logo toprc

TopRC Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 12:00 tot 20:00 uur

Dinsdag: tussen 10:00 tot 18:00 uur

Woensdag: tussen 10:00 tot 18:00 uur

Donderdag: tussen 10:00 tot 18:00 uur

Vrijdag: tussen 10:00 tot 20:00 uur

Zaterdag: tussen 10:00 tot 18:00 uur

Zondag: tussen 11:00 tot 17:00 uur (laatste zondag van de maand)

 

Belkosten: lokaal tarief

Over TopRC xxl SuprStore

TopRC is de grootste modelsport winkel van Nederland. Zowel een fysieke winkel als een webwinkel met 1000 vierkante meter winkeloppervlakte in Uden. Een enorm aanbod aan bestuurbare auto’s, drones, helikopters, vliegtuigen en boten. De webwinkel kenmerkt zich door haar korte levertijden en grote voorraad van zowel bekende als minder bekende merken. Een echte specialist op het gebied van de modelsport.

Indoor Crawlerbaan

De winkel van TopRC heeft zelfs een eigen indoor crawler baan waar je gratis gebruik van kunt maken. Wanneer je in het bezit bent van een eigen crawler, kun je op koopavond en zaterdag komen rijden op deze fantastische crawlerbaan.

Contact met TopRC

Contact opnemen met TopRC kan ik verschillende manieren. Je kunt bellen naar het telefoonnummer 0413-746012, de openingstijden vind je bovenaan deze pagina. Ook kun je mailen naar [email protected] of via het contactformulier op hun website.

Ook is TopRC xxl SuperStore actief op Twitter en Facebook. Via deze kanalen kun je een chatbericht sturen met jouw vraag. Wil je de winkel of hun indoor crawlerbaan bezoeken? Het vestigingsadres is Losplaats 4 5404NJ Uden Nederland. De winkel is op dezelfde tijden geopend als hun telefonische klantenservice. De crawlerbaan enkel op koopavond en de zaterdag.

Facebookpagina van TopRC

facebook toprc

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan TopRC, bezoek het Facebook account van TopRC en stel direct jouw vraag.

Twitter van TopRC

twitter toprc xxl superstore

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan TopRC, bezoek het Twitter account van TopRC en stel direct jouw vraag.

Website van TopRC

website toprc.nl

Bezoek de website van TopRC om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van TopRC

Adresgegevens van TopRC

TopRC is gevestigd op het adres Losplaats 4 5404NJ Uden Nederland. De exacte locatie van TopRC zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *