Zeeman klantenservice

Zeeman Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 08:00 tot 17:00 uur

Dinsdag: 08:00 tot 17:00 uur

Woensdag: 08:00 tot 17:00 uur

Donderdag: 08:00 tot 17:00 uur

Vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Contact opnemen met de Zeeman Klantenservice

Als u vragen of vragen hebt over Zeeman producten, dan is de Zeeman klantenservice de plaats waar u terecht kunt. Het Zeeman klantenserviceteam is altijd blij om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met alles wat u nodig hebt! Ze staan 24/7 voor u klaar dus voel u vrij om contact met hen op te nemen via telefoon of e-mail wanneer het u uitkomt. U kunt ook antwoorden vinden op veelgestelde productgerelateerde vragen op via de FAQ-sectie op hun website. De Zeeman is een textiel winkel die zowel in de winkelstraten te vinden is, maar ook een webwinkel heeft waar je producten kunt bestellen.

Wat is het Zeeman klantendienst telefoonnummer

De klantenservice van Zeeman is te bereiken op 0172 482 911. De klantenservice van Zeeman is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 08:00 uur tot 17:00 uur, op zaterdag en zondag is de Zeeman klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Indien je in weekend contact wilt opnemen kun je wellicht gebruikmaken van 1 van de online-opties voor contact met de Zeeman klantendienst. De Zeeman biedt verschillende opties aan voor online contact. Lees verder om de verschillende mogelijkheden voor online contact met de Zeeman te bekijken.

Hoe online contact op te nemen met de klantenservice van Zeeman

Je kunt Zeeman via hun website een bericht sturen door het contactformulier op hun website te gebruiken. Het support team zal je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. Je kunt ook eenvoudig een e-mail sturen naar [email protected], ook dan zal er geprobeerd worden je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Contact via Messenger of sociale media

Wanneer je graag via Messenger chat met een medewerker van Zeeman, dan kan dit ook. De openingstijden van hun live chat dienst zijn hetzelfde als hun telefonische klantenservice, de live chat is dus enkel bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Wat zijn de openingstijden van de Zeeman klantenservice? Indien u hen wenst te contacteren op zaterdag en zondag, zal er geen via Messenger geen antwoord worden gegeven, je bent dan aangewezen op het contactformulier op hun website of het  e-mailadres [email protected]  om de Zeeman klantendienst te contacteren.

Als je contact wilt opnemen met Zeeman via Messenger dan kan dit via de volgende link: m.me/zeemantextielsupers

Naast Messenger heeft het bedrijf Zeeman een internationaal Facebook account waar berichten en nieuws omtrent het bedrijf worden geplaatst. Naast het internationale facebook account dat in het Engels is, heeft het bedrijf ook een Nederlands Twitter account via waar je vragen kunt stellen aan het bedrijf. Het Twitter account vindt je hier: https://twitter.com/zeemantextiel .

Het snelste contact in op weekdagen

Uw Zeeman klantenserviceteam staat voor u klaar van 08.00 tot 17.00 uur, maandag tot en met vrijdag per telefoon en live chat. In het weekend en op feestdagen zijn uw enige opties het contactformulier of het sturen van een e-mail. Als u tijdens deze periodes hulp nodig heeft, gebruik dan het contactformulier op de website of stuur ons een e-mail, zodat het bedrijf zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen!

Wanneer je een vraag hebt aan de Zeeman over bijvoorbeeld een bestelling of misschien wil je wel solliciteren bij het bedrijf. Kijk dan altijd eerst even op de website van het bedrijf tussen de veelgestelde vragen. Wie weet vindt je daar al het antwoord op jouw vraag en is hierdoor contact met de klantenservice van de Zeeman, al niet meer nodig en ben je direct geholpen met jouw vraag.

Facebookpagina van Zeeman

zeeman internationaal facebook account

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Zeeman, bezoek het Facebook account van Zeeman en stel direct jouw vraag.

Twitter van Zeeman

zeeman Nederland twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Zeeman, bezoek het Twitter account van Zeeman en stel direct jouw vraag.

Website van Zeeman

website zeeman

Bezoek de website van Zeeman om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Zeeman

Adresgegevens van Zeeman

Zeeman is gevestigd op het adres De Schans 15, Alphen aan den Rijn 2405 XX . De exacte locatie van Zeeman zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *