jd sports logo

JD Sports Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews

Bellen met JD Sports

Onbekend
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Onbekend

Dinsdag: Onbekend

Woensdag: Onbekend

Donderdag: Onbekend

Vrijdag: Onbekend

Zaterdag: Onbekend

Zondag: Onbekend

 

Belkosten: Onbekend

JD Sports is een website waar je terecht kunt voor bijna alles op het gebied van sport. Het is een bedrijf dat afkomstig is uit het Verenigd Konikrijk en hierna actief geworden is in meerdere landen. Zo ook in Nederland! Je vindt op de website alle soorten sportschoenen, kleding en sportaccessoires van zowel bekende als minder bekende merken. Zo vind je er merken als Adidas, Puma, Reebok en Nike. Naast een afdeling voor mannen en vrouwen is er ook een erg grote kinderafdeling. Hierdoor is er voor iedereen en voor elke stijl wel iets vinden. Naast een webshop heeft JD Sports ook een groot aantal fysieke winkels. Hier kun je ook naartoe wanneer je een bestelling geplaatst hebt op de website of wanneer je een bestelling wil omruilen. In Nederland zijn er ook diverse winkels van JD Sports. Er zijn bijvoorbeeld winkels in Eindhoven, Amsterdam, Nijmegen en Zwolle.

JD Sports korting

Op de website van JD Sports vind je onder het kopje ‘sale’ altijd diverse aanbiedingen van producten die hier worden aangeboden. Naast artikelen die enkel afgeprijsd zijn, staan hier ook artikelen die in de uitverkoop zijn. Op deze artikelen zitten nog meer kortingen! Naast deze kortingen, krijg je met de kortingcoupons die verkrijgbaar zijn op Klantenservicecontact.nl ook meer korting! Wanneer je deze coupons namelijk inlevert tijdens het bestellen van je artikelen worden de kortingen direct verrekend en hierdoor wordt het nog voordeliger om te winkelen bij JD Sports!

JD Sports Verzending

Als je op de website van JD Sports een artikel hebt gevonden wat je graag zou willen bestellen, kun je dit erg gemakkelijk doen. Je plaatst het artikel namelijk in je winkelwagentje en hierna kun je beginnen met het bestelproces! Als eerste vul je al je gegevens in en kies je voor één van de aangeboden methodes om te betalen. Wanneer dit allemaal gelukt is, krijg je een bevestiging hiervan in je mailbox en wordt het pakketje verzonden. De verzending bij JD Sports verloopt meestal binnen 5 werkdagen wanneer je gekozen hebt voor de standaardlevering. Dit kost €4,- euro, maar wanneer je bestelling een hogere waarde dan €60,- euro heeft is dit geheel gratis! Met een link die je krijgt in de bevestigingsmail, kun je het pakketje vervolgens op de site helemaal volgen! Super handig dus! Ook kun je er voor kiezen om het pakketje op te halen in één van de winkels van JD Sports. Wanneer je hier graag voor wil kiezen, moet je bij het bestellen kiezen voor de methode ‘Click & Collect’. Hier kun je dan verder kiezen in welke winkel je de bestelling wil ophalen en wie dit voor je gaat doen wanneer je dit zelf niet kan. Bij deze methode wordt je bestelling binnen 7 werkdagen afgeleverd in de winkel.

JD Sports Retourneren

Wanneer je na het ontvangen van je bestelling toch niet helemaal tevreden bent met de artikelen of je wil het graag omruilen voor een andere maat of kleur, is dit natuurlijk mogelijk! Je hebt namelijk tot 14 dagen na het ontvangen van je bestelling bij JD Sports de mogelijkheid om het terug te sturen, wanneer je het volledige bedrag graag terug wil. Als je de artikelen wil ruilen of graag een giftcard wil ontvangen, heb je zelfs tot 28 dagen na het ontvangen van je bestelling om deze terug te sturen! De voorwaarde hiervoor is natuurlijk wel dat de artikelen niet beschadigd zijn of niet gebruikt zijn. Wanneer je een beschadigd artikel ontvangt, moet je direct contact op nemen met de klantenservice zodat zij weten dat dit niet jouw schuld is en dat ze een nieuwe artikel op kunnen sturen! Je kan de bestelling retourneren via twee opties. Als eerste kun je ervoor kiezen om de bestelling terug te brengen naar één van de fysieke JD Sports winkels.

Hier kun je dan geld terugkrijgen of eventueel de artikelen omruilen. Ook kun je ervoor kiezen op de bestelling te retourneren via de post. Je moet hiervoor een retourformulier invullen en het naar het adres sturen van JD Sports. Let hierbij wel op dat de kosten voor het terugsturen op deze manier voor jezelf zijn!

JD Sports klantenservice

De klantenservice van JD Sports staat voor je klaar wanneer je als klant nog eventuele vragen of klachten hebt. Dit kan natuurlijk altijd voorkomen en JD Sports wil dat dit altijd zo goed mogelijk opgelost wordt! Je kan op verschillende manieren contact met de klantenservice opnemen. Het is ten eerste gemakkelijk voor je als klant te kijken op de website bij de meest gestelde vragen. Hier staan overzichtelijk per onderwerp duidelijke informatie over specifieke zaken. Wanneer je vraag hier tussenstaat hoef je waarschijnlijk niet eens meer contact op te nemen met de klantenservice, omdat alles hier erg duidelijk beschreven staat. Als je toch liever nog even contact op wil nemen met de klantenservice, is dit natuurlijk ook mogelijk! Zo kun je ervoor kiezen op een e-mail te sturen. Hier zijn verschillende e-mailadressen van JD Sports voor beschikbaar, omdat deze verdeelt zijn naar het type vraag. Hierdoor zijn ze instaat om nog sneller er beter een antwoord te kunnen geven op jouw vraag! De klantenservice van JD Sports geeft op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur antwoord op deze e-mails. Verder kun je ervoor kiezen om contact op te nemen via de Twitter of Facebook pagina van JD Sports. Deze vragen worden dan ook op een goede manier beantwoordt door het speciale team van JD Sports dat hiervoor geselecteerd is. Ook kun je ervoor kiezen om contact op te nemen via de post, maar dit wordt natuurlijk niet erg vaak meer door mensen gedaan. Het postadres van JD Sports is ook in het Verenigd Koninkrijk, dus het is niet aan te raden gezien de moeite die je er voor moet doen om voor deze optie te kiezen! Als laatste kun je er ook voor kiezen om een formulier in te vullen om de website. Hiervoor moet je enkele persoonlijke gegevens invullen en informatie over de vraag en hierna kun je het formulier verzenden. Deze wordt dan zo snel mogelijk beantwoord door de klantenservice van JD Sporst.  

Facebookpagina van JD Sports

jd sports facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan JD Sports, bezoek het Facebook account van JD Sports en stel direct jouw vraag.

Website van JD Sports

jd sports website

Bezoek de website van JD Sports om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van JD Sports

Adresgegevens van JD Sports

JD Sports is gevestigd op het adres Hollinsbrook Way, Pilsworth Road, Bury in BL9 8RR, Verenigd Koninkrijk. De exacte locatie van JD Sports zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *