logo tuincentrum het oosten klantenservice

Tuincentrum Het Oosten Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: van 09:00 tot 18:00 uur

Dinsdag: van 09:00 tot 18:00 uur

Woensdag: van 09:00 tot 18:00 uur

Donderdag: van 09:00 tot 18:00 uur

Vrijdag: van 09:00 tot 18:00 uur

Zaterdag: van 08:30 tot 17:30 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: gebruikelijke belkosten

Neem contact op met Tuincentrum het oosten Klantenservice voor uw vragen

Tuincentrum het oosten is een tuincentrum in Aalsmeer voor al uw tuinbenodigdheden en een ruime keuze aan tuinmeubelen en planten, een winkel met een compleet assortiment voor een mooie tuin. Als u de klantenservice van tuincentrum het oosten wilt bereiken, kunt u dat op verschillende manieren doen. U kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice van tuincentrum het oosten, maar ze zijn ook bereikbaar via e-mail en social media.

In deze blogpost vertellen we je hoe je in contact kunt komen met het tuincentrum het oosten klantenservice team voor als je vragen hebt over bestellingen, producten of leveringen, openingstijden of andere algemene vragen.

Telefonisch contact met Tuincentrum het Oosten in Aalsmeer

U kunt telefonisch contact opnemen met tuincentrum het oosten op het volgende nummer, + 31(0)35 777 78 77 en u zult in staat zijn om te spreken met een van onze medewerkers van de klantenservice die uw vragen kan beantwoorden. Het Tuincentrum geeft zelf aan bij voorkeur telefonisch vragen te ontvangen.

De klantenservice van Tuincentrum het Oosten is geopend van maandag tot en met vrijdag op de volgende tijden:

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00

Zaterdag 08:30 – 17:30

Op zondag is Tuincentrum het oosten klantenservice niet bereikbaar.

Wilt u liever niet bellen met de klantendienst, maar uw vraag schriftelijk of online stellen? Lees dan verder voor de overige contactmogelijkheden.

Schriftelijke vragen via de ouderwetse post.

Wanneer je graag schriftelijk een vraag stelt aan de Tuincentrum het Oosten klantenservice dan kan dit ook gewoon. Wanneer u per post een vraag wilt stellen kunt u hiervoor het volgende adres gebruiken:

Adres Tuincentrum het Oosten

Aalsmeerderweg 393, 1432 EB, Aalsmeer, Nederland

Tuincentrum het Oosten is ook volop actief op sociale media

Wist u dat Tuincentrum het Oosten ook erg actief is op sociale media? Je kunt contact opnemen met de klantenservice van tuincentrum het oosten door hen een bericht te sturen via instagram op https://www.instagram.com/tuincentrumhetoosten/ of via Facebook op https://www..facebook.com/tuincentrumhetoosten/ .

Via deze kanalen kunt u contact opnemen met de klantendienst, maar daarnaast ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en producten van het tuincentrum. Volg ze op Twitter en Like hun Facebookpagina zodat u niets mist.

U kunt ook altijd terecht bij de info-balie in het tuincentrum voor uw vragen

Wanneer u graag zelf langsgaat bij het tuincentrum, kunt u voor uw vragen ook terecht bij de info-balie die u direct na de ingang van het bedrijf zult treffen. Zo kunt u de Tuincentrum het Oosten Klantenservice persoonlijk spreken. Handig wanneer u in de buurt woont of toevallig in de buurt bent van Tuincentrum het Oosten of toch van plan bent erheen te gaan om nieuwe tuinbenodigdheden of andere artikelen van het bedrijf te kopen.

Facebookpagina van Tuincentrum Het Oosten

tuincentrum het oosten facebookaccount

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Tuincentrum Het Oosten, bezoek het Facebook account van Tuincentrum Het Oosten en stel direct jouw vraag.

Website van Tuincentrum Het Oosten

website tuincentrum het oosten

Bezoek de website van Tuincentrum Het Oosten om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Tuincentrum Het Oosten

Adresgegevens van Tuincentrum Het Oosten

Tuincentrum Het Oosten is gevestigd op het adres Aalsmeerderweg 393, Aalsmeer, 1432 EB. De exacte locatie van Tuincentrum Het Oosten zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *