klarna klantenservice

Klarna Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (7) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 09:00 t/m 18:00 uur

Dinsdag: Van 09:00 t/m 18:00 uur

Woensdag: Van 09:00 t/m 18:00 uur

Donderdag: Van 09:00 t/m 18:00 uur

Vrijdag: Van 09:00 t/m 18:00 uur

Zaterdag: Van 09:00 t/m 13:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Onbekend

Klarna – FAQ’s en Contactinformatie

Wilt u meer weten over de Klarna-dienst? Dit artikel zal al uw vragen beantwoorden. In dit artikel bespreken we de Klarna service. Met Klarna kunt u achteraf betalen bij webwinkels. U betaalt pas als u het product heeft ontvangen. Heeft u vragen over Klarna of wilt u weten hoe u contact kunt opnemen met de klantenservice? Lees dan dit artikel!

Wat houdt Klarna in?

Klarna is een Zweeds bedrijf dat innovatieve digitale betaaloplossingen aanbiedt en u de mogelijkheid biedt om uw online aankopen in flexibele termijnen te betalen. Ze zijn een alternatief voor PayPal, met concurrerende rentetarieven op leningen vanaf 3% (voor bestellingen boven €150), gratis verzending, klantenservice 24/7 beschikbaar via telefoon of chat app Klarpassa (die ook in het Nederlands is vertaald).

Klarna werd in 2005 in Zweden opgericht als een van de eerste e-commercebedrijven van Europa. Het team erachter wilde winkelen toegankelijker maken door middel van hun eenvoudige interface die zowel fysiek als digitaal kan worden gebruikt – thuis op je computer of terwijl je offline door winkels bladert! Naarmate ze groeiden, groeiden ook hun diensten.

Hoe kan ik Klarna bereiken?

Klarna is op meerdere manieren bereikbaar. We hebben alle mogelijkheden op een rijtje gezet zodat u zelf kunt bepalen wat voor u de makkelijkste manier is voor contact met Klarna. Wist je dat Klarna op haar website ook een uitgebreide informatie voorziening heeft waar de meestgestelde vragen worden behandeld? Neem hier zeker even een kijkje. De kans is groot dat u al het antwoord op uw vraag kunt vinden.

Klarna klantenservice bellen

Klarna is een bedrijf dat goed telefonisch bereikbaar is voor hun klanten. Hun telefoonnummer is te bereiken op 020 808 2852, bereikbaar tijdens werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur. Voor dit telefoonnummer betaalt u uw gebruikelijke belkosten.

Klarna chat

Via live chat is de Klarna klantenservice 24/7 bereikbaar! Wilt u graag per live chat contact met Klarna? Surf dan via uw browser naar https://app.klarna.com/help-center. Kies vervolgens het land waar u woont en vul uw telefoonnummer of e-mailadres in. U ontvangt vervolgens een link en uw chat begint.

Meer contactmogelijkheden

Het bezoekadres van Klarna is Klarna BV, Rokin 69, 1012 KL Amsterdam.

Klarna is een bedrijf dat zich al meer dan 10 jaar bezighoudt met betalingen, en ze hebben hun ervaring meegenomen naar de sociale media. Ze zijn te vinden op Facebook (https://www.facebook.com/Klarna), Instagram (https://www.instagram.com/klarna.nl/) en Twitter (https://twitter.com/klarna).

Klarna achteraf betalen

De betaalmethode van Klarna is de beste manier om ervoor te zorgen dat u niet met een verkeerd artikel komt te zitten. U hoeft namelijk uw aankoop pas 30 dagen later te betalen. Zodra u uw bestelling ontvangt, kunt eerst het product bekijken en hoeft u het daarna pas te betalen! Met kopersbescherming op elk moment, maakt u van online winkelen een plezierige ervaring.

Kun je bij Klarna met iDEAL betalen?

Klarna biedt diverse betalingsmethodes aan en iDeal is er daar 1 van. Uiteraard hoeft u de betaling met iDeal pas achteraf te doen. U ontvangt dus eerst het product en kunt daarna via het vertrouwde iDeal de betaling verichten.

Facebookpagina van Klarna

klarna facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Klarna, bezoek het Facebook account van Klarna en stel direct jouw vraag.

Twitter van Klarna

klarna twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Klarna, bezoek het Twitter account van Klarna en stel direct jouw vraag.

Website van Klarna

klarna website

Bezoek de website van Klarna om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Klarna

Adresgegevens van Klarna

Klarna is gevestigd op het adres Rokin 69, 1012 KL, Amsterdam. De exacte locatie van Klarna zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

7 Responses

 1. Dear,

  I still haven’t received the refund. 

  Could you be so kind to check if anything went wrong?

  Order Number

  987621530

  Thanks in advance!

  Kind regards,

  K. de Vries

 2. ik heb een rekening van jullie ontvangen. betalingsomschrijving 6188944359999760. Deze artikelen heb ik nooit ontvangen. met de afzender is alles al afgehandeld maar ze zijn vergeten om het bij jullie te annuleren, dat vermoeden heb ik. ik heb foto’s van het mail contact maar die kan ik niet naar jullie toesturen omdat ik nergens een mailadres van jullie kan vinden.
  ik ga natuurlijk niet voor iets betalen wat ik nooit heb ontvangen.
  in afwachting van jullie reactie, mvg Mirjam May

 3. Wish heeft mijn bestelgeschiedenis verwijderd..is zowel op de app of via laptop niet te traceren
  Kan niet verder handelen, 1 trenchcoat moet geretourneerd worden. Helaas heb ik alles direct betaald.
  via klarna worldpaycostomer. bedrag 87 euro bestelnummer 6141542a9d1b426a140db4f.
  Trenchcoat waarvan wish zegt dat het een herfst/winterjas is…waarvan de foto ‘ s in het echt op hun website VEEL MOOIER lijkt..maar de stof van de jas is net zo dun als een zommerblouse, ook maat XXL klopt niet…als een kindermaat..mouwen kort enz enz.
  op 2 oktober einde van de dag, heb ik via Post NL de artikelen ontvangen.
  Collega van u, heeft mijn factuur gepauzeerd….vanwege mijn klacht. Maar zoals ik meldde heb ik per direct betaald.
  Met vr groet, Daniëlle.

 4. Betreft Klarba levering en betaling. Ik heb een betalingsvordering 14662745/4519888664 gehad die ik niet kan thuis brengen betreffende gezichtsmasker.
  Wel heb ik in oktober een zending gehad en betaald Ad. €38,91 . Dat bewijs wil ik graag via de mail sturen naar kan geen emailadres vinden.

 5. Beste,
  Ik heb een betaling gemaakt via mastercard op 13/01 maar deze zou geweigerd zijn.
  TopVintage laat weten dat zij de betaling wel hebben gekregen.
  ‘Beste Anja,Bedankt voor je berichtje. Ik heb de bestelling even bekeken en ik zie dat de betaling via Klarna hier gewoon is aangekomen. Bedoel je dat je de factuur van Klarna via je creditcard probeert te betalen?
  Dat is voor ons geen enkel probleem. Jouw bestelling is al helemaal afgerond en omdat Klarna jouw bestelling heeft betaald, heb je bij ons nooit een open factuur. Klarna is een apart bedrijf en je hebt enkel nog een factuur bij Klarna. Het is dus goed dat je dit al met de klantenservice van Klarna hebt opgepakt!

  Op de site van Klarna staat:
  Betalingsgegevens ontvangen
  Je hebt betalingsgegevens aan Klarna verstrekt. Als er binnen een paar dagen geen betaling is geregistreerd, zal Klarna je betalingsbewijs bekijken en proberen je betaling te lokaliseren.

  Betalingsgegevens ontvangen
  Gepland

  Probleem gemeld
  13 jan.
  Nu was mijn vraag of jullie de betaling hebben kunnen lokaliseren? Op mijn bankafschriften zie je dat het bedrag er niet is afgegaan of word deze nog later aangepast?
  Mvg

 6. Goedemiddag ,
  Ik heb een mail van u ontvangen van achterstallige betalingen van 2x 7,80 te betalen voor 31 januari 2022 voor mijn bestellingen bij Wish .
  Bestelnummer: 61ae179f95bdea4abf841744 en Bestelnummer: 61ae195a031cc7d4c07055ae ,
  Deze artikelen heb ik nog steeds niet ontvangen , via het Traceernr.: WI004430544894FPL staat er dat het in Nederland is aangekomen op 4 januari maar ik heb het nog steeds niet ontvangen …. het zou oorspronkelijk al hier moeten zijn , dit staat erboven volgens de Wish website ,
  Oorspronkelijke aankomstdatum: 23 dec. 2021
  Geschatte bezorging: 15 dec. – 23 dec.
  Kunt u mij laten weten hoe nu verder ??
  Ik wacht uw reactie verder af , alvast bedankt !
  Met vriendelijke groet .
  I.Meijdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *