Telfort

Telfort Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (5) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 09:00 en 21:00 uur

Dinsdag: tussen 09:00 en 21:00 uur

Woensdag: tussen 09:00 en 21:00 uur

Donderdag: tussen 09:00 en 21:00 uur

Vrijdag: tussen 09:00 en 21:00 uur

Zaterdag: tussen 10:00 en 17:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: 0900 9596

Telefoonnummer Telfort

0900 9596, je belt dit nummer tegen je lokale tarief.

De helpdesk voor alle vragen

Telfort is een dochterbedrijf van het bedrijf KPN. Telfort biedt Internet, interactieve televisie, vaste en mobiele telefonie aan in Nederland. Als je nieuwe klant wilt worden of als je al lang klant bent en je hebt informatie nodig over dit bedrijf dan staat de klantenservice van Telfort voor jou klaar.

Eenvoudig en snel contact

Bel naar het telefoonnummer van Telfort 088 7650200 als je via de snelste manier antwoorden op vragen wilt hebben. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen voor vragen. Je wordt altijd vriendelijk en snel geholpen door de medewerkers.

Alles-in-1 Glasvezel pakket: Internet, TV en bellen

Je kunt bij Telfort terecht voor een compleet Alles-in-1 Glasvezel pakket met super snel Internet, interactieve TV en bellen. Dit is alles wat je nodig hebt. Je hebt interactieve Tv met 70 zenders waarvan een deel HD kwaliteit is, Internet tot 50 mb/s en je kunt goedkoop bellen naar mobiele en vaste nummers in Nederland en in het buitenland. Je kunt onbeperkt en gratis luisteren naar voicemail. Als je een bestaande telefoonnummer hebt hoef je geen nieuwe nummer te nemen, je kunt het nummer die je nu hebt behouden. Je kunt daarom makkelijk overstappen.

TV en Internet

Je kunt genieten van de snelle en betrouwbare Internet Verbinding op het netwerk van KPN. Je krijgt een gratis Wifi modem waardoor je draadloos internet in huis hebt. Je kunt gebruikmaken van Telfort webmail. Je kunt met de zelfde snelheid downloaden en uploaden door de snelheid van het internet. Je hebt geen lange wachttijden meer. Dit pakket kun je op 5 TV’s aansluiten. Je kunt in heel het huis genieten van interactieve TV. 70 TV zenders met daarvan 26 zenders in scherpe HD kwaliteit. Je hebt ook toegang tot 10.000 films en series. Als je tijdens het kijken dringen van uw plaats moet dan hoeft u niet druk te maken, want met het pakket kun je Live TV pauzeren.
Dit kan je allemaal doen met de Alles-in-1 Glasvezel pakket. Je kunt ook TV kijken via de smartphone of tablet. Als je dit pakket wilt proberen of je wilt meer weten over het pakket, je wilt weten wat de beschikbare TV-zenders zijn of je wilt de beschikbaarheid van uw adres weten dan bel je 24 uur per dag en 7 dagen per week naar het telefoonnummer 1122.
De klantenservice van Telfort heeft klantvriendelijk en vakkundig personeel die jou graag helpen. Geen één vraag of probleem is te lastig voor hen. Je kunt gerust bellen naar het telefoonnummer 0900 9596. De vragen worden professioneel en snel beantwoord.

Facebookpagina van Telfort

telfort

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Telfort, bezoek het Facebook account van Telfort en stel direct jouw vraag.

Twitter van Telfort

telfort

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Telfort, bezoek het Twitter account van Telfort en stel direct jouw vraag.

Website van Telfort

telfort.nl

Bezoek de website van Telfort om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Telfort

Adresgegevens van Telfort

Telfort is gevestigd op het adres Teleportboulevard 121 Amsterdam 1043 EJ. De exacte locatie van Telfort zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

5 Responses

 1. L.S., de bereikbaarheid van telfort/kpn is belabberd. Tenminste twee telefoonnummers worden aangegeven als “dit nummer is niet in gebruik” een derde nummer 1122 geeft verbinding met de regionale meldkamer van politie, brandweer en ambulance, hoe durft u!
  De storing aan mijn i-tv via melding 305, 845 of 846 en stb-nmc-… en de slechte werking van het modem, allemaal sinds 11-06-2021 zal wel noit verholpen worden als u niet bereikbaar bent. graag uw reactie.

 2. Jullie zijn niet te bereiken op het nummer 0900 9596.
  Krijg te horen dat dit nummer niet meer in gebruik is. hoe kan ik jullie nu telefonish bereiken

 3. er zou de 10e glasvezel geinstaleerd worden en de modum aangesloten worden , dus per 11e ziggo opgezegd, maar er kwam niemand opdagen.
  Op gebeld en niks geen excuses maar het wordt nu de 17e . dus een week zonder telefoon , t.v en internet.
  Was ik maar bij ziggo gebleven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *