amazon logo

Amazon Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 24 uur bereikbaar

Dinsdag: 24 uur bereikbaar

Woensdag: 24 uur bereikbaar

Donderdag: 24 uur bereikbaar

Vrijdag: 24 uur bereikbaar

Zaterdag: 24 uur bereikbaar

Zondag: 24 uur bereikbaar

 

Belkosten: gratis

Hoe kunt u contact opnemen met de klantenservice van Amazon?

U wilt contact opnemen met de Amazon klantenservice? U heeft verschillende opties en die gaan we hier doornemen. U kunt contact opnemen met de Nederlandse klantenservice of met de Engelse klantenservice, ook wel customer service genoemd. Contact opnemen met Amazon kan via een aantal beschikbare kanalen: online of via de telefoon als u de voorkeur geeft aan direct contact. Heeft u hulp nodig? Dan staat amazon voor u klaar ! De klant komt op de eerste plaats bij amazon. Amazon is één van de grootste webwinkel bedrijven die actief is in Nederland.

Amazon klantenservice nummer: 0800 0224059

Het klantenserviceteam is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. U kunt hen telefonisch bereiken op 0800 0224059 of via het menu op de website voor Engels- en Nederlandstaligen.

U moet ook weten dat Amazon een e-mailadres aanbiedt: [email protected] evenals een internationaal telefoonnummer met landcodes (+44 20 3020 2000).

Neem online contact op met de Amazon klantenservice

Als u wilt live chatten dan kan dat ook! Het enige verschil is dat de online chat geen taalopties heeft, dus deze optie zal het beste zijn als je beide talen van je keuze vloeiend spreekt.

U kunt al deze manieren vinden onder “contact met ons opnemen” op de homepage van amazon – klik hier om er te komen.

Amazon is ook actief op sociale media, ook daar staat de klant centraal

En u kunt ze bereiken op Facebook en Twitter, in het Engels of Nederlands. De links naar de sociale media accounts van het bedrijf Amazon vindt u hierboven. Neem gerust een kijkje op de sociale media accounts als je graag via sociale media contact wilt opnemen voor een vraag.

Facebookpagina van Amazon

Facebook account van Amazon

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Amazon, bezoek het Facebook account van Amazon en stel direct jouw vraag.

Twitter van Amazon

Twitter account Amazon

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Amazon, bezoek het Twitter account van Amazon en stel direct jouw vraag.

Website van Amazon

Amazon.nl

Bezoek de website van Amazon om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Amazon

Adresgegevens van Amazon

Amazon is gevestigd op het adres Mr.Treublaan 7, Amsterdam, 1097 DP. De exacte locatie van Amazon zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *