logo vakantieveilingen.nl

Vakantieveilingen Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews

Bellen met Vakantieveilingen

020 – 7605070
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 09:00 en 21:30 uur

Dinsdag: tussen 09:00 en 21:30 uur

Woensdag: tussen 09:00 en 21:30 uur

Donderdag: tussen 09:00 en 21:30 uur

Vrijdag: tussen 09:00 en 21:30 uur

Zaterdag: tussen 10:00 en 16:00 uur

Zondag: tussen 12:00 en 19:00 uur

 

Belkosten: lokaal tarief

Facebookpagina van Vakantieveilingen

vakantieveilingen.nl facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Vakantieveilingen, bezoek het Facebook account van Vakantieveilingen en stel direct jouw vraag.

Twitter van Vakantieveilingen

twitter vakantieveilingen.nl

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Vakantieveilingen, bezoek het Twitter account van Vakantieveilingen en stel direct jouw vraag.

Website van Vakantieveilingen

website vakantieveilingen.nl

Bezoek de website van Vakantieveilingen om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Vakantieveilingen

Adresgegevens van Vakantieveilingen

Vakantieveilingen is gevestigd op het adres Spaklerweg 50, 1114 AE Amsterdam-Duivendrecht. De exacte locatie van Vakantieveilingen zie je op de kaart hierboven.

Hoe werkt Vakantieveilingen.nl?

Vakantieveilingen is een populaire veiling website in Nederland waar je op onder andere vakanties, tickets en producten kunt bieden. Ook tickets voor evenementen en festivals zijn populair op de website.

Alles wordt per opbod geveild. Vaak is er een minimaal bedrag wat betaald dient te worden. De veilingen zijn tijdsgebonden. Ben jij de hoogste bieder, dan mag je het product of de tickets tegen de geboden prijs en administratiekosten afnemen. Veilingen op de site gaan 24 uur per dag door, iedere dag van de week. In de nachtelijke uren zijn er vaak wel minder actieve veilingen. Per maand zijn er ongeveer 150.000 veilingen. Per maand bezoeken zo’n 2 miljoen mensen deze website. Om mee te kunnen bieden moet je een account aanmaken, vervolgens kun je biedingen uitbrengen. Vakantieveilingen heeft het thuiswinkel waarborg en is al meerdere malen uitgeroepen tot website van het jaar. In de jaren 2010, 201, 2012 en 2013 ging deze prijs 4 jaar op rij naar Vakantieveilingen.

Inpakkenenwegwezen.NL

De website is ooit ontstaan nadat de oprichters een testcase van dit concept hadden draaien op de domeinnaam inpakkenenwegwezen.nl , hiermee richtte ze zich eerst enkel op vakanties. Dit bleek zo’n succes dat de website Vakantieveilingen.nl werd gelanceerd. Hiermee gingen ze zich richten op een breder assortiment. Dagjes weg, diner bonnen, festival tickets, een weekendje weg en een mooi horloge, je kunt het tegenwoordig allemaal vinden op Vakantieveilingen.nl.

Vakantieveilingen Contact

Je kunt telefonisch contact opnemen via het nummer 020-7605070 van de klantenservice. Ook contact via post is mogelijk, richt je brief aan Emesa Nederland BV, Spaklerweg 50, 1114 AE Amsterdam-Duivendrecht. Daarnaast is het bedrijf te bereiken via sociale media. Wij adviseren je eerst op de website van Vakantieveilingen.nl te kijken tussen de veelgestelde vragen. Mogelijk ben je hier al mee geholpen.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Beoordelingen, Reviews & Klachten

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Copyright 2020 © All rights Reserved.
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x