Logo DPD Klantenservice

DPD Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (3) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 08:00 - 17:30 uur

Dinsdag: 08:00 - 17:30 uur

Woensdag: 08:00 - 17:30 uur

Donderdag: 08:00 - 17:30 uur

Vrijdag: 08:00 - 17:30 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

DPD Klantenservice: Contact en Ervaringen

Als je een vraag hebt voor pakketdienst DPD, kan het frustrerend zijn als er zo veel verschillende manieren zijn om contact met hen op te nemen. Om je het leven gemakkelijker te maken, hebben we een overzicht gemaakt van de meest voorkomende manieren om in contact te komen met de klantenservice. U kunt het telefoonnummer van DPD bellen of contact met hen opnemen via e-mail, een contactformulier op hun website gebruiken, sociale media is ook een optie en vergeet niet een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen op hun website. Naast deze opties, kunt u uw ervaring of klacht over de pakketdienst delen met andere bezoekers op deze blog post!

Snel contact met het klantenserviceteam is 24 uur per dag, 7 dagen per week

Het klantenserviceteam is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. De mensen van hun personeel zijn beleefd en behulpzaam wanneer u hen belt voor informatie. Ze beantwoorden elke vraag die je hebt zeer gedetailleerd en zonder aarzeling.

Dit kan bijvoorbeeld via de website of sociale media. Zo is het bedrijf onder andere actief op Twitter en Facebook en kun je via deze platformen contact opnemen met de dpd klantenservice voor al je vragen.

Telefonisch contact met de dpd klantenservice kan via het nummer 085-0022222

Bellen naar DPD klantenservice kan op het nummer 085-0022222. Voor dit nummer betaal je een lokaal tarief. De klantendienst is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kun je ook op andere manieren contact opnemen met vragen.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Heb je zelf ervaring met DPD. Positief of negatief? Deel jouw positieve ervaring of klacht over dit bedrijf met onze bezoekers via het onderstaande formulier. Lees ook de ervaringen van andere met DPD in de onderstaande reacties. Ben je opzoek naar een andere post of pakketdienst? Bekijk onze categorie post en pakketdiensten voor andere bedrijven.

Facebookpagina van DPD

Contact via Facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan DPD, bezoek het Facebook account van DPD en stel direct jouw vraag.

Twitter van DPD

Twitter account van DPD

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan DPD, bezoek het Twitter account van DPD en stel direct jouw vraag.

Website van DPD

dpd support

Bezoek de website van DPD om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van DPD

Adresgegevens van DPD

DPD is gevestigd op het adres Westfields 1410, 5688 HA, Oirschot, Nederland. De exacte locatie van DPD zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

3 Responses

 1. Goedemorgen,

  Ik heb gisteren een mail van jullie gekregen dat er een pakket bij ons bezorgd is maar ik heb geen pakket en er zat ook geen briefje in de brievenbus. Waar is mijn pakket nu? Heeft een waarde van ongeveer €170 dus ik wil dit heel graag opgehelderd hebben..
  Mijn adresgegevens zijn: Mergen 15, 5451 TA Mill
  Telefonisch ben ik te bereiken op 06-20062923

 2. Waarom wordt er vanavond een mail naar mij gestuurd met de mededeling dat ik vanmiddag niet thuis was tijdens de bezorging, het pakket bij de buren is afgeleverd en die voor ontvangst getekend hebben, terwijl ik een briefje naast de voordeurbel had gehangen dat het pakket bij de voordeur gezet kon worden. Dat briefje hing er nog bij thuiskomst, het pakket stond voor iedereen in het oog op mijn oprit en er is nooit bij de buren gebeld voor de afgifte aldaar!
  Ik begrijp niet waarom over de vorm van bezorging gelogen moet worden naar mij en ben daar ook helemaal niet van gediend!

 3. alweer 2 pakketten ontvangen die niet voor mij zijn bestemd (22 01 2022), adres van ontvangst is van Riemsdijkplein in Almelo en wordt bezorgd op van Riemsdijkweg Almelo. Dit is al vaker gebeurt ondanks een goede en duidelijke adressticker op mijn postbus heb staan. Willen de bezorgers nu niet lezen of is ze dat niet geleerd? Wordt het wel een beetje beu om steeds weer hier pakketten te ontvangen die niet voor mij bestemd zijn , met vriendelijke groet h. hondebrink, van Riemsdijkweg 1 Almelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *