voogd en voogd klantenservice

Voogd en Voogd Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Vanaf 8:30 t/m 17:30 uur.

Dinsdag: Vanaf 8:30 t/m 17:30 uur.

Woensdag: Vanaf 8:30 t/m 17:30 uur.

Donderdag: Vanaf 8:30 t/m 17:30 uur.

Vrijdag: Vanaf 8:30 t/m 17:30 uur.

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke Belkosten

Voogd en Voogd Klantenservice

De klantenservice van Voogd en Voogd is bereikbaar per telefoon, e-mail of afspraak. Al uw vragen over particuliere verzekeringen worden voor u beantwoord als u contact opneemt met de Voogd en Voogd klantenservice op 088 – 02 09 100 Voor technische vragen over de ICT-dienstverlening van Voogd en Voogd verzekeringen belt u met hun Technische Service Desk op 0187 488 588 of stuurt u een e-mail naar [email protected].

U kunt de klantenservice van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken, of als u meer een traditionalist bent en uw vragen liever per fax wilt stellen, zijn ze bereikbaar op 0187-488551.

Veelgestelde vragen op de website van Voogd en Voogd

De website van Voogd en Voogd is primair bedoeld voor tussenpersonen. Bij een aantal van deze tussenpersonen kunt u, naast het ontvangen van persoonlijk advies, ook zelf online verzekeringen vergelijken en afsluiten. Het gaat hier niet om een adviseur maar om bemiddeling op basis van ‘execution only’. U kiest het product dat het beste bij uw wensen past en vult alle benodigde gegevens in op hun eenvoudige formulier en verstuurt dit vervolgens met één klik!

Voogd en Voogd is gevestigd in Middelharnis, Nederland aan de Boomgaardweg 5. U kunt ook contact met hen opnemen per post via Postbus 14,3240 AA, Middelharnis of e-mail [email protected] als u een consument bent met vragen over uw verzekering(en). Als u niet zeker weet tot wie u zich moet wenden voor hulp en u zich zorgen maakt over uw verzekering, bel dan gerust even!

Ook actief op Sociale Media

Heeft u vragen en kunt u het antwoord niet vinden op de website, aarzel dan niet om contact met Voogd en Voogd op te nemen via social media. Bijvoorbeeld als er een vraag is die beantwoord moet worden of afgesloten verzekering die je wilt controleren, stel deze dan gerust 24 uur per dag en 7 dagen per week op Facebook (https://web.facebook.com/VoogdVoogdVerzekeringen/). Je kunt ook in contact komen met Voogd en Voogd via Linkedin (https://www.linkedin.com/company/voogd-&-voogd/)

Meer over Voogd en Voogd

Voogd en Voogd is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in schade. Zij vormen de logistieke en commerciële schakel tussen professionele makelaars en vooraanstaande verzekeraars en treden op als bemiddelaar voor beide partijen. Hun geschiedenis gaat terug tot 1909, toen zij werden opgericht. In 2001 werd de ICT-tak operationeel, waardoor Voogd & Voogd nieuwe diensten kon aanbieden, zoals webdesign of gegevensverwerking, die andere bedrijven niet aanbieden, maar minder kosten dan het inhuren van een externe dienstverlener, omdat Voogd en Voogd medewerkers ter plaatse heeft.

Na de Tweede Wereldoorlog onderkende Voogd en Voogd het belang van kantoor- en procesautomatisering eerder dan wie ook in hun branche. Door dit besef namen zij een voorsprong toen zij al vroeg begonnen met het automatiseren van taken.

In de jaren negentig werd Voogd en Voogd overgedragen aan de vierde generatie van De Vorgh. Dat heeft hen doen uitgroeien tot een kwalitatief hoogwaardige dienstverlener die zich richt op innovatie en inmiddels met meer dan 250 medewerkers landelijk opereert. Zij hebben hun hoofdkantoor in Middelharnis (ZH) en een kantoor in Roosendaal waar zij verzekeringsdiensten verlenen waarbij verschillende soorten zoals levensverzekeringen, pensioenverzekeringen of lijfrente dekkingen beschikbaar zijn voor de behoeften van de consument. Daarnaast bestaat deze onderneming nog uit twee andere bedrijven: een bedrijf biedt financiële producten aan en een ander bedrijf levert professionele diensten zoals onderhouds- of transportoplossingen.

Facebookpagina van Voogd en Voogd

voogd en voogd facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Voogd en Voogd, bezoek het Facebook account van Voogd en Voogd en stel direct jouw vraag.

Website van Voogd en Voogd

voogd en voogd website

Bezoek de website van Voogd en Voogd om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Voogd en Voogd

Adresgegevens van Voogd en Voogd

Voogd en Voogd is gevestigd op het adres Boomgaardweg 5, 3241 LA, Middelharnis. De exacte locatie van Voogd en Voogd zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *