logo van de gemeente Borne

Gemeente Borne Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (2) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 12:30 - 20:00

Dinsdag: 09:00 - 12:30

Woensdag: 09:00 - 16:30

Donderdag: 09:00 - 12:30

Vrijdag: 09:00 - 12:30

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Contactgegevens Gemeente Borne

Vanuit gemeente Borne zijn er verschillende manieren om contact op te nemen met het gemeentehuis. De gemeente is bereikbaar via diverse kanalen zoals telefoon, social media en persoonlijk bezoek aan het gemeentehuis. Ook word je geholpen met de openingstijden van het gemeentehuis én hebben wij hieronder een overzichtelijk overzichtje voor je beschikbaar gestaan van alle contactmogelijkheden die tot jouw opties behoren!

Openingstijden publieksbalie van de Gemeente Borne

Bij de gemeente Borne langsgaan is enkel mogelijk op afspraak. Je kunt via de website of telefonisch via het telefoonnummer 074 266 3338 een afspraak inplannen. Voor algemene informatie zoals bijvoorbeeld informatie over afval, kun je terecht op de website of direct telefonisch de benodigde informatie verkrijgen.

maandag: 12:30 en 20:00 uur

dinsdag tot vrijdag: 9:00 en 12:30 uur

woensdag: 13:00 en 16:30 uur

Telefoonnummer Klantenservice Gemeente Borne

Het telefoonnummer van de gemeente is 074 266 3338. De tijden waarop je kunt bellen naar dit telefoonnummer vindt je bovenaan deze pagina. Voor dit nummer betaal je je gebruikelijke belkosten. Ben je opzoek naar bepaalde informatie is telefonisch contact de manier om snel aan de informatie te komen die je wilt weten. Ook al je een afspraak met gemeente Borne wilt maken, kun je dit nummer bellen.

Dit artikel heeft u voorzien van links en telefoonnummers voor de gemeente Borne. Als u contact met de gemeente wilt opnemen, kunt u dat op verschillende manieren doen. Wij hopen dat deze informatie u het leven gemakkelijker maakt!

Twitter van Gemeente Borne

Contact via Twitter Gemeente Borne

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Gemeente Borne, bezoek het Twitter account van Gemeente Borne en stel direct jouw vraag.

Website van Gemeente Borne

website gemeente borne

Bezoek de website van Gemeente Borne om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Gemeente Borne

Adresgegevens van Gemeente Borne

Gemeente Borne is gevestigd op het adres Rheineplein 1, 7622 DG Borne. De exacte locatie van Gemeente Borne zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *