verisure logo

Verisure Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (16) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 24/7 bereikbaar

Dinsdag: 24/7 bereikbaar

Woensdag: 24/7 bereikbaar

Donderdag: 24/7 bereikbaar

Vrijdag: 24/7 bereikbaar

Zaterdag: 24/7 bereikbaar

Zondag: 24/7 bereikbaar

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Over Verisure

Verisure is een bedrijf dat alarmdiensten aanbied, aan bedrijven en particulieren. De gemiddelde reactietijd van de meldkamer is 29 seconden. Daarnaast is de alarmcentrale 24/7 bereikbaar. Met de Verisure App heb je altijd controle via je telefoon, waar je ook bent. Nadat een melding binnenkomt bij de alarmcentrale, start het veiligheidsprotocol en wordt de melding geverifieerd. Als er sprake is van een noodsituatie, wordt de politie binnen enkele seconden op de hoogte gebracht en een survaeilant naar de plaats gestuurd.

Verisure Alarm

Op de producten van Verisure, zit een speciale alarmknop. Deze kun je indrukken in geval van nood. Er wordt direct hulp gestuurd, politie, brandweer of ambulance.

Op producten van Verisure zit levenslange garantie. Zo weet je zeker dat je Verisure alarm, altijd in perfecte staat is.

Je kunt jouw alarm controleren met de Verisure App, die je kunt downloaden uit de App Store of Google Play store. Je hebt zo toegang, waar en wanneer je maar wilt. Je kunt zo eenvoudig het alarm aan en uitschakelen, zien wie er in en uit gaat en lampen of andere elektrische apparaten bedienen.

Verisure Prijzen

De Verisure prijzen lopen erg uiteen. Dit komt, omdat het bedrijf tal van extra functies aanbiedt. Ook zijn er speciale abonnementen voor particulieren en bedrijven. Om te weten te komen wat de kosten voor jouw woning of bedrijf zullen zijn, kun je via de website van Verisure een offerte op maat aanvragen. Het bedrijf bied regelmatig flinke kortingen aan, voor nieuwe klanten.

Bij de prijs zit een kosteloze beveilingsstudie inbegrepen. Één van de specialisten komt bij je langs om te kijken wat er nodig is qua beveiliging. Je ontvangt een op maat gemaakt alarmsysteem. De montage en aansluiting wordt voor je verzorgd. Ongeacht het type systeem en de prijs, sta je 24/7 in verbinding met de meldkamer. Ook doorschakeling naar alarmdiensten van de politie, brandweer en ambulance zijn inbegrepen. En tot slot wordt er altijd levenslange garantie geboden.

Verisure Opzeggen

Verisure hanteert een opzegtermijn van 1 maand voor het verstrijken van de overeengekomen contractduur. Opzeggen van Verisure kan per telefoon op 088 088 8989 of per e-mail via [email protected]. Ben je te laat met opzeggen, wordt het contract stilzwijgend met één jaar verlengt.

Verisure Ervaringen

Op het internet veel positieve ervaringen te vinden over het gebruik van Verisure Alarmdiensten. Onderaan deze website kun je ervaringen lezen van onze bezoekers. Heb je zelf een positieve of juist negatieve ervaring met Verisure? Laat onderaan deze pagina een review achter, zodat onze bezoekers kennis kunnen nemen van jouw ervaring.

Verisure Klantenservice

De Verisure klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088 088 8999. Dit nummer is bedoeld voor bestaande klanten. Als je nog geen klant bent, kun je bellen naar het telefoonnummer 088 088 8989. Als je graag een offerte wilt ontvangen, kun je deze het beste aanvragen via de website. Je kunt dan precies aangeven wat je wensen zijn.

In totaal heeft Verisure 20 kantoren, verspreid over heel Nederland. Verisure Nederland is een onderdeel van Securitas Direct Groep. Dit bedrijf is in 16 landen actief en beveiligd inmiddels bedrijven en woningen van meer dan 3 miljoen klanten.

Wil je contact met een lokale vestiging? Kijk dan op de website van Verisure voor de contactgegevens van een vestiging bij je in de buurt.

Wil je graag een e-mail sturen dan kan dit naar [email protected].

Facebookpagina van Verisure

verisure facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Verisure, bezoek het Facebook account van Verisure en stel direct jouw vraag.

Twitter van Verisure

verisure twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Verisure, bezoek het Twitter account van Verisure en stel direct jouw vraag.

Website van Verisure

verisure website

Bezoek de website van Verisure om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Verisure

Adresgegevens van Verisure

Verisure is gevestigd op het adres Burgemeester Stramanweg 108, 1101 AA Amsterdam. De exacte locatie van Verisure zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

16 Responses

 1. Ik word steeds gebeld door Verisure . Dat is heel ongelukkig want vanwege mn gehoorgebrek kan ik geen telefonische gesprekken voeren.

  Het is heel jammerlijk dat er geen manier is om via email of webformulier contact op te nemen met Verisure.

  Facebook en Twitter zijn geen manieren om contact te leggen met klantenservice, deze zijn voor promotiedoeleinden.

 2. Kunnen jullie aub die verschrikkelijke radioreklame stopzetten. Het is werkelijk gekmakend en zeker geen aanbeveling voor jullie producten. Het is inspelen op – en daarmee aanwakkeren van – angstgevoelens die te veel mensen nodeloos hebben, stop daarmee!

 3. Als bestaande klant tel je niet meer mee!!!
  In de tweede week januari ben ik gebeld door verkoop van Verisure met de vraag of ik interesse had in een nieuwe deurbel en buitencamera voor de prijs van 199€ en daar krijg je bij dat ze het bestaande systeem ook gelijk vernieuwen.
  Mooie deal dacht ik, dus doen.
  Afspraak met monteur binnen twee weken top dacht ik.
  Monteur kwam maar zonder deurbel en buitencamera jammer.
  De monteur ging aan het werk en na 4 uur was het bestaande systeem vervangen (dacht ik)
  De kleine contacten zijn niet vervangen en toen begon de ellende, storing over storing dus bellen.
  Ja wij sturen een monteur op 1 april en ik vroeg nog is dit een grapje je kunt toch een bestaande klant niet twee maanden met een waardeloos systeem laten zitten?
  Ja hoor dat kan wel.
  Nog mooier ik kreeg een factuur van 99€ voor het vervangen van het bestaande systeem waar ik niet van op de hoogte was, misschien een verkooptruck van de verkoper wie zal het zeggen.
  Inmiddels drie aanmaningen verder wacht ik nog steeds op 1 april als het maar geen grap wordt/is.
  Van vrienden weet ik als je een nieuwe klant belt staan ze binnen twee weken op de stoep, dan kan het wel maar ik denk dat de vele reclamekosten moeten worden terugverdiend.
  Jammer heel jammer

 4. Te pas en te onpas krijg ik in mijn mailbox reclame/advertentie van Verisure. Ik heb ze al diverse malen een mail gestuurd met de vraag hoe ze aan mijn mailadres komen ( trouwens nog nooit van hen gehoord) Natuurlijk geen antwoord van Verisure. Dus elke keer als ik weer wat in mijn mailbox vond, maar weer een mail naar Verisure. En de aanhouder wint, want ik kreeg tot mijn verbazing een mailbericht terug. Ze zouden mijn mailadres uit hun bestand verwijderen. Hoezo verwijderen, ik heb nog nooit contact met ze gehad. Dus het ging een tijdje goed, maar helaas bijna elke dag krijg ik weer van die troep in mijn mailbox. Hoe kan dit gestopt worden. Ik kan de reclame/advertentie niet naar Verisure terug sturen of blokkeren, alleen maar verwijderen.

 5. Ik wordt ziek van al die commercials van jullie. Alleen al daardoor moeten jullie apparaten te duur zijn. Ik heb behoefte aan dit soort apparatuur, maar zal die om deze reden nooit bij jullie kopen. Ik mail deze boodschap op een mail adres waar ik nooit kijk. Ik wijs vrienden en kennissen vanaf nu op het feit dat jullie merk veel goedkoper kan.en dus te duur is

 6. Vraagje ! Waarom krijg ik 90%van een passant voertuig dier of persoon geen geluids meld ? in het begin wel maar na een paar maanden niet meer ik heb ondertussen 3 maal telenet er bij gehaald! voor hen is WiFi en netverbinding100% in orde en beweren dat het in jullie systeem zit ! wat gaan jullie daar aan doen ? ik zou graag een voorstel horen dank bij voorbaat i mail adres is [email protected] groetjes Guido.

  1. Kunnen jullie stoppen met die @mail sturen ,zo bijdehand dat je uit wil schrijven en je komt op jullie site . Stop er onmiddellijk mee en ik wil jullie naam niet meer voorbij zien komen .!!!!!!
   Misselijk makend 🤮🤮🤮🤮😡😡😡😡

 7. Goedendag,

  Vraagje, ik ben al een paar jaar abonnee van verisure en automatisch incasso, maar heb hier over gebeld en ik zou een mail krijgen met een digitaal invulbare automatische incasso, want er was iets mis gegaan en get zou hersteld worden.
  Dit is nu al 3 weken geleden, nog niets veranderd en krijg nu een rekening toegestuurd en ook een SMS, dat ik kan betalen.
  Klopt het dat jullie nu met SMS betalingen komen, want tegenwoordig weet je niet meer wat echt is of Spam is.

 8. Ik wordt gebombardeerd door jullie reclame per mail.
  Ik wil dat dat stopt !!
  Ik verwacht dat jullie mijn emailadres verwijderen uit jullie bestand

 9. Kunnen jullie nu eens stoppen met die vervelende agressieve irritante reclame via mijn email
  op tv is het niet veel beter.

  Ik heb het verzoek meerdere malen aangekaart (telefonisch, per email)

 10. Kunnen jullie nu eens stoppen met die vervelende agressieve irritante reclame via mijn email
  op tv is het niet veel beter.

  Ik heb het verzoek meerdere malen aangekaart (telefonisch, per email)

  verwijder aub mijn email-adres

 11. Kunnen jullie die lawine aan mails laten stoppen. Wij worden belaagd door steeds verschillende afzenders met reclame hoe goed jullie bewaking wel is. Maar ik betwijfel dit zeer. Jullie zijn schijnbaar niet in staat je eigen naam goed te bewaken en steeds mensen lastig te laten vallen door deze onegwilde mails. .

 12. Ik ben 3weken klant en wil nu al opzeggen wat een waardeloze service er wordt beloofd terug te bellen maar na 3 keer zelf gebeld te hebben nog niks gehoord. Het is geld beuren en klaar je bestaat niet meer. Nog 10 maanden en dan klaar ermee.

 13. Ik wordt voortdurend lastig gevallen met mails van Verisure waar ik niet om gevraagd heb. Stopzetten werkt niet (unsub).
  Daarnaast suggereert Verisure zaken die ze niet waarmaken.
  Wie kent een manier om deze gang van zaken te stoppen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.