Wehkamp

Wehkamp Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:00 en 24:00 uur

Dinsdag: tussen 08:00 en 24:00 uur

Woensdag: tussen 08:00 en 24:00 uur

Donderdag: tussen 08:00 en 24:00 uur

Vrijdag: tussen 08:00 en 24:00 uur

Zaterdag: tussen 08:00 en 24:00 uur

Zondag: tussen 08:00 en 24:00 uur

 

Belkosten: lokaal tarief

Wehkamp contact is er voor al je vragen

Het bekende online warenhuis uit Zwolle heeft een klantenservice om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Het is van groot belang om in gesprek met de klant te zijn en te blijven. Op elk gebied kun je jouw vraag en opmerking kwijt aan gekwalificeerde medewerkers. Ze luisteren met oprechte interesse naar de klant en komen met een oplossingsgericht antwoord.

Wehkamp contact in de praktijk

Het is erg gemakkelijk om in contact te komen met de klantenservice van Wehkamp. Het enige wat je hoeft te doen, is het telefoonnummer te bellen: 038-8454545.

De gemiddelde wachttijd bedraagt gemiddeld minder dan twee minuten. Je kunt voor bijna elke vraag terecht, denk bijvoorbeeld aan:

  • Bestellen
  • Bezorgen en afhalen
  • Retourneren
  • Garantie en reparatie
  • Betaalmogelijkheden
  • Acties en prijsvragen

Wehkamp klantenservice

De klantenservice van Wehkamp is erg goed te bereiken. Ze zijn zeven dagen per week van 08:00 uur tot 23:00 uur te bereiken. Dus ook wanneer je overdag niet in de gelegenheid bent om met de klantenservice te bellen, kun je ze ’s avonds alsnog bereiken. Te allen tijden zijn er genoeg mensen aanwezig zodat er altijd iemand is die jou te woord kan staan en kan helpen. Hierdoor hoef je nooit te lang te wachten tot je geholpen kan worden.

Het telefoonnummer van de Wehkamp klantenservice

Voor alle vragen, opmerkingen of andere zaken is er één nummer waar je naar kunt bellen: 038-8454545. Er is bewust gekozen voor een centraal nummer omdat je dan altijd iemand aan de lijn krijgt die precies weet aan wie je doorverbonden moet worden. Wanneer er meerdere telefoonnummers zijn waar je uit kunt kiezen, loop je de kans om het verkeerde nummer te kiezen voor de vraag die je wilt stellen. Er kan niet altijd doorverbonden worden waardoor de klant opnieuw moet bellen en dus ook opnieuw moet wachten. Eén centraal telefoonnummer voorkomt dit probleem. Alle telefonisten zijn getraind en op de hoogte van alle interne afdelingen en communicatielijnen binnen Wehkamp. Daarnaast zijn ze persoonlijk en betrokken waardoor je als klant centraal staat in het gesprek.

Wehkamp telefoon

Wehkamp wordt het meest gebeld met vragen over bestellingen. Mensen willen graag weten wanneer ze hun bestelling binnen krijgen en bellen regelmatig om dit te checken. Ook omdat ze dan weten wanneer ze thuis moeten zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. De klantenservice wordt ook veel gebeld met vragen over het retourneren van bestellingen en over de garantie die men op bepaalde artikelen heeft. Daarnaast worden er ook veel vragen gesteld over betalingen en betalingsmogelijkheden.

Wanneer je liever niet wilt bellen, kun je ook op de website kijken voor meer informatie: www.wehkamp.nl. Hier staat ook een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden hierop. Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden waarop je geholpen kunt worden. Het is een bedrijf dat met de tijd meegaat en de juiste tijd en aandacht geeft aan haar klanten. Hierdoor voel je je als klant hier snel thuis, omdat Wehkamp voor je klaarstaat.

Facebookpagina van Wehkamp

wehkampnl

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Wehkamp, bezoek het Facebook account van Wehkamp en stel direct jouw vraag.

Twitter van Wehkamp

wehkamp

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Wehkamp, bezoek het Twitter account van Wehkamp en stel direct jouw vraag.

Website van Wehkamp

wehkamp.nl

Bezoek de website van Wehkamp om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Wehkamp

Adresgegevens van Wehkamp

Wehkamp is gevestigd op het adres Meeuwenlaan 2 Zwolle 8011 BZ. De exacte locatie van Wehkamp zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *