logo Booking.com B.V.

Booking.com Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews

Bellen met Booking.com

070 – 7703884
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 24 uur bereikbaar

Dinsdag: 24 uur bereikbaar

Woensdag: 24 uur bereikbaar

Donderdag: 24 uur bereikbaar

Vrijdag: 24 uur bereikbaar

Zaterdag: 24 uur bereikbaar

Zondag: 24 uur bereikbaar

 

Belkosten: lokaal tarief

Facebookpagina van Booking.com

Facebook Booking

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Booking.com, bezoek het Facebook account van Booking.com en stel direct jouw vraag.

Twitter van Booking.com

twitter booking.com

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Booking.com, bezoek het Twitter account van Booking.com en stel direct jouw vraag.

Website van Booking.com

website booking.com

Bezoek de website van Booking.com om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Booking.com

Adresgegevens van Booking.com

Booking.com is gevestigd op het adres Herengracht 597 amsterdam. De exacte locatie van Booking.com zie je op de kaart hierboven.

Booking.com bellen

Booking.com is een online boekingswebsite voor hotels, pensions, hostels en appartementen. De website is in 1996 opgericht door Priceline. De website geniet wereldwijde bekendheid en bied je de mogelijkheid om waar dan ook ter wereld een hotel of vakantie te boeken. Het aanbod is echt enorm en de website is voorzien van alle gebruikersgemakken en er zijn regelmatig leuke aanbiedingen te vinden. Met het grootste gemak boek je thuis of via je mobiele telefoon een kamer of vakantie waar dan ook ter wereld. Heb je hulp nodig kun je altijd met je telefoon booking.com bellen voor vragen. Ze staan je graag te woord bij het maken van een boeking.

Steeds meer aanbod op booking.com

Het aanbod van hun website wordt steeds breder. Je kunt gemakkelijk zoeken op de ideale stedentrip of juist een strandvakantie en heb je ter plekke een auto nodig? Of een vlucht naar je bestemming toe? Het kan allemaal geregeld worden vanaf 1 website. Boek een totaal pakket met vlucht en huurauto in 1 boeking.

Klantenservice

Heb je vragen over een boeking? Of wil je juist geholpen worden bij het maken van een boeking? De klantenservice van booking.com staat je graag te woord. Je kunt bellen naar het nummer 070 770 3884, dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Je betaald je gebruikelijke belkosten. Dit nummer is ook vanuit het buitenland bereikbaar. Sommige verzoeken kun je ook eenvoudig indienen via de website, zoals een later check-out of een extra bed. Daarnaast is het bedrijf ook bereikbaar via Sociale Media. Booking.com is gevestigd aan de Herengracht 597 in Amsterdam.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

  1. Ik heb een probleem met inloggen op mijn account
    De verificatie komt niet aan op mijn telefoon dat is +31622421327

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright 2021 © All rights Reserved.