onsbrabantnet klantenservice

OnsBrabantNet Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews

Bellen met OnsBrabantNet

Opgeheven
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Niet meer bereikbaar

Dinsdag: Niet meer bereikbaar

Woensdag: Niet meer bereikbaar

Donderdag: Niet meer bereikbaar

Vrijdag: Niet meer bereikbaar

Zaterdag: Niet meer bereikbaar

Zondag: Niet meer bereikbaar

 

Belkosten: Onbekend

OnsBrabantnet klantenservice

De klantenservice van OnsBrabantNet is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Het kan handig zijn om contact met hen op te nemen wanneer u een vraag heeft of hulp nodig heeft met uw account. Ze staan ook klaar om mensen die nog geen klant zijn, gratis advies te geven, indien dat nodig is, zodat al hun toekomstige klanten weten waar ze aan toe zijn voordat ze van provider veranderen.

Het Onsbrabantnet klantenservice team is ook te vinden op Twitter. Hun account vindt u op https://twitter.com/OnsBrabantNet

Over OnBrabantnet

OnsBrabantNet was in 2004 de eerste glasvezel provider in Brabant en Limburg. Het bedrijf biedt een vertrouwelijk gevoel van deze zuidelijke provincies en levert kracht door het gebruik van glasvezel voor diensten als internet, televisie en bellen. Alleen al voor internetdiensten met hoge snelheidsverbindingen die ook nog eens kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke klant, zoals extra e-mail of webmail accounts!

OnsBrabantNet is de slimste manier om TV te kijken. De provider biedt Interactieve Televisie en u betaalt alleen voor telefoongesprekken die thuis worden gevoerd. Dit betekent geen vaste kosten! OnsBrabantNet heeft ook alles-in-één pakketten beschikbaar, maar het is ook mogelijk om een pakket samen te stellen met uw eigen voorkeur van zenders; lokale providers weten altijd waar ze mee bezig zijn, dus installatie zal snel en correct worden gedaan als dat door hun klanten wordt gevraagd wanneer dat nodig is. Televisie, internet en telefonie zijn beschikbaar op een supersnel glasvezel netwerk met een persoonlijke service en tegen een goede prijs.

Update: OnsBrabantnet brengt klanten onder bij moedermaatschappij KPN

In 2018 heeft OnsBrabantNet besloten om hun klanten onder te brengen bij hun Moedermaatschappij. Het bedrijf is Inmiddels niet meer bereikbaar en alle bestaande klanten zijn bij KPN ondergebracht. Bent u 1 van deze klanten en wilt u graag contact met onsbrabantnet klantenservice, kijk dan op de pagina van KPN Klantenservice, op deze website. Hier vindt u de contact informatie, zoals telefoonnummer en sociale media accounts van KPN.

Twitter van OnsBrabantNet

onsbrababntnet twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan OnsBrabantNet, bezoek het Twitter account van OnsBrabantNet en stel direct jouw vraag.

Website van OnsBrabantNet

nietbeschikbaar

Bezoek de website van OnsBrabantNet om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van OnsBrabantNet

Adresgegevens van OnsBrabantNet

OnsBrabantNet is gevestigd op het adres Vincent van Goghstraat 141, 5671 DT Nuenen. De exacte locatie van OnsBrabantNet zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *