaak over de politiek. Dan komt de kreet nieuw leiderschap regelmatig voorbij, maar de vragen die ik nog nooit iemand heb horen stellen zijn:
  Wat is het nieuwe leiderschap of wat kenmerkt het nieuwe leiderschap?
  Waarom is het beter dan het oude leiderschap?
  Wat kwalificeert nu juist Sigrid Kaag voor dit nieuwe leiderschap?

 59. Wat zonde van de tijd om naar expeditie Robinson te kijken als je van tevoren al weet dat Stefano af gaat vallen. Umberto kondigde al aan dat Stefano te gast was. Misschien kan hier beter over nagedacht worden.

 60. Hoe kunnen jullie zo dom zijn om in de pauze van expeditie Robinson aan te kondigen dat Stefano later vanavond bij Humberto is???? Dan kun je toch op 5 vingers nagaan dat hij uit de expeditie ligt en verpest je dus de verdere aflevering!!

 61. graag wil ik een reactie plaatsten of het beginnen van sommige RTL programma’s. De tv-gids geeft de tijden aan en ook het digitale kanaal van Ziggo.
  Maar waarom begint u met een programma dat aangekondigd staat om 23.00 uur (zoals the Bold the Beginning op RTL Lounge kanaal 140) regelmatig 5 minuten te vroeg ? Het is ook op andere RTL zenders bv de films op RTL 7. Lopen de klokken bij u wel op tijd ? Het is heel vervelend als je wat opneemt en je mist de eerste 5 minuten.
  Hopelijk kunt u hier ” iets” aan doen.
  Met vriendelijke groeten,
  mevr.JLW Coissee-Beijersbergen

  P.S. ik heb contact gehad met Ziggo maar die passen hun digitale gids aan aan de tijden die ze van u krijgen

 62. Steeds meer erger ik mij dat bv journaal van rtl4 geen ondertiteling heeft.vanavond zelfs ook niet het nieuws van 19.30
  Wij zijn als ouderen toch de meeste kijkers
  Laten jullie die nu ook vallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *