amazon logo

Amazon Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (15) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 24 uur bereikbaar

Dinsdag: 24 uur bereikbaar

Woensdag: 24 uur bereikbaar

Donderdag: 24 uur bereikbaar

Vrijdag: 24 uur bereikbaar

Zaterdag: 24 uur bereikbaar

Zondag: 24 uur bereikbaar

 

Belkosten: gratis

Hoe kunt u contact opnemen met de klantenservice van Amazon?

U wilt contact opnemen met de Amazon klantenservice? U heeft verschillende opties en die gaan we hier doornemen. U kunt contact opnemen met de Nederlandse klantenservice of met de Engelse klantenservice, ook wel customer service genoemd. Contact opnemen met Amazon kan via een aantal beschikbare kanalen: online of via de telefoon als u de voorkeur geeft aan direct contact. Heeft u hulp nodig? Dan staat amazon voor u klaar ! De klant komt op de eerste plaats bij amazon. Amazon is één van de grootste webwinkel bedrijven die actief is in Nederland.

Amazon klantenservice nummer: 0800 0224059

Het klantenserviceteam is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. U kunt hen telefonisch bereiken op 0800 0224059 of via het menu op de website voor Engels- en Nederlandstaligen.

U moet ook weten dat Amazon een e-mailadres aanbiedt: [email protected] evenals een internationaal telefoonnummer met landcodes (+44 20 3020 2000).

Neem online contact op met de Amazon klantenservice

Als u wilt live chatten dan kan dat ook! Het enige verschil is dat de online chat geen taalopties heeft, dus deze optie zal het beste zijn als je beide talen van je keuze vloeiend spreekt.

U kunt al deze manieren vinden onder “contact met ons opnemen” op de homepage van amazon – klik hier om er te komen.

Amazon is ook actief op sociale media, ook daar staat de klant centraal

En u kunt ze bereiken op Facebook en Twitter, in het Engels of Nederlands. De links naar de sociale media accounts van het bedrijf Amazon vindt u hierboven. Neem gerust een kijkje op de sociale media accounts als je graag via sociale media contact wilt opnemen voor een vraag.

Facebookpagina van Amazon

Facebook account van Amazon

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Amazon, bezoek het Facebook account van Amazon en stel direct jouw vraag.

Twitter van Amazon

Twitter account Amazon

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Amazon, bezoek het Twitter account van Amazon en stel direct jouw vraag.

Website van Amazon

Amazon.nl

Bezoek de website van Amazon om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Amazon

Adresgegevens van Amazon

Amazon is gevestigd op het adres Mr.Treublaan 7, Amsterdam, 1097 DP. De exacte locatie van Amazon zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

15 Responses

  1. Retourneren;lukt niet!
   Ik wil reeds gekochte product v Amazon retourneren .Site geeft aan dat ik geen bestelling heb gedaan .???
   Ik geef t bestel nummer op op hun site en dat herkennen ze niet zeggen ze . Ikzou niets besteld de afgelopen drie maanden(zegt de site).Hoezo?t pakje is afgeleverd bij me thuis.
   Dit terwijl ik n bestelling heb gedaan op 11maart j.l. en heb t bestelnummer en de betaling factuur van EU 54,10- compleet.
   kan iemand mij zeggen hoe ik n retour lable van Amazone verkrijg ?via de officiele weg lukt t me niet.

 1. Hallo ik zal mijn eigen eerst even voorstellen ik ben Dokus Weel
  heb in 1998 een ongeluk gehad met de auto v/d baas (een Golf T.D.I. van
  3 maanden oud). En kan sindsdien niet meer lopen, wat ik veel erger vind ik kan ook
  niet meer praten. En praten was juist mijn beroep ik was uitvoerder,
  dus daarom vind ik dat verschrikkelijk. En om niet weg te kwijnen achter de Geraniums,
  doe (wat ál mijn hobby was) maar nu doe ik er meer voor het verzamelen van reclame pennen.
  Ik doe er nu meer moeite voor zoals blijkt uit deze mail.
  Nu is mijn vraag zijn jullie in het bezit ervan, ze mogen ook van Uw
  bureau zijn hoor.
  En zou U ze dan willen sturen naar :
  Dokus Weel
  Tames Visserstraat 6
  1636 XX Schermerhorn
  En als er iemand in de buurt komt, kom dan om een bakkie.
  P.S. Ik heb trouwens liever dat je in de avond komt, en neem je partner méé.
  Dan drinken we nog een borrel, een biertje of een wijntje kan ook.
  Ik ben vaak al om 3 uur, half 4 uit mijn werk. Stuurt u mij een mail als U komt ?

  Naar :
  [email protected]

  M.v.g. Dokus

 2. Dhl beweerd dat ik niet thuis 2dagen achter een .maar ik was wel in huis want ik was ziek .dat vind ik niet eerlijk de auto van dhl ook iets gezien .het voel raar aan want ik krijg de schuld .wat kan ik doen .ïk ben de leugenaar maat dat zijn ze zelf .het eerste cakeblik kwam gewoon op afspraak en het tweede springvorm komt gewoon niet .zou u mij dat als nog willen sturen want het is wel betaald. Vriendelijke groeten gerda loves

 3. DHL is een goeie: 4 bestellingen gedaan bij verschillende webshops. 3x was ik vlgs DHL niet thuis. Pertinent onwaar. Zowel mijn vrouw als ik waren thuis. In een geval werd aangegeven dat er ook een poging was gedaan het pakket bij de buren af te geven maar dat was mislukt. Ook de buren waren thuis.
  Weet niet wat voor’n zuurballentent DHL is maar van mij mogen ze snel stoppen. Moet nu weer naar het service??punt.
  .

 4. Vreemd dat mijn review niet is gepubliceerd. Houdt zeker niet van negatieve reacties. Nogmaals DHL is een superbedrijf. Ze presteren het om in een week tijd 3x een pakketje te bezorgen. Sorry, foutje. Ze konden niet bezorgen omdat ik niet thuis was. Wel vreemd aangezien ik WEL thuis was en mijn vrouw ook. We zullen de bel wel niet gehoord hebben. Dat zal het zijn. Vlgs DHL waren onze buren ook niet thuis. Ach die zullen ook de bel niet gehoord hebben. Kortom DHL SUPER!!!

 5. OP 26 mei betseld ik een Vintage Ceramic Breakfast Set van 18-stuks ASIN # B09437PVK4 Item model number 931945. Het was aangegeven als voorraddig en snel leverbaar watnodig was omdat het om een cadeau ging voor een vriendin. Kort na krijg ik een waarschuwing van vertraagde levering met iets zoal 3 weken vertraging. Wel jammer maar het was nog op tijd. Drie weken later niets. Ik wacht nog een bijkomende week, steeds niets. In de shipping info is er helemaal niets te vinden. Eerste poging om het probleem op te lossen via chat. Zeer vriendelijk onthaal, geen probleem mijn bestelling wordt onmiddemlijk opgestuurd. Tevreden? Geef AUB goeie punten aan uw correspondent. Ja, ja… maar eerst leverig krijgen. Helemaal geen nieuws meer sindsdien, niettegenstaande dat ik in totaa 7 keer beroep gemaakt heb op Customer Support. Iedereen was zeer vriendelijk en vroeg steeds naar zijn/haar goeie evaluatie… Niet te geloven! Uiteindelijk wou ik de bestelling annuleren… maar mijn aavraag was niet geaccepteeerd omdat de shipment zogezegd klaar voor verzending was. Ondertussen zal mijn vriendin verhuizen. Laatste poging : ik vraag per email van mijn geval te bij een management persoon te escaleren. Ook geen gevolg. Het is een hoopelose situatie. Ik kocht af en toe iest op Amazon maar na zo een ervaring waar je volledig genegeerd wordt en zelfs niet in staat bent je bestelling teannuleren en terugbetaald te krijgen is echt iets dat ik in geen geval terug wil meemaken. Pierre Chaumont-Gistoux BelgIë

 6. Ik schijn een selectieve bel te hebben. DHL gaf aan dat ze vandaag aan de deur zijn geweest en dat ik weer niet thuis was. Ik ga er geen vrije dagen meer aan spenderen. Ga in ieder geval nooit meer iets bij Amazon bestellen zolang ze gebruik maken van DHL.

 7. Ik ben Bert een pakketje besteld bij amazon ruim 85 euro.Voor mij is dat veel geld .
  DHL stuurt een berichtje ,dat pakketje is bezorgd en persoonlijk aan klant is afgegeven.
  Maar ik heb NIKS ONTVANGEN . DHL CHAUFFEUR dank je wel voor het liegen .
  Maar ik BERT ga een klacht indienen bij amazon.nl

 8. Prime video is een crime. Niet te installeren , terwijl het bij andere providers 1 druk op de knop is. Meer dan een half uur gebeld, kreeg ik te horen dat het allemaal mijn fout is. WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *