Sony

Sony Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews

Bellen met Sony

020-3469524
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 09:00 en 18:00 uur

Dinsdag: tussen 09:00 en 18:00 uur

Woensdag: tussen 09:00 en 18:00 uur

Donderdag: tussen 09:00 en 18:00 uur

Vrijdag: tussen 09:00 en 18:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Facebookpagina van Sony

SonyNederland

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Sony, bezoek het Facebook account van Sony en stel direct jouw vraag.

Twitter van Sony

Sony

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Sony, bezoek het Twitter account van Sony en stel direct jouw vraag.

Website van Sony

sony.nl

Bezoek de website van Sony om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Sony

Adresgegevens van Sony

Sony is gevestigd op het adres Taurusavenue 16, 2132 LS Hoofddorp. De exacte locatie van Sony zie je op de kaart hierboven.

Contact opnemen met de Sony klantenservice doe je zo

Er zullen weinig mensen zijn die tegenwoordig geen televisie hebben. Het is immers een apparaat dat zo ingeburgerd is dat iedereen er wel over eentje beschikt. Dit kan een kleintje zijn maar de grote modellen zijn tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit menig huiskamer. Als je een televisie wilt aanschaffen kun je daarbij een keuze maken uit tal van modellen en merken. Een goed voorbeeld van een fabrikant die televisies in allerlei soorten levert is Sony.

Waarvoor kun je bij Sony terecht?

Dit is uiteraard niet het enige product dat bij deze fabrikant van de band afrolt. Eerst even een paar feiten over het bedrijf op een rijtje. Sony werd reeds in 1946 opgericht in Japan. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een enorm bedrijf dat overal ter wereld zijn producten aan de man brengt. Ze maken hoofdzakelijk elektronica voor consumenten waarbij onder andere gedacht kan worden aan radio’s, televisies, muziekinstallaties, maar er worden ook spelcomputers gefabriceerd. Heb je nu iets gekocht van dit merk of heb je interesse in een bepaald product? Dan heb je daar wellicht vragen over. Op de website van Sony (www.sony.nl) kun je reeds veel informatie vinden maar als je daar niet mee uit de voeten kunt of dit niet voldoende vindt, neem je het beste even met Sony contact op met de klantenservice.

Bellen of mailen met Sony

De Sony klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 18:00. Dan kun je ze bellen op het Sony telefoonnummer 020-3469524. Heb je vragen over een bepaald elektronisch apparaat zoals een televisie, radio maar ook voor bijvoorbeeld home cinema sets of mobiele apparatuur dan kun je daar terecht. Heb je een vraag over de PlayStation dan kun je deze alleen online stellen en niet met Sony daarover bellen. Met andere vragen kun je ook terecht op de site: je stuurt een mailtje naar de klantenservice via het contactformulier op de website. Vul daarbij wel even in om wat voor apparaat het gaat en in welke productcategorie dit valt.

Sony op social media

Sony is uiteraard ook actief op social media. Op zowel YouTube, Twitter als Facebook kun je ze ook vinden en daar je vraag stellen. Op YouTube vind je Sony via https://www.youtube.com/user/Sony. Tweeten doe je via https://twitter.com/SonyNederland. Een bericht op Facebook kun je plaatsen via https://nl-nl.facebook.com/SonyNederland.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

 1. BESTE.M.
  HEB een, SONYFOTOCAMERA. Cijbershot.16.1.
  KRIJG steeds, duurt soms 20 tot 30 seconden,
  CIJBERSHOT, als ik camera aan zet.
  dit vindt ik lastig, omdat je toch soms, meerdere foto’s achter elkaar wil maken.
  maar steeds bij aan zetten krijg ik CIJBERSHOT, in beeld.
  mijn vraag is, kan het verwijderd worden, zodat ik als ik de camera aan zet,
  niet steeds zolang hoeft te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright 2021 © All rights Reserved.