logo center parcs

Center Parcs Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews

Bellen met Center Parcs

078 - 555 22 00
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 09:00 - 21:00

Dinsdag: 09:00 - 21:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 21:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00

Zondag: 10:00 - 17:00

 

Belkosten: Onbekend

Facebookpagina van Center Parcs

facebook center parcs

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Center Parcs, bezoek het Facebook account van Center Parcs en stel direct jouw vraag.

Twitter van Center Parcs

twitter center parcs

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Center Parcs, bezoek het Twitter account van Center Parcs en stel direct jouw vraag.

Website van Center Parcs

centerparcs.nl website

Bezoek de website van Center Parcs om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Center Parcs

Adresgegevens van Center Parcs

Center Parcs is gevestigd op het adres Rivium Boulevard 213, Capelle aan den IJssel. De exacte locatie van Center Parcs zie je op de kaart hierboven.

Center Parcs Klantenservice bereiken: Telefoon, Messenger, E-mail

Center Parcs heeft verschillende mogelijkheden om contact met hen op te nemen. Zo kun je ze bereiken via Facebook Messenger, telefonisch contact of e-mail. Voor meer informatie over center parcs kun je ook terecht op de website van het bedrijf.

Center Parcs contact informatie

Center Parcs heeft een klantenservice centrum in Nederland waar Nederlands en Engels sprekende medewerkers aanwezig zijn en kunnen helpen met vragen over elk park en iedere boeking. Ook als u een nieuwe boeking wilt maken of vragen heeft over faciliteiten kunt u terecht bij het customer contact center. Center Parcs heeft ook een internationaal call center om te helpen met andere talen. Het telefoonnummer is +31 (0)78 – 555 22 00, en hun kantooruren zijn van maandag-vrijdag van 09:00-18:30 CET / GMT+0200. Center Parcs kan voor algemene vragen gecontacteerd worden via Facebook Messenger of e-mail op [email protected] . Om meer specifieke details te krijgen over waar u hulp bij nodig heeft, is er ook altijd een contactformulier beschikbaar op de website als dat nodig is

Als u incidenten wilt melden die zich tijdens uw verblijf in een van onze resorts hebben voorgedaan, maak hier dan zeker melding van, zodat wij onze service kunnen verbeteren.

Het contact center van Center Parcs bied u genoeg opties zoals bellen, mailen en sociale Media

Als u contact zoekt met center parcs, zijn er genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Op de website van center parcs kunt u ook veel informatie vinden over veelgestelde vragen, aan de hand waarvan u kunt kijken of deze informatie u van dienst kan zijn. Daarnaast vindt u altijd de meest accurate informatie op de website en sociale media. Dit geldt voor ieder land van bestemming en elk park. Kijk dus zeker even op de website voor actuele informatie.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright 2021 © All rights Reserved.