H&M

H&M Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:00 en 17:00 uur

Dinsdag: tussen 08:00 en 17:00 uur

Woensdag: tussen 08:00 en 17:00 uur

Donderdag: tussen 08:00 en 17:00 uur

Vrijdag: tussen 08:00 en 17:00 uur

Zaterdag: tussen 09:00 en 17:00 uur

Zondag: tussen 09:00 en 17:00 uur

 

Belkosten: lokaal tarief

Kleding maakt de mens

Kleding is altijd leuk om te kopen en te hebben. Wil je graag een beetje met de mode meegaan en niet al te veel daarvoor betalen? Dan is het zeker een goede keuze om eens bij Hennes & Mauritz te kijken. De kledingzaak is van oorsprong Zweeds maar is inmiddels wereldwijd bekend en heeft vele klanten, waaronder ook in Nederland. Oorspronkelijk begon het bedrijf alleen met de verkoop van dameskleding maar dat werd later uitgebreid met een herencollectie. Toen kreeg het bedrijf ook de naam Hennes & Mauritz, beter bekend als H&M.

Kledingmerken bij H&M

De winkels van H&M vind je over heel de wereld en je kunt er uiteraard tegenwoordig ook terecht in de online shop. Ze verkopen modieuze en betaalbare kleding zodat er voor elke beurs wel iets te vinden is. Naast de reguliere collectie worden er speciale collecties aangeboden. Deze kunnen ook van bekende modeontwerpers zijn zodat je er betaalbare kleding van een beroemd merk kunt vinden. Als je een kijkje neemt in de winkel of webshop zul je snel deze kleding vinden.

Hulp nodig bij kleding kopen

Ben je nu op zoek naar iets speciaals of wil je bijvoorbeeld graag iets meer weten over een bepaald kledingstuk of een bepaalde collectie? Dan kun je daarvoor uiteraard altijd in een van de filialen van H&M terecht. Daar kunnen de winkelmedewerkers je ook verder helpen. Kom je er niet uit of ga je net even niet naar de winkel? Dan heeft de modeketen ook een H&M klantenservice waar je terecht kunt met vragen, opmerkingen en klachten. Of het om online of offline aankopen gaat maakt daarbij niet uit.

Laat je helpen door H&M

Voor meer informatie kun je uiteraard altijd een kijkje nemen op de site van H&M via https://www2.hm.com/. Je vindt er ook de link naar de klantenservice van de onderneming. Zo kun je meteen zien op welke manieren je met H&M contact kunt opnemen met de klantenservice van H&M. Om te beginnen kun je ze bellen. Dit doe je op het H&M telefoonnummer 0900-1988. Voor H&M bellen op dit nummer betaal je de gebruikelijke belkosten. Chatten kan 24/7 met een virtuele assistent maar als je dit wilt doen met een echte medewerker is dat alleen mogelijk tijdens de openingstijden van de klantenservice. Telefonisch is de H&M klantenservice bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag en zondag zijn ze een uurtje later bereikbaar maar ook gewoon tot 17:00. Voor live chatten gelden in het weekend dezelfde openingstijden en op werkdagen is dat mogelijk tussen 8:00 en 21:00.

Mailen of online contact leggen met H&M

Wil je liever op een andere manier met H&M contact leggen? Dan kun je tevens een mailtje sturen naar [email protected]. H&M is ook actief op social media dus je kunt ook via een van die kanalen een berichtje sturen. Tweeten doe je via https://twitter.com/hmnetherlands. Op Facebook vind je ze op https://www.facebook.com/hmnetherlands/?brand_redir=21415640912 en snel een berichtje verzenden via Messenger kan daarbij uiteraard ook. H&M zit ook op Instagram. Hiervoor ga je naar https://www.instagram.com/hm/. Heb je een vraag over een betaling? Dan kun je met een dergelijke specifieke vraag terecht bij Klarna, via hun klantenservice. Voor alle manieren geldt dat je op de site van H&M een directe link vindt die je enkel hoeft aan te klikken om er te raken en een bericht te kunnen maken.

Facebookpagina van H&M

hm

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan H&M, bezoek het Facebook account van H&M en stel direct jouw vraag.

Twitter van H&M

hmnetherlands

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan H&M, bezoek het Twitter account van H&M en stel direct jouw vraag.

Website van H&M

hm.com

Bezoek de website van H&M om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van H&M

Adresgegevens van H&M

H&M is gevestigd op het adres Keizersgracht 271 1016 ED Amsterdam . De exacte locatie van H&M zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

 1. Beste,
  Op 23.02.2022 hebben jullie mijn terugzending ontvangen. Ik wacht al langer dan 14 dagen voor terugbetaling. Wat is jullie status van retour?
  Met vriendelijke groet,
  Agnieszka Tokarska

  bestelnummer : 39762407646
  besteldatum: 10.02.2022

  datum van de reteurzending :14.02.2022
  pakketnummer(DHL): 3SHMR9402029

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *