topbloemen logo

Topbloemen Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 08:30 uur tot 21:00 uur

Dinsdag: Van 08:30 uur tot 21:00 uur

Woensdag: Van 08:30 uur tot 21:00 uur

Donderdag: Van 08:30 uur tot 21:00 uur

Vrijdag: Van 08:30 uur tot 21:00 uur

Zaterdag: Van 08:30 uur tot 17:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Wil je een kennis, collega, vriend of familielid een vandaag nog bloemetje sturen omdat je was vergeten dat die persoon jarig is? Maar heb je zelf geen tijd om die dag nog langs een bloemist te gaan? Dan is topbloemen.nl wat voor je! Topbloemen.nl is een website waar je boeketten bloemen online kan bestellen die dezelfde dag nog geleverd kunnen worden. Dit is natuurlijk super handig als je iemand op korte termijn een bloemetje wil opsturen maar zelf niet in staat bent om bloemen te kopen en bij diegene langs te gaan. Topbloemen.nl bezorgt in meer dan 70 landen over de wereld bloemen, waaronder Nederland natuurlijk! Het versturen van de bloemen gaat via een van de 500+ bloemisten die bij topbloemen zijn aangesloten. Zij schikken het bestelde boeket voor je en dan wordt het bezorgd op de juiste locatie. 

Topbloemen biedt een grote assortiment boeketten aan, maar ook andere cadeaus met bloemen kun je vinden op topbloemen.nl. Het assortiment met bloemencadeaus is erg uitgebreid. Topbloemen staat hoog aangeschreven en krijgt een 9.0 van klanten! Klanten prijzen topbloemen om de snelle bezorging, de verse bloemen en het grote aanbod. Door Kassa is de site ook nog eens benoemd tot de beste bloemen-bezorgsite uit een selectie van acht bekende bloemen-bezorgsites in Nederland. Topbloemen.nl heeft naast alle lof over de service van de klanten ook het thuiswinkel waarborg keurmerk – de site is dus ook betrouwbaar en veilig.

Over de boeketten

Topbloemen heeft een groot aanbod aan boeketten, maar alle boeketten zijn op soort boeket gesorteerd waardoor de website erg overzichtelijk is. Wanneer je een boeket wil gaan bestellen op topbloemen.nl, kies je een boeket uit. Er zijn verschillende soorten boeketten – gemende boeketten, rozen boeketten, plukboeketten, en rouwboeketten. Ook staan de boeketten gesorteerd op speciale gelegenheden, er zijn boeketten speciaal om iemand te feliciteren, om iemand beterschap te wensen en voor nog meer specifieke gelegenheden zijn boeketten beschikbaar.

Als je een boeket hebt uitgezocht, kies je de grootte van het boeket. De meeste boeketten zijn te verkrijgen in standaard, groot en XL. De prijs die bij de boeketten staat is voor een boeket in de standaard maat. Voor een groot boeket betaal je €4,95 extra en voor een XL boeket betaal je €9,95 extra. Naast boeketten biedt topbloemen.nl ook andere verassingen met bloemen aan, zoals bloemen met wijn, bloementaarten en fruitmanden.

Versgarantie

Topbloemen.nl vindt het belangrijk vindt om kwaliteit te leveren aan de klanten. Dit houdt in dat topbloemen.nl bloemen en boeketten aan wil bieden die er mooi uit zien, lang mee gaan en van hoge kwaliteit zijn. Omdat topbloemen.nl kwaliteit zo belangrijk vindt, hebben ze een versgarantie op de boeketten. Deze versgarantie is zeven dagen lang en houdt in dat vanaf de dag dat de bloemen worden bezorgd, ze minstens zeven dagen mooi zijn en niet verwelken. Wanneer bloemen niet zeven dagen vers zijn, zal topbloemen.nl zorgen voor een nieuw boeket.

Topbloemen verzending en levering

Topbloemen.nl staat bekend om de snelle verzending. Als je vóór 14 uur bloemen besteld in Nederland, worden ze dezelfde dag nog geleverd (behalve op de meeste zondagen, maar op Moederdag wordt een uitzondering gemaakt). In veel regio’s in Nederland kan je boeket ook nog dezelfde dag worden bezorgd als je na 14 uur besteld, maar dit is afhankelijk van je regio. De eerst mogelijke leverdatum is te zien op de website wanneer je besteld. Wanneer je bloemen bestelt en deze in het buitenland wil laten bezorgen, kan de levering de eerstvolgende dag plaatsvinden.

Er zijn verschillende verzendkosten voor verschillende producten, hier hebben we een klein overzicht:

Bloemen en fruitmanden: € 5,95
Brievenbusbloemen: € 2,95
Cadeaubonnen: € 1,95
Bloemen buiten NL: € 9.95
Toeslag zelfde dag nog bezorgen: € 2,00 (alleen mogelijk bij bloemen binnen Nederland)

De bloemen worden op particuliere adressen tussen 09:00 en 18:00 afgeleverd. Voor bedrijven worden de bloemen tussen 09:00 en 17:00 afgeleverd. Het kan voorkomen dat de bloemen op particuliere adressen door drukte later worden bezorgd. De boeketten voor een instantie of bedrijf kunnen ook op een ander tijdstip worden bezorgd, mits de ontvanger dan in staat is ze aan te nemen. Bloemen kunnen vrijwel overal worden geleverd, van campings tot ziekenhuizen. Wel is het belangrijk dat u bij het bestellen genoeg gegevens doorgeeft van de ontvanger zodat de bloemen bij de juiste persoon terecht komen.

Wil je anoniem een boeket laten bezorgen? Dat is mogelijk. De ontvanger ziet alleen de tekst die de verstuurder op het kaartje zet, dus als je er geen naam of gegevens op zet zal het boeket anoniem worden bezorgd.

Topbloemen betaling

Als je een bestelling plaatst op topbloemen.nl kan je op verschillende manieren betalen (iDeal, Visa, Mastercard, American Express, Paypal en cadeaubonnen). De cadeaubonnen die topbloemen.nl accepteert zijn Bloemen Cadeaubon, Topbloemen Cadeaubon, YourGift Card, VVV cadeaubon, Bloemencadeau, webshop giftcard en de WinkelCheque. Alle betaalmethoden voor particulieren zijn gratis, behalve Afterpay achteraf betalen, dit kost € 0,79. U ontvangt dan een rekening en hoeft pas na aflevering te betalen. Alle prijzen die op topbloemen.nl worden weergegeven zijn inclusief btw. De verzendkosten van topbloemen.nl kun je vinden onder het kopje ‘topbloemen verzending en levering’. Bedrijven en instellingen kunnen bij topbloemen.nl ook op rekening bestellen.

Topbloemen.nl korting

Ben je enthousiast geworden over topbloemen.nl en wil je de service zelf ook een keer uitproberen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Klantenservicecontact.nl heeft een mooie kortingscode voor je weten te scoren. Wanneer je de  kortingscode invult op de site bij het afrekenen van je winkelmandje in het vakje ‘kortingscodes’, ontvang je xxx% korting op je aankoop! De korting wordt meteen verrekend bij het afrekenen van de bestelling.

Facebookpagina van Topbloemen

topbloemen facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Topbloemen, bezoek het Facebook account van Topbloemen en stel direct jouw vraag.

Twitter van Topbloemen

topbloemen twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Topbloemen, bezoek het Twitter account van Topbloemen en stel direct jouw vraag.

Website van Topbloemen

topbloemen website

Bezoek de website van Topbloemen om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Topbloemen

Adresgegevens van Topbloemen

Topbloemen is gevestigd op het adres Noorderdreef 60 2153LL Nieuw-Vennep. De exacte locatie van Topbloemen zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

  1. Wij kregen afgelopen weekeditie boeketten van u. In sommigen zaten grote okergele chrysanten. Terwijl ik de bos uit verpakking haalde vielen de meeste blaadjes van de bloem en dat bij verschillende. Twee gele rozen vertoonden na 2 dagen bruine randen en waren slap. Ook bij vroegere leveranties heb ik dat meegemaakt maar dacht: dit kan gebeuren maar nee bij twee van de drie boeketten kon ik binnen 2 dagen al bloemen verwijderen. Gezien de prijs die voor de boeketten gevraagd wordt vind ik dat niet juist en doet afbreuk aan uw imago. Ik vraag me dan af of bij de samenstelling vd boeketten de oudste bloemen gebruikt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *