Dagblad van het Noorden

Dagblad van het Noorden Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (3) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 07:30 en 17:00 uur

Dinsdag: tussen 07:30 en 17:00 uur

Woensdag: tussen 07:30 en 17:00 uur

Donderdag: tussen 07:30 en 17:00 uur

Vrijdag: tussen 07:30 en 17:00 uur

Zaterdag: tussen 08:00 en 12:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Neem contact op met het Dagblad van het Noorden

Woon je in het Noorden van Nederland en blijf je graag op de hoogte van alle nieuws uit de regio? Dan kun je dit uiteraard online volgen maar veel mensen vinden het ook prettig om het nieuws op papier, dus in de krant, te kunnen lezen. Hiervoor kun je in het noorden des lands kiezen voor het Dagblad van het Noorden.

Waar lees je het Dagblad van het Noorden?

Het dagblad verschijnt dagelijks in de provincies Groningen en Drenthe en brengt het nieuws uit de regio maar houd je uiteraard ook op de hoogte van alle andere zaken die spelen in de wereld. Het dagblad is een samenvoeging van drie andere kranten, te weten Het Nieuwsblad van het Noorden, het Groninger Dagblad en de Drentse Courant. Vanaf 2010 werd het dagblad op tabloidformaat uitgebracht zodat dit handig is om te lezen en makkelijk te hanteren.

Stel je vragen aan het dagblad

Misschien heb je wel interesse in het Dagblad van het Noorden omdat je in die streek woont en graag goed op de hoogte blijft van alles wat er in je omgeving speelt. Je kunt de krant uiteraard ook zelf dagelijks kopen maar deze laten bezorgen is natuurlijk zeker zo makkelijk en voordeliger. Ben je al abonnee en zit je met een vraag of klacht? Dan kun je in deze gevallen altijd contact opnemen met de Dagblad van het Noorden klantenservice. Deze is op diverse manieren bereikbaar. Meer informatie vind je ook op www.dvhn.nl.

Manieren om contact op te nemen met het Dagblad van het Noorden

Zo kun je om te beginnen op werkdagen tussen 7:30 en 17:00 bellen met de klantenservice op het Dagblad van het Noorden telefoonnummer 088-8002000. Voor het Dagblad van het Noorden bellen op dit nummer betaal je het lokale tarief. Daarnaast kun je de klantenservice een bericht sturen via Twitter of Facebook. Dit doe je respectievelijk via https://twitter.com/dvhn_nl en https://www.facebook.com/dagbladvanhetnoorden. Een mailtje sturen kan ook en doe je via [email protected]. Schrijf je liever een brief? Dan kan deze verstuurd worden naar het kantoor op de Lubeckweg 2 in Groningen. De postcode die daarbij hoort is 9723 HE.

Kijk of al iemand eerder dezelfde vraag gesteld heeft

Nu kan het goed zijn dat je een vraag hebt aan het dagblad die mensen al eerder gesteld hebben. Het is daarom altijd slim eerst even te kijken op de website van de krant of jouw vraag wellicht al tussen de veelgestelde vragen staat. Deze zijn op de website verzameld zodat je snel een antwoord kunt vinden en de Dagblad van het Noorden klantenservice daar niet voor hoeft te benaderen. De veelgestelde vragen zijn onderverdeeld in diverse categorieën zodat zoeken sneller gaat. Je zoekt daarom binnen de volgende onderwerpen om te kijken of jouw vraag, inclusief antwoord, daar tussen te vinden is: Abonnementen, Bezorgen, Vakantieservice, Digitaal Abonnement, Betalen en Hulp nodig? Staat je vraag er niet tussen dan kun je uiteraard het beste alsnog op de voor jou meest geschikte manier contact zoeken met de klantenservice van het Dagblad van het Noorden.

Facebookpagina van Dagblad van het Noorden

dagbladvanhetnoorden

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Dagblad van het Noorden, bezoek het Facebook account van Dagblad van het Noorden en stel direct jouw vraag.

Twitter van Dagblad van het Noorden

dvhn_nl

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Dagblad van het Noorden, bezoek het Twitter account van Dagblad van het Noorden en stel direct jouw vraag.

Website van Dagblad van het Noorden

dvhn.nl

Bezoek de website van Dagblad van het Noorden om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Dagblad van het Noorden

Adresgegevens van Dagblad van het Noorden

Dagblad van het Noorden is gevestigd op het adres Sixmastraat 15 8932 PA Leeuwarden . De exacte locatie van Dagblad van het Noorden zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

3 Responses

 1. Vraag ,jaren geleden ,misschien wel 25 jaar , heeft een meneer een stuk geschreven over het onderduiken omgeving zweelo. Nu ben ik daarna op zoek het blijkt dat hij samen met mijn schoonvader ondergedoken zat. We weten heel weinig over die tijd .Zou het mogelijk zijn om dat artikel terug te vinden? Ik heb geen naam van die meneer .maar misschien kunnen jullie iets vinden.

 2. Goedemiddag,

  Graag verneem ik , nu de hoofdredacteur is opgestapt., wie nu verantwoordelijk is voor redactionele content van het Dagblad van het Noorden.
  Graag zijn/haar naam met emailadres zodat ik weet tot wie ik mij moet richten.

  Alvast mijn dank !

  Groet, Nathan van Gelder

 3. Beste redactie,
  Ik heb onlangs contact gehad met een vrouwelijk lid van de redactie over plastic afval. Aanleiding was het artikel over het sluiten van de corona-afdeling in het Asser ziekenhuis. Ter verhoging van de feestvreugde werd daar royaal met plastic confetti gestrooid. Plastic confetti mag blijkbaar nog steeds gemaakt en verkocht worden. In het artikel van de krant dd. 30 juni; “Statiegeld op plastic flesjes is ‘historisch” staat een opsomming van plastic artikelen die met ingang van zaterdag niet meer verkocht mogen worden. Heel jammer dat confetti daar niet bij staat. Mijn vraag onlangs was of jullie daar een artikel aan willen wijden. Tijdens mijn vakantie zag ik dat het ook in de natuur wordt gebruikt. Aan de oever van de Maasvallei lag het bezaait met confetti.
  Met vriendelijke groet, Jan Mager

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *