logo-disneyplus

Disney Plus Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (7) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:00 en 00:00 uur

Dinsdag: tussen 08:00 en 00:00 uur

Woensdag: tussen 08:00 en 00:00 uur

Donderdag: tussen 08:00 en 00:00 uur

Vrijdag: tussen 08:00 en 00:00 uur

Zaterdag: tussen 08:00 en 00:00 uur

Zondag: tussen 08:00 en 00:00 uur

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Disney+ is een streamingdienst van Disney. Ook wel bekend onder de naam Disney Plus. De streamingdienst is in 2019 gelanceerd in Nederland. Binnen deze dienst kun je onbeperkt genieten van het aanbod van Walt Disney Studios. Zowel oude- als nieuwe series zijn hier te vinden. Naast aanbod van Walt Disney Studios kun je ook aanbod bekijken van Marvel en Pixar. De dienst is beschikbaar met een maandabonnement en een jaarabonnement. Het jaarabonnement is in verhouding een stuk voordeliger.

Contact met Disney Plus

Disney+ is iedere dag telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 00:00 uur. Je kunt gratis bellen met Disney Plus via het 0208082872. Als je vanuit het buitenland belt, bel dan naar +31 208082872 . Ook per livechat, email en sociale media kun je vragen stellen.

Facebookpagina van Disney Plus

Facebook Disney+

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Disney Plus, bezoek het Facebook account van Disney Plus en stel direct jouw vraag.

Twitter van Disney Plus

disneyplus-twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Disney Plus, bezoek het Twitter account van Disney Plus en stel direct jouw vraag.

Website van Disney Plus

Website Disneyplus

Bezoek de website van Disney Plus om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Disney Plus

Adresgegevens van Disney Plus

Disney Plus is gevestigd op het adres 500 S. Buena Vista St. Burbank, CA. De exacte locatie van Disney Plus zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

7 Responses

 1. Ik heb een abbonement op disney plus we kunnen er alleen maar op 1 tv op kijken en niet op een laptop of telefoon?

 2. Hoi

  Ik heb een vraag voor meerdere miraculous-fans hier. Dit weekend en begin april komen de shanghai special en seizoen 4 al in verschillende landen. Maar seizoen 3 is nog steeds niet te vinden op disney+. En zou geweldig zijn dat we voor 11 april een miraculous marathon kunnen houden voor seizoen 4 uitkomt

 3. Beste Disney+,
  Begin april 2021 heb ik mijn abonnement opgezegd via de site van Disney+. Ik kreeg toen de melding dat het abonnement per 17-04-2021 beëindigd zou worden. Tot mijn grote verbazing zag ik van de week dat er tot op heden elke maand het abonnementsbedrag is afgeschreven.
  Ik heb vandaag diverse malen geprobeerd om jullie te bereiken via het nummer 0800 0221476, maar krijg dan elke keer te horen “The person you are trying tot receive is not available. Please leave a message” en dat terwijl er op de site staat dat jullie bereikbaar zijn tussen 08.00-00.00 uur.
  Graag ontvang ik z.s.m. een bericht via mijn mailadres, welke bij jullie bekend is.
  NB Als ik inlog op mijn pagina staat er “Welkom terug. Het lijkt er op dat je geen abonnee bent. Heb je je abonnement opgezegd of laten beëindigen.”
  Dat klopt, want ik heb het begin april opgezegd!!!

  M vr gr
  Nancy

 4. Kreeg net een bericht dat mijn abonnementsgeld voor Disney+ niet geïncasseerd kon worden (??). Als ik weer wilde vernieuwen moest ik ineens via Apple betalen. Wat schetst mijn verbazing, is het abonnement ineens 2 euro duurder!!! Schandelijke praktijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *