Telefoonnummer VGZ

0900 – 8490. Als je belt naar het nummer die hierboven is aangegeven, kan je de opname van de telefoongesprek ontvangen via de e-mail. Dit kan zijn voor controle. Je moet het formulier invullen dat je de opname wilt ontvangen binnen 48 uur in je e-mail.
Er zijn verschillende opties om in contact te komen met VGZ. Op de website zie je een overzicht met de meest gestelde vragen, als je geluk hebt staat jou vraag daar al tussen.
De volgende categorieën staan op de meest gestelde vragen op www.vgz.nl :

Als u een vraag heeft die niet in de categorieën zit die hierboven genoemd zijn dan moet je niet getreurd worden. Je bent nog meer manieren om in contact te komen met VGZ waar je toch een antwoord krijg op je vraag.

Klantenservice

Je hebt verschillende opties om in contact te komen met VGZ. Je kunt bellen met het telefoonnummer die boven aan de pagina wordt vermeld of je kunt deze manieren proberen:

Telefoonnummer

Als je via de telefoon contact wilt op nemen dan kan dit op verschillende manieren:

Zorgverzekering contact

Als je contact op wilt nemen met de klantenservice van VGZ dan kun je een van de methoden gebruiken die hierboven genoemd wordt.

Contact

Als je antwoord op vragen wilt hebben dan kun je snel contact opnemen met VGZ. Je hoeft niet te aarzelen want de klantenservice bestaat niets voor niets. Je kunt het snelst geholpen worden door te bellen, want jee krijgt direct en persoonlijk contact en voor je het weet is uw vraag opgelost.

Is er iets verandert aan de bovenstaande gegevens?
Wij doen ons best om alle informatie actueel te houden. Indien er iets is veranderd horen wij dat graag.
Een melding via ons contactformulier wordt zeer gewaardeerd.