logo vakantieveilingen.nl

Vakantieveilingen Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (11) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 09:00 en 21:30 uur

Dinsdag: tussen 09:00 en 21:30 uur

Woensdag: tussen 09:00 en 21:30 uur

Donderdag: tussen 09:00 en 21:30 uur

Vrijdag: tussen 09:00 en 21:30 uur

Zaterdag: tussen 10:00 en 16:00 uur

Zondag: tussen 12:00 en 19:00 uur

 

Belkosten: lokaal tarief

Hoe werkt Vakantieveilingen.nl?

Vakantieveilingen is een populaire veiling website in Nederland waar je op onder andere vakanties, tickets en producten kunt bieden. Ook tickets voor evenementen en festivals zijn populair op de website.

Alles wordt per opbod geveild. Vaak is er een minimaal bedrag wat betaald dient te worden. De veilingen zijn tijdsgebonden. Ben jij de hoogste bieder, dan mag je het product of de tickets tegen de geboden prijs en administratiekosten afnemen. Veilingen op de site gaan 24 uur per dag door, iedere dag van de week. In de nachtelijke uren zijn er vaak wel minder actieve veilingen. Per maand zijn er ongeveer 150.000 veilingen. Per maand bezoeken zo’n 2 miljoen mensen deze website. Om mee te kunnen bieden moet je een account aanmaken, vervolgens kun je biedingen uitbrengen. Vakantieveilingen heeft het thuiswinkel waarborg en is al meerdere malen uitgeroepen tot website van het jaar. In de jaren 2010, 201, 2012 en 2013 ging deze prijs 4 jaar op rij naar Vakantieveilingen.

Inpakkenenwegwezen.NL

De website is ooit ontstaan nadat de oprichters een testcase van dit concept hadden draaien op de domeinnaam inpakkenenwegwezen.nl , hiermee richtte ze zich eerst enkel op vakanties. Dit bleek zo’n succes dat de website Vakantieveilingen.nl werd gelanceerd. Hiermee gingen ze zich richten op een breder assortiment. Dagjes weg, diner bonnen, festival tickets, een weekendje weg en een mooi horloge, je kunt het tegenwoordig allemaal vinden op Vakantieveilingen.nl.

Vakantieveilingen Contact

Je kunt telefonisch contact opnemen via het nummer 020-7605070 van de klantenservice. Ook contact via post is mogelijk, richt je brief aan Emesa Nederland BV, Spaklerweg 50, 1114 AE Amsterdam-Duivendrecht. Daarnaast is het bedrijf te bereiken via sociale media. Wij adviseren je eerst op de website van Vakantieveilingen.nl te kijken tussen de veelgestelde vragen. Mogelijk ben je hier al mee geholpen.

Facebookpagina van Vakantieveilingen

vakantieveilingen.nl facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Vakantieveilingen, bezoek het Facebook account van Vakantieveilingen en stel direct jouw vraag.

Twitter van Vakantieveilingen

twitter vakantieveilingen.nl

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Vakantieveilingen, bezoek het Twitter account van Vakantieveilingen en stel direct jouw vraag.

Website van Vakantieveilingen

website vakantieveilingen.nl

Bezoek de website van Vakantieveilingen om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Vakantieveilingen

Adresgegevens van Vakantieveilingen

Vakantieveilingen is gevestigd op het adres Spaklerweg 50, 1114 AE Amsterdam-Duivendrecht. De exacte locatie van Vakantieveilingen zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

11 Responses

 1. nachtje van der valk. bij deze wil ik mijn ongenoegen even uiten over de gang van zaken. ik had nachtje van der valk via u gewonnen en geboekt. door ziekte kon deze helaas niet door gaan. nieuwe datum geprikt en we keken er naar uit. toen was Groningen de brandhaard van corona. ik die een man heb met 1 long en copd durfde dat niet aan . maar ik ben wel mijn geld kwijt. terwijl wij er eigenlijk niks aan konden doen er erg naar uit gekeken hadden. zo dit moest ik even kwijt.

  1. Zelfde ervaring met Vd Valk,door overlijden van mijn vader konden wij ook niet gaan, gebeld om het te verzetten maar werd doodleuk gezegd dat er ook mensen annuleerden voor gebroken arm, ongelofelijk

  2. €15.95 verzendkosten voor een gewonnen veiling(biefstuk) had wel iets hoger in de omschrijving mogen staan. Ik lees de administratiekosten en denk leuk prijsje en dagpas later de verzendkosten.

 2. Voor het eerst op vakantieveilingen gekeken, meegeboden en ben winnaar geworden van 2 veilingen. 5 flessen Robijn wasmiddel voor 17 euro en een 3 soorten wasgoed wasmand voor 14 euro. Meteen de betaling gedaan en bij beiden kwam er € 11,45 bij voor administratiekosten en verzendkosten. Ik vind dat behoorlijk veel. Er staat stellig dat als je de veiling gewonnen hebt, je niet meer onder de deal uitkomt. Daarna op internet gekeken en kwam helaas tot de conclusie dat als ik het wasmiddel bij het Kruidvat had gekocht en de wasmand bij Bol.com, ik stukken goedkoper uit geweest zou zijn.
  Ik ben dus helaas geen winnaar maar een verliezer.
  Vakantieveilingen is bij mij dus vanaf nu verleden tijd!

 3. Ik heb 3x2tikets gewonnen . Van vorig jaar . En nog bon voor nacht Oostende . Dus met die Corona valt alles in deugen . Nu dat we kunnen gaan . Naar bobyjaanland . En naar de kust . En 2x gebeld naar VakantieVeilingen . Eerste maal . U etiketten zijn verlengt tot einde het jaar .alledagen gekeken op gsm . Niets maar ook niet nog geen mail . Dus vandaag terug gebeld . Ze wimpelen u gewoon af . Je krijgt ne mail . Nu wacht ik af . Maar als het niet kan voor wat ik heb betaald . Dan rijd ik gewoon naar daar of was het nu 1000klm ver . Maar ik ga er naar toe . Zekers en vast . Wie er nog zo over denkt . Wel die mogen zekers meekomen . Ze zouden dat toch moeten verstaan . Met die Corona of zijn ze zo slim voor de mensen die hebben gespeeld en hun geld kwijt zijn . Waar gaat dat geld naar toe ???????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *