uber eats logo

Uber Eats Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (3) Reviews

Bellen met Uber Eats

Niet beschikbaar
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Onbekend

Dinsdag: Onbekend

Woensdag: Onbekend

Donderdag: Onbekend

Vrijdag: Onbekend

Zaterdag: Onbekend

Zondag: Onbekend

 

Belkosten: Onbekend

Over Uber eats

Uber eats is een bezorgdienst voor eten, dat onderdeel is van het bedrijf Uber. Uber eats is in bijna heel Nederland actief. Je vind uber eats bijvoorbeeld in de steden Amsterdam, Den Haag, Tilburg, Nijmegen, Groningen, Arnhem, Almere en Utrecht. Ook helemaal in het zuiden in Maastricht is de dienst actief, en zelfs in het oosten van het land in Enschede. Via de app van Uber eats kun je gemakkelijk eten bestellen en thuis laten bezorgen. Je kunt eenvoudig McDonald’s bestellen via Uber Eats, maar er zijn ook tal van andere keuzes.

Uber Eats App

Uber Eats heeft een eigen app die je zowel op je iphone als op een Android toestel kunt gebruiken. Download de app uit de google play of appstore en ontdek welke restaurants open zijn voor bezorging bij jouw in de buurt. Je moet wel eerst even een account aanmaken.  Vervolgens kun je gemakkelijk navigeren tussen de restaurants die beschikbaar zijn en direct het menu zien. Kies lekkere gerechten en laat ze bij jouw thuis bezorgen. Eetsmakelijk!

Je kunt ook eten bestellen via de website van Uber Eats. Ga hiervoor naar https://www.ubereats.com/nl, maak een account en en plaats meteen een bestelling bij je favoriete restaurant.

Uber Eats kortingscode

Thuisbezorgdiensten hebben in hun markt te maken met veel concurrentie. In Nederland en veel andere landen zijn meerdere diensten actief. Zo is Thuisbezorgd.nl een grote concurrent van Uber Eats. Om hun platform aantrekkelijk te maken, bieden bedrijven regelmatig leuke kortingen aan. Via klantenservicecontact.nl vind je de nieuwste kortingscode die je kunt gebruiken om met korting eten te bestellen via de app van Uber. Gebruik de laatste promotiecode en bespaar zo op je volgende maaltijd. Je kunt de promo code invoeren tijdens het bestellen en ziet meteen hoeveel korting je ontvangt.

Werken bij Uber Eats

Wil je graag wat geld bijverdienen en ben je in het bezit van een scooter of fiets? Via https://www.uber.com/nl/nl/deliver/ kun je jezelf aanmelden om aan te slag te gaan als bezorger. Kies zelf wanneer je wilt werken en hoelang. Ben je bijvoorbeeld alleen in het weekend beschikbaar of juist doordeweeks? Dit is bij Uber eats gene probleem. Ook bepaal je zelf voor hoelang je werkt. Het staat je vrij om een uurtje te werken, maar kan ook een hele dag maaltijden rondbrengen, dit is allemaal aan jezelf.

Als bezorger krijg je wekelijkse je verdiende geld uitbetaald. Via de app heb je inzicht in hoeveel geld je verdient hebt.  Hiervoor is een speciale driver app ontwikkeld. Het werk voor Uber kan erg leuk zijn en je ontdekt zo vaak nieuwe plekken in je eigen stad.

Bezorgen via Uber is mogelijk wanneer je 18 jaar of ouder bent. Wanneer je ervoor kiest met een scooter te bezorgen, ben je verplicht deze te verzekeren en een verzekeringsbewijs te overleggen. Wat je Uber Eats salaris is hangt af van hoeveel en hoe snel je eten bezorgd.

Contact Uber Eats

Telefonisch contact krijgen met Uber Eats is niet makkelijk, omdat er nergens een Uber Eats telefoonnummer te vinden is. Toch hoeft het niet moeilijk te zijn om in contact met de klantenservice van het bedrijf te komen. Via de app en website van Uber Eats kun je namelijk eenvoudig een vraag stellen. Heb je een vraag, kijk dan ook even op het helpcenter op de website van Uber of via de app.

Uber Eats Betalen

Voorheen kon je bij Uber Eats alleen betalen met je credit card. Tegenwoordig kun je ook via iDeal betalen. Met iDeal betalen is verreweg de meest populaire betaalmethoden in Nederland. Het is da ook een goede zet geweest van Uber, om iDeal betalingen mogelijk te maken. Dus wanneer je geen credit card hebt, raak dan niet in paniek, want ook zonder, kun je gebruikmaken van de diensten van Uber.

Facebookpagina van Uber Eats

uber eats facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Uber Eats, bezoek het Facebook account van Uber Eats en stel direct jouw vraag.

Twitter van Uber Eats

uber eats twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Uber Eats, bezoek het Twitter account van Uber Eats en stel direct jouw vraag.

Website van Uber Eats

uber eats website

Bezoek de website van Uber Eats om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Uber Eats

Adresgegevens van Uber Eats

Uber Eats is gevestigd op het adres Barbara Strozzilaan 101, 1083HN, Amsterdam. De exacte locatie van Uber Eats zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

3 Responses

 1. Beste Uber Eats,

  Zie onderstaande mailwisseling.
  Wat kunnen jullie voor ons betekenen.

  Wij hebben Reeds Vapiano besteld maar dat is niet wat wij gewend zijn van hen en de extra opties die wij hebben aangeklikt hebben wij niet gekregen. Vapiano heeft gereageerd met het volgende.

  ”Bedankt voor je bericht.
  Ik zie dat u heeft besteld via ubereats, wij werken met UberEats als derde partij en zijn niet bevoegd om het bedrag terugstorten of een andere compensatie aan te bieden, wij verwijzen u daarvoor naar UberEats. Zodat Ubereats u een geschikte compensatie kan aanbieden.”

  Zie ook hieronder ook bericht wat wij hebben gekregen van Vapiano.
  Ik hoor het graag van jullie hoe we elkaar tegemoet kunnen komen.

  Beste,

  Bedankt voor u bericht. Onze excuses voor de late reactie, in verband met afwezigheid waren wij niet eerder in de gelegenheid om te reageren op u bericht.

  Wat vervelend om te horen dat de bestelde pasta’s niet naar wens waren. Wij hadden scherper moeten zijn bij het uitgeven van je gerecht, zodat wij konden voorkomen dat je gerecht zo werd uitgeserveerd.

  Omdat je niet de service en kwaliteit hebt gekregen die je van ons mag verwachten, willen wij je graag een voucher toesturen voor een nieuw gerecht die je kan afhalen bij de take away van VAPIANO Buitenhof.

  Het enige wat wij hiervoor nodig hebben is een kopie van een betaalbewijs, wil je dit naar ons mailen?

  Nogmaals onze excuses en hopen dat u erop vertrouwt dat dit een ongelukkig momentopname is geweest.

  Met vriendelijke groet,

  Milou
  Customer care

  Favourite pasta: Chicken Alfredo

  [email protected]

  Van:
  Verzonden: zondag 23 januari 2022 17:37
  Aan: Info Vapiano
  Onderwerp: Klacht

  Geachte heer/mevrouw,

  Ik heb op 23-01 een bestelling gedaan bij vapiano Buitenhof. Normaal gesproken ben ik zeer tevreden over de bereidingen van de pasta’s.

  Helaas vandaag ben ik zeer teleurgesteld, de smaak was niet goed er was geen saus erbij en geen Peper, terwijl ik ook nog extra had betaald voor extra saus.

  Nu de restaurants dicht zijn vind ik persoonlijk dat er dan meer opgelet kan worden tijdens het bereiden of alles klopt..
  Heel erg zonde maar de pasta’s hebben wij daarom ook weg moeten gooien.

  Ik heb ook nog geprobeerd contact op te nemen met Vapiano Den Haag Buitenhof maar zij waren niet te bereiken.

  Wat kunnen jullie voor mij betekenen want ik heb wel 35 euro betaald voor twee vieze pasta’s.

 2. Beste Uber Eats,

  Ik wil een klacht indienen. Ik heb besteld bij McDonalds Tilburg Zuid. Na een uur op mijn bestelling gewacht te hebben werd deze ineens geannuleerd.
  We hebben het restaurant gebeld en kregen als reactie, dat ze geen bezorgers hadden. Dit is natuurlijk een waardeloze reactie. Je laat iemand dan niet eerst een uur wachten!.
  Hoe krijg ik nu mijn geld terug, want het restaurant verschuilt zich achter het feit, dat de transactie niet via hen is gegaan.
  Hoe kan een restaurant dit doen? Heb ik als consument dan helemaal geen rechten?

 3. Vandaag om uur of 18.15 besteld via Uber Eats bij McDonalds Buikslotermeerplein voor mijn kinderen. De bezorging zou nog 4 minuten duren en opeens was de bestelling verdwenen!! Helaas wel al een claim gelegd op credit card (26,7 eten en met fooi voor Uber Eats – WAT DOM VAN MIJ – kosten: 29,34). Een normaal bedrijf kun je bellen, maar jullie niet. Graag ongedaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.