UPS

UPS Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Dinsdag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Woensdag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Donderdag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Vrijdag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Zaterdag: tussen 08:00 en 18:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Neem contact op met UPS voor hulp en vragen

UPS staat voor United Parcel Service en is een bezorgdienst van pakketten die wereldwijd opereert. Ze zijn in Nederland dan ook één van de grootste bedrijven op de markt van pakketbezorging. Hieronder valt ook het klantcontactcentrum. Ook wanneer je in het buitenland bent, kun je contact opnemen met de Nederlandse klantenservice. Via de website www.ups.com kun je kiezen voor Nederland, waarna de site zich helemaal richt op Nederland. Ze hebben een efficiënt klantcontact centrum ontwikkeld waarbij alle klanten in één keer goed geholpen kunnen worden. De medewerkers luisteren goed naar het probleem of de vraag en bieden gepaste oplossingen en hulp. De feedback die ze krijgen, gebruiken ze om het klantcontact te verbeteren.

UPS contact is opgericht om de vragen van klanten te beantwoorden en om hulp te bieden. UPS contact is erg prettig voor mensen die vragen hebben over bepaalde zaken. Er staat vriendelijk en professioneel personeel voor je klaar om hulp te bieden bij problemen en om al je vragen te beantwoorden. UPS helpt iedereen die gebruik maakt van hun diensten.

UPC Klantenservice en waarvoor kun je de klantenservice bellen

De klantenservice van UPS is in het leven geroepen om klanten te helpen om problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. Dit gebeurt op een professionele manier zonder dat de individuele klant uit het oog wordt verloren. De klanten worden regelmatig geschoold zodat zij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen het bedrijf. Daarnaast krijgen zij ook persoonlijke training waardoor de consument altijd goed geholpen kan worden.

Zowel zakelijke klanten als particuliere consumenten kunnen de klantenservice altijd bellen voor verschillende zaken, zoals:

 • Uitleg over facturen
 • Hulp bij het verrichten van betalingen
 • Hulp bij het installeren van UPS-technologie
 • Vragen over upgraden en gebruik van deze technologie
 • Eventuele klachten
 • Overige vragen en/of opmerkingen

Je kunt telefonisch contact opnemen via een centraal telefoonnummer. Er is bewust gekozen voor één nummer zodat je als klant niet zelf uit hoeft te zoeken welk nummer je precies moet hebben. Het nummer dat je kunt bellen is 020-5040500. Voor technische ondersteuning kun je +31(0)205040602 bellen. Het telefoontje wordt altijd beantwoord en je wordt zo snel mogelijk doorverbonden naar de juiste afdeling die jou kan helpen.

Ook kan UPS bezocht worden op het volgende adres:

United Parcel Service Nederland B.V.

Zandsteen 22

2132 MR

Hoofddorp

Op de website van UPS vind je veel informatie. Wanneer het antwoord op jouw vraag er niet bij staat, is bellen vaak de meest snelle en efficiënte manier om de hulp te krijgen die je nodig hebt. De medewerkers kunnen dan het probleem namelijk duidelijk aan de orde stellen en een heldere uitleg geven om het op te lossen. Je kunt ook online contact opnemen met de klantenservice van UPS. Dit kan op verschillende manieren:

Facebookpagina van UPS

UPS.Nederland

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan UPS, bezoek het Facebook account van UPS en stel direct jouw vraag.

Twitter van UPS

UPS_Netherlands

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan UPS, bezoek het Twitter account van UPS en stel direct jouw vraag.

Website van UPS

ups.com

Bezoek de website van UPS om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van UPS

Adresgegevens van UPS

UPS is gevestigd op het adres Zandsteen 22 2132MR Hoofddorp. De exacte locatie van UPS zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

 1. Wij krijgen bericht binnen dat UPS aan de deur is geweest, welke deur?????? Wij zijn thuis en ik zit in een rolstoel, kan niet eens de deur uit.
  pakket van Amazon IZ 004VX26800533069. Dit is de 2e maal. Net aan de deur DHL gehad. Ik kan niet naar een ophaaladres. Cor een oplossing van U.
  Met groeten van Corrie Steijn.
  [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *