Kruidvat

Kruidvat Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 09:00 en 17:00 uur

Dinsdag: tussen 09:00 en 17:00 uur

Woensdag: tussen 09:00 en 17:00 uur

Donderdag: tussen 09:00 en 17:00 uur

Vrijdag: tussen 09:00 en 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

kruidvat solliciteren

Wanneer je opzoek bent naar een baan kun je bij kruidvat solliciteren. Kruidvat heeft filialen in heel het land. Lijkt het je leuk om te werken bij de kruidvat, overweeg dan om te solliciteren naar een baan bij de kruidvat. Je kunt hier verschillende kanten op van vakkenvuller tot filiaalmanager.

Werken bij kruidvat

Op de website https://www.werkenbijkruidvat.nl vind je veel verschillende vacatures bij het kruidvat waarop je kunt solliciteren. Vacatures die je vind op deze website zijn bijvoorbeeld die als filiaalmanager, vakkenvuller of assistent bedrijfsleider. Per regio kun je zien welke vacatures er beschikbaar zijn.

Hoe schrijf ik een sollicitatie

Wanneer je bij kruidvat solliciteren wilt op een baan is het belangrijk om jezelf als het ware te verkopen. Maak een CV en zet hierin je werkervaring, vaardigheden, sterke punten en slechte punten en natuurlijk je genoten opleidingen. Soms kan je in je CV ook iets over jezelf vertellen. Bijvoorbeeld wat je in je  vrije tijd doet en hobby’s zijn, zodat je een beter beeld over jezelf kunt geven.
Belangrijk is natuurlijk ook om je contact gegevens in je CV te zetten en eventueel een leuke foto van jezelf.

Als je zelf niet handig bent met het maken van een CV, of je alleen een ouder CV hebt, zijn er tegenwoordig op internet veel handige programma’s en websites te vinden waarmee je gratis of tegen een kleine vergoeding een goed uitziend CV te maken. Google bijvoorbeeld eens op ‘cv maken’ en je zult talloze websites vinden die je hierbij kunnen helpen, vaak is enige kennis van computers niet eens verreisd want de tools wijzen zicht vanzelf.
Naast een cv is het natuurlijk belangrijk een sollicitatie brief te schrijven. een goede sollicitatiebrief is belangrijk voor je eerste indruk. Hiermee wordt vaak bepaald of je geschikt bent voor de functie waarop je hebt gesolliciteerd. In een een sollicitatie brief zet je wie je bent, wat je eigenschappen en vaardigheden zijn en waarom jij vindt dat je geschikt bent voor de functie waarop je solliciteert. Het bedrijf zal benieuwd zijn wie ze in huis halen en beschrijf dus goed wie jij bent als mens en wat voor collega je bent. Schrijf ook over je ambities. Bedrijven willen graag medewerkers die ambitieus zijn. Leg uit waarom je juist voor dit bedrijf solliciteert en deze functie.

Kruidvat als werkgever

Zoals kruidvat zelf zegt zijn hun medewerkers het visite kaartje van hun winkel. Kruidvat is marktleider in Nederland en Belgie op het gebied van health en beauty producten. Binnen kruidvat heb je veel groeimogelijkheden, wat veel voordelen met zicht meebrengt. Kruidvat bied opleidingen en trainingen aan haar medewerkers. Het HR beleid van kruidvat heeft meerdere prijzen gewonnen en dat is natuurlijk niet voor niets!

Kruidvat begeleid haar medewerkers zeer intensief

Wanneer je begint met werken bij kruidvat, wordt je in het begin altijd ingewerkt door een ervaren medewerker die al langer werkt bij kruidvat. Maar dat blijft het niet bij. Samen met jouw werkgever wordt er een opleidingspaspoort samengesteld zoals zei dat zelf noemen. Ze vinden het belangrijk om inzicht te hebben in jouw werkproces en te kijken welke doorgroeimogelijkheden er zijn. Kortom, kruidvat bied zeker carrière mogelijkheden en kan een goede start zijn van een bloeiende carrière en wie weet schop jij het uiteindelijk tot filiaalmanager van je eigen kruidvat filiaal.

Hoeveel verdien je bij kruidvat

Het motto van kruidvat is ‘wie hard werkt, verdient een goede beloning. Kruidvat staat erom bekend zijn medewerkers een goed salaris te bieden. Dus naast het afwisselende werken, en werken binnen leuke teams, kan je er ook nog eens een goed salaris mee verdienen. En naast dit salaris biedt kruidvat ook nog eens personeelskorting aan. En dat niet alleen bij kruidvat zelf, maar ook bij trekpleister en ICI Paris XL in Nederland. Leuke voordelen dus als je bij kruidvat solliciteren wil

Dicht bij huis werken

Het voordeel van het feit dat kruidvat in bijna elke stad wel meerdere filialen heeft, je vaak dicht bij huis kan werken en dus geen lange reisafstanden naar je werk hoeft af te leggen. In totaal zijn er in Nederland wel meer dan 900 filialen te vinden. Je kent er vast een paar bij jezelf in te buurt. Ben je van plan om te solliciteren bij kruidvat? Dan kan je natuurlijk ook gewoon langs gaan bij de filialen bij jezelf in de buurt, om te vragen of ze opzoek zijn naar nieuwe medewerkers. Kleed je netjes, wees sociaal, want zoals altijd, de eerste indruk is vaak erg belangrijk.


Meer informatie over het bedrijf kruidvat zelf vind je natuurlijk ook op Kruidvat.nl
Is er iets verandert aan de bovenstaande gegevens?
Wij doen ons best om alle informatie actueel te houden. Indien er iets is veranderd horen wij dat graag.
Een melding via ons contactformulier wordt zeer gewaardeerd.

Facebookpagina van Kruidvat

kruidvat

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Kruidvat, bezoek het Facebook account van Kruidvat en stel direct jouw vraag.

Twitter van Kruidvat

kruidvatservice

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Kruidvat, bezoek het Twitter account van Kruidvat en stel direct jouw vraag.

Website van Kruidvat

kruidvat.nl

Bezoek de website van Kruidvat om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Kruidvat

Adresgegevens van Kruidvat

Kruidvat is gevestigd op het adres Nijborg 17 3927DA Renswoude. De exacte locatie van Kruidvat zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *