fit for free logo

Fit For Free Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 09:00 t/m 17:00 uur

Dinsdag: Van 09:00 t/m 17:00 uur

Woensdag: Van 09:00 t/m 17:00 uur

Donderdag: Van 09:00 t/m 17:00 uur

Vrijdag: Van 09:00 t/m 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Over Fit For Free

Fit For Free is een fitnessketen met sportscholen door heel Nederland. Afgekort ook wel bekend onder F4F. Bij Fit For Free is iedereen welkom. Of je nu een doorgewinterde sporter bent die elke dag uren in de weer kan zijn met gewichten of iemand die gewoon sport voor de gezelligheid.

Inmiddels heeft de keten meer dan 90 clubs verspreid over heel Nederland. Met de Fit For Free app kun je daarnaast onbeperkt trainen en groepslessen volgen. Of je nu met of zonder begeleiding wilt trainen, alleen of samen, iedereen is welkom.

Alle clubs zijn voorzien van kwalitatieve kracht- en cardio apparatuur. Ook vindt je overal zalen voor het volgen van groepslessen. Op de website van Fit For Free kun je per club zien welke faciliteiten er zijn.

Met een abonnement kun je onbeperkt gebruik maken van alle clubs in Nederland. Er zijn verschillende abonnementsvormen. Van flex abonnementen tot jaarabonnementen. Kies het abonnement dat het beste bij je past.

Omdat Fit For Free zo toegankelijk mogelijk voor iedereen wil zijn, bieden ze ruimen openingstijden aan, zodat je altijd terecht kunt om aan jouw doel te werken. Kijk op de website of via de app, welke openingstijden er gelden bij een vestiging bij jou in de buurt.

Fir for Free dagpas

Ben je in een sportieve bui en wil je graag eens een dagje komen sporten bij Fit For Free? Of misschien denk je er wel over na om een lidmaatschap aan te gaan, maar kom je eerst graag eens een dagje sporten? Dan kun je een dagpas aanvragen bij Fit For Free en ontdek meteen of hier sporten iets voor je is.

Groepslessen bij Fit For Free

Fit For Free heeft een ruim aanbod aan groepslessen. Van Yoga tot Boksen en Zumba tot Bodypump. Het kan allemaal bij deze sportschool. De meeste mensen zijn meer gemotiveerd, wanneer ze samen sporten. Vaak zet je hierdoor net even een tandje extra bij. Een leuke en gemotiveerde trainer, draagt hier ook aan bij. Bekijk via de app, welke groepslessen er te volgen zijn bij jouw in de buurt.

Betalingen

De kosten van je lidmaatschap, betaal je vooruit via automatische incasso. Wanneer je je via de website inschrijft, doe je de eerste betaling via iDeal. Als je je bij een club zelf inschrijft, worden de eerste kosten binnen een week afgeschreven, via automatische incasso. Je kunt kiezen uit een abonnement per 4 weken, 6 maanden en 1 jaar. Wanneer een automatische incasso mislukt, wordt het binnen 7 dagen nogmaals geprobeerde. De tweede poging is 1 euro duurder. Als de tweede poging ook mislukt, komt er nogmaals 1 euro bij en ontvang je een betalingsherinnering. Je kunt dan via iDeal betalen. Wanneer je na het ontvangen van een herinnering nog niet betaald, komen er aanmaningskosten bij die kunnen oplopen tot 40 euro. Zorg dus dat je tijdig betaald, om onnodig extra kosten te voorkomen.

Fit For Free opzeggen

Heb je een abonnement bij Fit For Free en wil je deze opzeggen? Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen of misschien heb je gewoon geen zin meer. Vul dan het opzegformulier in. Het opzegformulier van Fit For Free kun je vinden op https://opzeggen.fitforfree.nl. Ook wanneer je je abonnement wilt herroepen, kun je gebruikmaken van dit formulier.

Fit For Free klantenservice

De klantenservice van F4F is telefonisch bereikbaar op 085 3012400. Je kunt bellen naar dit nummer op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Als je een wijziging wilt doorgeven aan de klantenservice, kun je dit ook online doen via https://mijn.fitforfree.nl.

Voor algemene vragen aan de klantendienst, kun je ook e-mailen naar [email protected]. Heb je een vraag over een betalingsregeling of betalingsachterstand, gebruik dan [email protected].

Facebookpagina van Fit For Free

fit for free facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Fit For Free, bezoek het Facebook account van Fit For Free en stel direct jouw vraag.

Twitter van Fit For Free

fit for free twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Fit For Free, bezoek het Twitter account van Fit For Free en stel direct jouw vraag.

Website van Fit For Free

fit for free website

Bezoek de website van Fit For Free om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Fit For Free

Adresgegevens van Fit For Free

Fit For Free is gevestigd op het adres Elisabethhof 19, 2353 EW Leiderdorp. De exacte locatie van Fit For Free zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.