Triodos Bank Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (2) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Dinsdag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Woensdag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Donderdag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Vrijdag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Over Triodos Bank

Triodos Bank staat voor een positieve verandering. Deze bank heeft als motto de wereld verbeteren en brengt spaarders en beleggers samen met duurzame bedrijven die ditzelfde motto nastreven. De oprichting van deze bank vond plaats in 1980 en sindsdien heeft de bank duizenden projecten en goede doelen in heel Europa gefinancierd. Sta jij voor duurzame ontwikkeling dan is deze bank zeker iets voor jou.

Investeren

Triodos bank helpt bedrijven, projecten en instellingen aan een financiering die het milieu en culturele waarden hoog hebben staan. Dit doet de bank met steun van spaarders en beleggers die hier graag een bijdrage aan willen leveren. Hier tegenover wordt een goed rendement geboden door de bank.

Triodos Bank Klantenservice

Op de website van Triodos bank kun je via het tabblad contact & service alle klantenservice mogelijkheden bekijken. Tevens vind je hier de veelgestelde vragen die wellicht een antwoord bieden op jouw vraag. Denk hierbij aan vragen over bijvoorbeeld je identifier of internetbankieren van Triodos. Telefonisch is de bank bereikbaar op 030-6936511 op werkdagen tussen 08.00 tot 18.00 uur. Ook kun je per e-mail contact opnemen met de bank via het e-mailadres  [email protected]

Facebookpagina van Triodos Bank

Triodos Bank facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Triodos Bank, bezoek het Facebook account van Triodos Bank en stel direct jouw vraag.

Twitter van Triodos Bank

Triodos Bank twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Triodos Bank, bezoek het Twitter account van Triodos Bank en stel direct jouw vraag.

Website van Triodos Bank

Triodos Bank Website

Bezoek de website van Triodos Bank om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Triodos Bank

Adresgegevens van Triodos Bank

Triodos Bank is gevestigd op het adres Utrechtseweg 44 Zeist 3704 HD. De exacte locatie van Triodos Bank zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

2 Responses

  1. Goedendag, ik probeer iemand van de beleggerstelefoon te bereiken en sta nu al 45 minuten in de wacht met “1 wachtende voor mij”
    Vind dat goed balen.

  2. Boeking vrijdagmiddag 22 oktober overgeboekt. Op maandag 25 oktober 12.38 uur nog niet bijgeschreven! Heb 2x geprobeerd te bellen zojuist. 1x 21 wachtenden voor mij 2de x 23 wachtenden voor mij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *