logo lebara

Lebara Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 10:00 en 18:00 uur

Dinsdag: tussen 10:00 en 18:00 uur

Woensdag: tussen 10:00 en 18:00 uur

Donderdag: tussen 10:00 en 18:00 uur

Vrijdag: tussen 10:00 en 18:00 uur

Zaterdag: tussen 10:00 en 18:00 uur

Zondag: gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Contact opnemen met de Lebara Klantenservice in Nederland

Heeft u hulp nodig met uw Lebara mobiele telefoon? Woont u in Nederland en wilt u meer weten over de mogelijkheden van de klantenservice? In dit artikel zullen we drie verschillende manieren verkennen waarop u contact kunt opnemen met de klantenservice van Lebara.

De Lebara klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Hun klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur via telefoonnummer 0900 4321 321 of 1200 (€0,35 per minuut). Wanneer u dit nummer belt krijgt u binnen enkele minuten een klantenservice expert aan de lijn. Klanten in het buitenland kunnen bellen naar +31619001200 en hen e-mailen met eventuele vragen op [email protected]; als u uw mobiele telefoonnummer vermeldt, zal dit het proces helpen versnellen!

U kunt contact opnemen met Lebara via e-mail, telefoon of chat om eventuele problemen op te lossen. U krijgt binnen twee dagen een antwoord en u hebt de mogelijkheid om een van hun 20.000 verkooppunten in het hele land te bezoeken als uw probleem niet meteen is opgelost!

Lebara is een mobiele telefoon bedrijf dat kan worden gecontacteerd via e-mail, post, en sociale media. Voor schriftelijk contact, hebt u hun postadres 25 Copthall Avenue in Londen, Verenigd Koninkrijk nodig of het adres van het hoofdkantoor Entrada 111 in Amsterdamm Nederland. U kunt ze ook vinden op Facebook en Twitter.

Kijk op https://www.lebara.nl voor meer klantenservice informatie.

Lebara is opgericht in 2001

Lebara is opgericht in 2001 en lanceerde in 2004 de eerste goedkope internationale mobiele dienst in Nederland. Lebara is actief in verschillende landen van Europa, met de nadruk op Zwitserland, Duitsland, Denemarken en Spanje, evenals Australië. De telecomaanbieder is ook wereldwijd actief en biedt innovatieve oplossingen op maat, waarbij de nadruk ligt op nationale en internationale mobiele telefonie zonder abonnementsformule, maar wel scherpe tarieven. Waar ter wereld u zich ook bevindt – thuis of in het buitenland – de gezinsleden kunnen op elk moment met elkaar in contact blijven zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge roamingkosten.

Diensten van Lebara

Lebara biedt klanten concurrerende tarieven voor internationaal bellen, mobiel internet en een directe belverbinding met hoogwaardige netwerken. De klantenservice van Lebara is beschikbaar in meerdere talen en heeft een betrouwbare service voor communicatiedoeleinden. De producten zijn eenvoudig te begrijpen en ook de prijzen zijn duidelijk! Klanten kunnen hun beltegoed online opwaarderen of bij meer dan 20.000 verkooppunten in Nederland – u heeft overal toegang, waar uw reis u ook heen brengt!

Lebara biedt klanten concurrerende tarieven voor internationale gesprekken, mobiel internet en een directe belverbinding met hoogwaardige netwerken. De klantendienst van Lebara is beschikbaar in meerdere talen en biedt betrouwbare diensten voor communicatiedoeleinden. De producten zijn eenvoudig te begrijpen en ook de prijzen zijn duidelijk! Klanten kunnen hun tegoed online opwaarderen of bij meer dan 20.000 verkooppunten in Nederland – u kunt overal terecht waar uw reis u brengt!

Deel jouw klantenservice ervaring

Heb je onlangs contact gehad met de klantenservice van Lebara? Deel jouw ervaring met onze bezoekers via het reactieformulier onderaan dit artikel!

Facebookpagina van Lebara

facebook Lebara

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Lebara, bezoek het Facebook account van Lebara en stel direct jouw vraag.

Twitter van Lebara

twitter lebara

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Lebara, bezoek het Twitter account van Lebara en stel direct jouw vraag.

Website van Lebara

website lebara.com

Bezoek de website van Lebara om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Lebara

Adresgegevens van Lebara

Lebara is gevestigd op het adres 10 Whitechapel High St London E1 8DX. De exacte locatie van Lebara zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

  1. na aanleiding van een telefoongesprek van vorige week vrijdag (18 -11-2022), deze mail, een oom van mij met telefoonnummer 0613326818, heeft prepaird lebara , we wilde deze opwaarderen en kwamen erachter dat dit niet meer kon vanwege dat dhr 90 dagen geen gebruik gemaakt had van zijn telefoon dit kon dhr niet omdat dhr opgenomen was in het ziekenhuis en revalidatie vanwege een hersenbloeding, nu is dhr € 40,00 kwijt die nog op zijn telefoon stond en ook de laatste € 10,00 die we afgelopen vrijdag erbij op wilde zetten omdat dhr sinds afgelopen week weer zijn telefoon wilde gebruiken ,heb hier contact opgenomen met jullie en krijg te horen dat jullie dit zo maar mogen doen , nu vind ik dat dit toch zomaar niet kan, dhr kan hier niks aan doen, en hoop jullie wel, dhr zou graag gebruik willen maken van lebara en zijn telefoonnummer, en graag zijn tegoed terug wat dhr had.
    deze mail schrijf ik in naam van mijn oom dhr Kerstens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *