douglas logo

Douglas Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (2) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Vanaf 09:30 tot 18:00 uur

Dinsdag: Vanaf 09:30 tot 18:00 uur

Woensdag: Vanaf 09:30 tot 18:00 uur

Donderdag: Vanaf 09:30 tot 18:00 uur

Vrijdag: Vanaf 09:30 tot 18:00 uur

Zaterdag: Vanaf 09:30 tot 13:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Douglas is opgericht in 1910 in Duitsland en heeft hierdoor ook haar hoofdkantoor in Hagen. Douglas heeft naast een webshop ook nog eens vele fysieke winkels verdeeld over heel Europa! Zo hebben ze momenteel meer dan 1900 winkels verdeeld over 19 landen. Dit maakt Douglas één van de grootste filiaalbedrijven op de cosmeticamarkt! In Nederland heeft Douglas ook vele winkels, waardoor er altijd wel een bij jou in de buurt is! Zo hebben ze winkels in Eindhoven, Amsterdam, Tilburg maar ook in Nijmegen. Op de website van Douglas zijn artikelen te vinden van veel bekende merken. Zo worden onder andere artikelen aangeboden van Burberry Beauty, Dolce & Gabbana, Jean Paul Gartier en Rimmel London. Maar naast deze merken, beschikt Douglas ook over haar eigen merk wat ook verkrijgbaar is op de site! Bij Douglas kun je verder terecht voor geuren, verzorging, make-up, haar en accessoires. Dit voor zowel mannen en vrouwen en in diverse prijsklassen. Hierdoor zorgt Douglas ervoor dat ze voor elk soort persoon een groot aanbod hebben op het gebied van beauty! Verder ontvang je bij elke bestelling die je plaatst bij Douglas twee samples en is er een gratis cadeauservice. Nog meer redenen dus om de website van Douglas eens te bezoeken!

Douglas korting

Op de website van Douglas kun je onder het kopje ‘aanbiedingen’ alle kortingen vinden die op dat moment gelden op de producten uit het assortiment. Hier vind je zowel acties, aanbiedingen en cadeaus die aangeboden worden bij een aankoop van een specifiek product. Naast de aanbiedingen die gelden op de website van Douglas zelf, kun je op de website Klantenservicecontact.nl nog andere kortingcoupons vinden. Hiermee kun je vervolgens aankopen doen en hier dan vervolgens diverse kortingen op krijgen! Dit is dus zeker de moeite waard! Het is mogelijk om de kortingcoupons in te wisselen wanneer je een bestelling aan het plaatsen bent op de website. Het kortingsbedrag wordt dan direct verrekend wanneer je de bestelling af wil gaan rekenen.

Douglas betalen

Wanneer je één of meerder artikelen tegen bent gekomen op de website van Douglas en je wilt deze graag gaan bestellen, kun je deze plaatsen in het winkelwagentje! Hierna kun je ervoor kiezen om te beginnen met het bestellen van de artikelen. Je doet dit door eerst al je gegevens in te vullen en aan te geven waar je graag wil dat het pakketje bezorgd gaat worden. Vervolgens kun je kiezen met welke methode je de bestelling wil gaan betalen. Op douglas.nl worden hier verschillende keuzes voor aangeboden waaruit je kan kiezen! Allereerst kun je betalen met iDEAL. Hierbij kom je terecht in een beveiligde betaalomgeving van je eigen bank. Het bedrag wordt dan meteen van je rekening afgeschreven. Ook kun je er voor kiezen om te betalen met Visa of Mastercard. Wanneer je ervoor kiest om te betalen met creditcard wordt er nog gevraagd om het kaartnummer, het controlenummer en de geldigheidsdatum van de creditcard. Als laatste is er ook nog de mogelijkheid om te betalen met Bancontact. Dit is alleen mogelijkheid wanneer het afleveradres van het pakketje in België is.

Douglas Verzending

Alles wat je besteld bij Douglas wordt geheel gratis naar je verzonden! De pakketjes worden vervolgens verzonden door DHL en leveren deze dan bij jouw thuis af. Ben je niet thuis? Dat is helemaal geen probleem, omdat de pakketjes dan gewoon bij de buren afgegeven worden! Wanneer je op vóór 22.00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis. Super snel dus!

Douglas Retourneren

Als je na het ontvangen van je pakketje toch niet helemaal tevreden bent met je aankoop heb je bij Douglas natuurlijk de mogelijkheid om deze terug te sturen. Dit kan nog tot 14 dagen nadat je de bestelling thuis hebt ontvangen. Wel mogen de artikelen natuurlijk niet beschadigd zijn of al gebruikt zijn. Je kan pakketjes geheel gratis retourneren bij Douglas, omdat je de bestelling samen met een ingevuld retourformulier af kunt geven bij een DHL-parcelshop. Zij handelen dan verder alles helemaal af, waardoor je jezelf hier geen zorgen meer om hoeft te maken.

Douglas klantenservice

Douglas vindt het erg belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor al haar klanten. Wanneer deze klanten namelijk vragen of eventuele klachten hebben, willen zij dit zo snel mogelijk op lossen! Zo proberen ze iedereen eerst zo snel mogelijk op de website zelf te helpen. Hier staan namelijk onder het kopje ‘help’ een overzicht met allerlei onderwerpen en de meeste gestelde vragen hierover. Wanneer je bijvoorbeeld een vraag hebt over het ontvangen van je bestelling of over het betalen van je bestelling kan je hierover erg veel informatie vinden! Als je toch nog niet helemaal geholpen ben met de antwoorden op de meest gestelde vragen, kun je klikken op het kopje ‘contact’. Hierna kom je dan op een pagina terecht waar je aan kunt geven waarvoor je precies contact op wil nemen met de klantenservice van Douglas. Op deze manier kunnen ze de klanten sneller helpen wanneer ze meteen weten waar ze specifiek iets over willen weten. Zo kan je hier bijvoorbeeld aangeven dat je contact wil opnemen om informatie te verkrijgen over je bestelling of contact op wil nemen om een klacht te melden over Douglas. Hierna kan je dit op verschillende manieren doen. Zo kun je er voor kiezen op een bericht op de website te sturen. Dit kun je doen door een contactformulier op de website zelf in te vullen en hier zal je dan zo snel mogelijk antwoord op terugkrijgen! De klantenservice streeft er namelijk naar om alle inkomende berichten binnen 48 uur te beantwoorden. Verder kun je er natuurlijk ook voor kiezen om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Bij Douglas is dit helemaal gratis! Je kan bellen naar 0800-8991115 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 uur en 19.00 uur. Naast deze dagen kun je ook op zaterdag bellen, dit kan tussen 09.30 uur en 13.00. Op deze manier probeert Douglas zo vaak mogelijk klaar te kunnen staan voor haar klanten!

Facebookpagina van Douglas

douglas facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Douglas, bezoek het Facebook account van Douglas en stel direct jouw vraag.

Twitter van Douglas

douglas twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Douglas, bezoek het Twitter account van Douglas en stel direct jouw vraag.

Website van Douglas

douglas website

Bezoek de website van Douglas om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Douglas

Adresgegevens van Douglas

Douglas is gevestigd op het adres Sint Annastraat 265, 6525 GR Nijmegen. De exacte locatie van Douglas zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

2 Responses

  1. Geachte

    Ik ben werkzaam in het Zuyderland MC als verpleegkundige en ik organiseer tijdens de nationale valpreventieweek een aantal activiteiten voor zowel collega'”s als patienten. (klinische lessen, voetmassage voor patienten) op mijn afdeling. Graag zou ik U willen vragen of U samples beschikbaar wilt stellen voor het vullen van mijn goodiebags voor patient/ collega”‘s. Het max aantal patienten op mijn afdeling is 40.
    Graag hoor ik van U of U mij kunt helpen.
    Met vriendelijke groet

  2. Al heel vaak heb ik geprobeerd me uit te schrijven voor uw nieuwsbrieven, maar u blijft me maar bestoken met aanbiedingen, waar ik niet op zit te wachten.
    Kunt u bevestigen, dat ik vanaf nú geen mails meer zal ontvangen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.