logo tubantia klantenservice

Tubantia Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (17) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 08:00 tot 17:00 uur

Dinsdag: 08:00 tot 17:00 uur

Woensdag: 08:00 tot 17:00 uur

Donderdag: 08:00 tot 17:00 uur

Vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Twentsche Courant Tubantia Klantenservice – Contactgegevens

De klantenservice van Twentsche Courant Tubantia biedt contactinformatie voor hun klanten. Zij bieden de mogelijkheid om direct te bellen, of contact met hen op te nemen via e-mail of online. De klantenservice is beschikbaar voor iedereen, van jaarabonnees die vragen hebben over de bezorging, tot geïnteresseerden in digitale abonnementen of het aanschaffen van een abonnement bij de Twentsche Courant Tubantia Klantenservice.

Direct telefonisch contact met de klantenservice

Voor mensen die direct telefonisch contact willen met de Tubantia klantenservice kunnen bellen op het nummer 088-0139970. Dit nummer is elke werkdag bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur. Wil je een meer informatie een digitaal abonnement of de dagelijkse krant of misschien wil je iets wijzigen aan je abonnement. Dan kun je met je vragen terecht bij dit telefoonnummer. Bellen naar het telefoonnummer kan tegen je gebruikelijke belkosten.

Contact per e-mail of online

De Twentsche Courant Tubantia Klantenservice biedt meerdere mogelijkheden om contact op te nemen via het interne. Klanten kunnen een e-mail schrijven naar [email protected] of voor de redactie naar [email protected], maar ze hebben ook de mogelijkheid om contact op te nemen via hun website door een formulier in te vullen of een reactie te geven op een van hun artikelen. Ook bied de krant een online chat aan waar je geholpen kunt worden met allerlei vragen rondom deze regionale krant. De live chat is via de website van Tubantia bereikbaar op dezelfde uren als de telefonische klantenservice van de krant.

Contact met Tubantia via Sociale Media

Naast de hierboven vermelde contactmogelijkheden heeft Tubantia ook een Facebook-pagina die u kunt volgen om op de hoogte te blijven van allerlei evenementen en nieuwtjes.

Naast Facebook is de krant ook erg actief op Twitter. De links naar de sociale media accounts van de krant vind je hierboven. Daarnaast vind je hier ook een link voor direct contact via Messenger met de Tubantia klantenservice. Je hebt hiervoor wel een facebook of Instagram account nodig om live te kunnen chatten met de Tubantia klantenservice.

Schriftelijk contact opnemen met Tubantia via de post

De Twentsche Courant Tubantia biedt ook ondersteuning op de ouderwetse manier: via de post. Gebruik hiervoor de volgende gegevens:

Tubantia t.a.v. afdeling Tubantia Klantenservice o.v.v. vraag/opmerking

Postbusnummer 90, 5680 AB Best

Geschiedenis van Tubantia

Het eerste nummer van de Twentsche Courant Tubantia verscheen op januari 1872. In die tijd was de krant een zaterdagblad, welke naam in 1877 werd vervangen door Nieuws- en advertentieblad voor Twenthe. Daarvoor heette de krant namelijk nog Tubantia, Volkscourant/ Vanaf 1879 verscheen de krant ook op woensdag. In 1902 verscheen Tubantia ook op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Pas in 1912 was Tubantia een dagblad en verscheen de krant zes keer per week. De grootste doelgroep van Tubantia zijn mensen uit Enschede. In 1914 veranderde de krant weer van haar naam in Twentsch Dagblad Tubantia om vervolgens drie jaar later nogmaals van naam te veranderen. Ditmaal werd de naam Twentsch Dagblad Tubantia en Enschedesche Courant. Tubantia was in 1940 de grootste krant in Twente. Op dat moment telde de krant al zo’n 25.000 abonnees, destijds dus een erg populaire krant.

Tijdens de tweede wereldoorlog werd de krant tijdelijk niet gedrukt. In 1946 is de uitgever weer begonnen met het verspreiden van het regionaal dagblad. De oplage was wel met bijna 2/3 teruggelopen ondanks dat het door de lezers als goede krant werd gezien. Inmiddels heeft de ochtend krant ook een online dienst die de krant digitaal ontvangen, dit heeft een hoop extra abonnees opgeleverd. Deze klanten ontvangen de krant uitsluitend digitaal. De streek krant kent dus een lange geschiedenis, het is dan wel geen landelijke krant, maar brengt tegenwoordig ook veel landelijk nieuws. Ben je nieuwsgierig naar andere dagbladen. Neem dan een kijkje in de categorie kranten en tijdschriften voor meer kranten uit de regio en het land.

Facebookpagina van Tubantia

tubantia facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Tubantia, bezoek het Facebook account van Tubantia en stel direct jouw vraag.

Twitter van Tubantia

Contact met Tubantia via Twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Tubantia, bezoek het Twitter account van Tubantia en stel direct jouw vraag.

Website van Tubantia

website tubantia.nl

Bezoek de website van Tubantia om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Tubantia

Adresgegevens van Tubantia

Tubantia is gevestigd op het adres Lonnekerspoorlaan 114b, Enschede, 7523 JM. De exacte locatie van Tubantia zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

17 Responses

 1. Weer geen krant gehad en dat in het weekend
  Wij zijn toch al ontevreden over de bezorger , als het zo doorgaat zeg ik de krant op !

 2. Wij hebben een abonnement van 5 dagen digitaal en op zaterdag de krant. Nu hebben de laatste 6 weken al 4 x geen krant gehad.
  Dit ervaren wij als zeer vervelend en hopen dat dit zo spoedig mogelijk opgelost word!

 3. Hoe zit het met Overdinkel al weken de krant te laat of helemaal geen of dagen te laat ,en ineens liggen er drie kranten tegelijk in de bus ,iemand een verklaring ervoor,kreeg van de buren mee dat de krant via auto word bezorgd!!!

 4. De bezorging van de dagblad Tubantia is momenteel waardeloos..
  Vrijdag 17 september kreeg ik drie kranten tegelijk in de bus Vrijdag 24 september 2 kranten tegelijk
  Zaterdag 25 september geen krant in de bus. Dinsdag 28 september 2021 weer 2 kranten in de bus. Donderdag 30 september 2 kranten in de bus
  Ik hoor inde buurt veel klachten van mensen die geen krant of te veel kranten in de bus krijgen. Volgens mij hebben we een nieuwe bezorgen. En die maakt er een zootje van.

 5. Heb mijn abonnement per direct opgezegd.
  Reden de laatste paar weken de krant af en toe gekregen,deze week al 3 keer niet.
  Ben al 35 jaar lid,nooit klachten gehad maar de laatste 2 maanden is het wel raak

 6. Twee medewerkers beloven dat de krant op het nieuwe adres bezorgd zal worden en nog steeds hebben we geen krant op het nieuwe adres.
  Stop meer energie in het vaste klantenbestand ipv het mateloos irritante gebedel in het centrum van de stad of men abonnee wil worden.
  Slechtste service die ik ooit heb meegemaakt.

 7. Bezorging krant in Tubbergen is waardeloos. Derde keer deze week geen krant ontvangen.
  Weten ze bij Tubantia wel wat de krant kost voor een abonnee.

 8. Wij krijgen sinds 6 weken al niet meer de krant op zaterdag (we hebben een zaterdagabonnement+digitaal).
  Meerdere keren al gebeld en er wordt aangegeven dat er inderdaad een probleem is met de bezorging.
  Volgende week zou er een nieuwe bezorger moeten zijn. Als de krant niet wordt bezorgd a.s. zaterdag, zeggen we ons abonnement op en vragen we het abonnementsgeld voor dit jaar terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *