G2A logo

G2A Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews

Bellen met G2A

Geen telefoonummer
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Geen telefoonummer

Dinsdag: Geen telefoonummer

Woensdag: Geen telefoonummer

Donderdag: Geen telefoonummer

Vrijdag: Geen telefoonummer

Zaterdag: Geen telefoonummer

Zondag: Geen telefoonummer

 

Belkosten: -

Over G2A

G2A is een digitale marktplaats die zich voornamelijk specialiseert in gaming gerelateerde producten. Het bedrijf is in 2010 opgericht in Polen, en het hoofdkantoor bevindt zich tegenwoordig in Hong Kong, maar onder andere in Nederland is er ook een kantoor te vinden. G2A koopt of verkoopt zelf geen digitale producten, maar treedt vooral op als intermediair voor haar gebruikers, die via het platform op G2A.com een koper kunnen vinden voor allerlei digitale gameproducten of codes. Op de site worden door de ruim 12 miljoen klanten voornamelijk codes verkocht, die op Steam, Origin of Xbox en andere platforms ingewisseld kunnen worden voor games.

Tegenwoordig is G2A de grootste en snelst groeiende marktplaats voor alle gameproducten tegen erg goedkope prijzen. In de 8 jaar dat de site bestaat, is de site al ruim 435 miljoen keer bezocht door gamers uit de hele wereld. Daarnaast staat G2A ook bekend om haar vele betaalmogelijkheden. In totaal wel 200 verschillende manieren, afhankelijk van waar je vandaan komt. Verderop op deze pagina meer hierover.

G2A producten

Tienduizenden gamecodes kan je aanschaffen op de site. Op de marktplaats kan je handig op genre zoeken en zo de beste en goedkoopste games vinden die bij jouw voorkeur passen. Actiegames? RPGs? Horror? Sport? Of juist racegames, het maakt allemaal niet uit, in de G2A.com store kan je deze en nog veel meer games in talloze categorieën terugvinden. Daarnaast kan je ook in-game punten of valuta voor spellen zoals bijvoorbeeld Grand Theft Auto V aanschaffen via G2A.com.

Zoals eerder al gezegd, draait de marktplaats van G2A dus voornamelijk om gaminggerelateerde producten, maar er is nog meer dan alleen dat. Zo kan er ook tweedehands electronica worden aangeschaft, zoals camera’s, drones, maar ook gamingaccessoires zoals toetsenborden, controllers of headsets. Daarnaast zijn er ook abonnementen te koop, voor bijvoorbeeld Xbox Live, Playstation Plus en World of Warcraft.

Tot slot worden er op de marktplaats van G2A ook nog verschillende soorten software aangeboden tegen goedkope prijzen, zoals hoogstaande antivirussoftware, businesssoftware zoals Microsoft Office, maar ook creatieve software zoals photoshop, movie creator en music creator.

Voor de erg enthousiaste en fanatieke gamers onder ons, kan je ook voor een G2A plus abonnement kiezen. Tegen een kleine maandelijkse prijs kan je tegen nog betere prijzen de leukste games en andere producten aanschaffen. Met het G2A plus abonnement krijg je ook nog toegang tot de pagina’s met de nieuwste games en kan je ook punten scoren die je kan inwisselen voor leuke extraatjes.

G2A korting

Veel kortingen dus als je lid wordt van G2A plus, maar dat hoeft natuurlijk niet per se, want ook zonder lidmaatschap kan je op de marktplaats van G2A prima genieten van goede prijzen voor allerlei leuke games. G2A biedt vrijwel altijd games aan tegen een goedkopere prijs dan wanneer je ze fysiek in de winkel zou kopen. Bovendien scheelt het je een tripje naar de winkel en hoef je vaak alleen maar de code die je koopt online in te vullen, zodat je meteen van je nieuwe game kan genieten.  

G2A kortingscode

En het kan allemaal nog mooier, want Klantenservicecontact.nl heeft voor een kortingscode gezorgd waarmee jij tegen een nog zachter prijsje kan genieten van de vetste en nieuwste games. De nieuwste Call of Duty? De jaarlijkse FIFA, of juist een game die niet meer in de winkel is te verkrijgen, maar wel op G2A beschikbaar is. Het kan allemaal met de kortingscode van Klantenservicecontact. Dus met een kortingscode korting scoren op allerlei gamecodes, best ironisch, maar wel goed geregeld. De kortingscode van Klantenservicecontact.nl zorgt namelijk voor maar liefst ??% korting op je bestelling. Alles wat je hoeft te doen is voordat je jouw vers uitgekozen games, accessoires of software gaat afrekenen je kortingscode in te voeren en je korting wordt meteen van het bestelbedrag afgetrokken.

G2A betalen

Er zijn talloze manieren om op G2A te betalen. In Europa zijn dat er wel 20 stuks! Op de site is een mooi overzicht te vinden van alle twintig mogelijkheden. We zullen er hier een paar bespreken. Ten eerste kan je met iDEAL betalen. Als je online kan bankieren hoef je slechts jouw bank uit de lijst te kiezen. Je wordt dan naar een beveiligde online omgeving van je bank doorgestuurd, waar alles wat resteert is de betaling te voldoen. Je kan er ook voor kiezen om met Klarna te betalen. Als je hiervoor kiest hoef je pas achteraf te betalen, zodra je jouw aankopen hebt ontvangen. De derde betaalmogelijkheid die we bespreken is PayPal. Als je een PayPal-account hebt hoef je hier slechts op in te loggen en zonder gedoe met bankaccounts en pincodes je betaling te voldoen. Met American Express, Visa of MasterCard kan je betalen als je met creditcard wilt betalen. Verder kan je er ook voor kiezen om games te verkopen op G2A, en met het geld wat je daar voor krijgt meteen nieuwe games te kopen. Tot slot kan je ook met een paysafecard of bitcoin en nog veel meer andere manieren betalen.

G2A verzending

Wanneer je op G2A.com codes hebt besteld van leuke games of softwareprogramma’s dan komen deze als het goed is terecht op je account en kan je deze codes gemakkelijk bekijken en verzilveren. In sommige gevallen worden de codes naar je gemaild en kan je ze daar aflezen. In het geval je een tweedehands fysiek product zoals een toetsenbord of headset wilt kopen dan moet je eerst kijken of het mogelijk is om deze naar jouw adres te verzenden, want niet altijd kan dat. Als het wel kan dan kan G2A geen garanties geven over de levertijd, omdat ze alleen maar optreden als intermediair en niet zelf de pakketjes versturen.

G2A retourneren

Als je fysieke producten hebt gekocht en je wilt deze retourneren, dan hoort dit volgens de regels te kunnen en moet je dit afspreken met de verzender. Mocht dit moeizaam gaan, dan is het aan te raden om contact op te nemen met de klantenservice. Als je codes hebt gekocht voor games, en deze hebt verzilverd dan kan je ze niet meer retourneren, maar als de code nog ongebruikt is, dan kan je deze nog retourneren. Neem dan contact op met de klantenservice.

G2A Klantenservice

Op haar website heeft G2A een groot overzicht met mogelijke antwoorden op vragen die je kan hebben over producten, bestellingen, verzendingen, retourneren, enzovoort. Mocht je hier het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden, dan kan je ervoor kiezen om de echte klantenservice te contacteren, die graag voor je klaar staan. In dit geval moet je online een formulier invullen, waarop je kan specifiëren wat je probleem is, en dan zal je binnen 24 uur worden geholpen.

Facebookpagina van G2A

G2A facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan G2A, bezoek het Facebook account van G2A en stel direct jouw vraag.

Twitter van G2A

G2A twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan G2A, bezoek het Twitter account van G2A en stel direct jouw vraag.

Website van G2A

G2A website

Bezoek de website van G2A om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van G2A

Adresgegevens van G2A

G2A is gevestigd op het adres 31/F, Tower Two, Times Square, 1 Matheson Street Causeway Bay, Hong Kong. De exacte locatie van G2A zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.