Greenchoice

Greenchoice Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (2) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:30 en 17:30 uur

Dinsdag: tussen 08:30 en 17:30 uur

Woensdag: tussen 08:30 en 17:30 uur

Donderdag: tussen 08:30 en 17:30 uur

Vrijdag: tussen 08:30 en 17:30 uur

Zaterdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Voor vragen aan Greenchoice benader je de klantenservice

Energie gebruiken we allemaal en tegenwoordig doorgaans in behoorlijke mate. Veel apparaten die we immers in huis hebben en willen gebruiken werken op stroom dus dan willen we ook wel dat ze het doen. Wil je daarbij wat meer naar het milieu kijken dan kun je ook kiezen voor groenere stroom. Bij Greenchoice kun je daar ook voor terecht.

Waarvoor staat Greenchoice?

Heb je wellicht nog niet eerder van deze aanbieder gehoord? Dan even kort iets over het bedrijf. Greenchoice streeft ernaar dat iedereen voor groene energie kiest. Ze leveren daarom alleen stroom die is opgewekt uit natuurlijke bronnen zoals de zon, de wind, uit water of biomassa. Dit is duurzame energie die geen aanslag vormt op het milieu en die we daarom langdurig kunnen blijven gebruiken. Greenchoice gaat er daarnaast vanuit dat gebruikers ernaar streven zo min mogelijk energie te gebruiken, ook al is deze nog zo groen. Zelf energie opwekken als particulier is daarbij mogelijk en hierbij kan Greenchoice de helpende hand bieden. Meer informatie vind je op www.greenchoice.nl.

Veelgestelde vragen aan Greenchoice

Wil je graag meer weten over hun manier van werken, wat er allemaal mogelijk is op het gebied van groene energie of heb je veel interesse in duurzame stroom en denk je ook aan het milieu? Dan neem je met al je vragen het beste even contact op met de Greenchoice klantenservice. Je kunt op de website van deze energieaanbieder reeds diverse veelgestelde vragen vinden. Dit kunnen vragen zijn over tal van onderwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen over Aanmelden en overstappen, over Nota’s & betalingen, Verbruik & Standen, Besparen & zelf opwekken, Mijn contract en Wijzigingen doorgeven. Als je binnen een van deze categorieën zoekt heb je wellicht snel je vraag en antwoord gevonden. Je kunt ook zelf een zoekwoord invoeren waarop gezocht wordt en waar vragen of antwoorden bij horen.

Vind je informatie online

Staat je vraag er nu niet tussen? Of is deze misschien dermate specifiek dat je deze beter en liever persoonlijk aan een medewerker stelt? Dan kun je de Greenchoice klantenservice op verschillende manieren contacteren. Zo kun je je vraag 24 uur per dag, alle dagen van de week stellen via social media. Greenchoice is actief op Twitter en Facebook. Via de website kun je rechtstreeks doorgelinkt worden naar deze kanalen maar je vindt ze ook op de volgende manieren: voor te tweeten ga je naar @GreenchoiceNL en op Facebook kies je voor https://www.facebook.com/GreenchoiceNL/. Voor beide manieren geldt dat je altijd wanneer dit jou uitkomt een berichtje kunt achterlaten. Doorgaans krijg je ook al binnen twee uur een antwoord van Greenchoice.

Bellen of een brief sturen

Chatten kan ook via de link op de website. Als je hierop klikt kun je direct chatten met Watt, de chatbox van Greenchoice. Stel je een vraag dan krijg je daar vrijwel direct een antwoord op terug zodat je nooit lang hoeft te wachten. Appen kan via het Greenchoice telefoonnummer 0031 (0)104782326. Bij Whatsapp krijg je binnen twee uur een reactie mits de klantenservice geopend is. De openingstijden zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 en op zaterdag tussen 8:30 en 17:00. Wil je toch liever Greenchoice bellen en een medewerker spreken? Dan kan dat op dezelfde tijden via hetzelfde telefoonnummer. Bellen gaat snel (ze hebben korte wachttijden) en veel mensen zijn tevreden over de afhandeling van een vraag of probleem. Persoonlijk met Greenchoice contact leggen is vaak ook gewoon handig. Liever een brief sturen? Dan doe je dat naar Greenchoice, Afdeling Klantenservice. Het adres is Pieter de Hoochweg 108, 3024 BH te Rotterdam.

Zakelijke klanten van Greenchoice

Alle genoemde mogelijkheden zijn voor particuliere klanten maar ook als zakelijke klant kun je bij Greenchoice terecht. Hiervoor kun je op werkdagen bellen met telefoonnummer 010-8500661 tussen 9:00 en 17:00. Mailen kan ook via het mailadres [email protected].

Facebookpagina van Greenchoice

GreenchoiceNL

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Greenchoice, bezoek het Facebook account van Greenchoice en stel direct jouw vraag.

Twitter van Greenchoice

greenchoice

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Greenchoice, bezoek het Twitter account van Greenchoice en stel direct jouw vraag.

Website van Greenchoice

greenchoice.nl

Bezoek de website van Greenchoice om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Greenchoice

Adresgegevens van Greenchoice

Greenchoice is gevestigd op het adres Kruisplein 15 Rotterdam 3014 DB. De exacte locatie van Greenchoice zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

2 Responses

 1. Goedenmorgen,

  Ik zit namens mijn vader op greenchoice en hij moest op het internet gaan om zijn declaratieformulier op te zoeken en nu zitten we al bijna een uur op het internet en we komen niet uit. Hij is nl naar JULLIE over gestapt wat een een ellende voor die ouwe man.
  Ik hoop dat hij door jullie mooie praaatjes niet in de val is gelokt. Hij is tot heden niet gelukt en hij is geen steek verder. Bedankt nog voor jullie steun!

 2. LS
  In mijn recreatiebungalow heb ik een leveringscontract voor stroom vanaf half september a.s. (Gas wordt door het park geleverd.)
  Nu heb ik gehoord, dat ik via en bij jullie een periodiek onderhoudscontract kan afsluiten voor mijn gaskachel en gasgeiser.
  De kachel is 2 jaar oud en de geiser al wat ouder maar jaarlijks gekeurd.
  Klopt deze informatie? Zo ja kunnen jullie me een prijsopgave cq prijsindicatie hiervoor opgeven?
  mvrgr
  W Versloot
  Schermerhornpark 121
  3437PZ Nieuwegein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *