Pathé

Pathé Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews

Bellen met Pathé

0900-2357284
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 12:00 en 22:00 uur

Dinsdag: tussen 12:00 en 22:00 uur

Woensdag: tussen 12:00 en 22:00 uur

Donderdag: tussen 12:00 en 22:00 uur

Vrijdag: tussen 12:00 en 22:00 uur

Zaterdag: tussen 12:00 en 22:00 uur

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: €0,90 per minuut

Facebookpagina van Pathé

pathenl

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Pathé, bezoek het Facebook account van Pathé en stel direct jouw vraag.

Twitter van Pathé

pathe

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Pathé, bezoek het Twitter account van Pathé en stel direct jouw vraag.

Website van Pathé

pathe.nl

Bezoek de website van Pathé om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Pathé

Adresgegevens van Pathé

Pathé is gevestigd op het adres Barbara Strozzilaan 388 1083 HN Amsterdam. De exacte locatie van Pathé zie je op de kaart hierboven.

Meer te weten komen over Pathé doe je zo

Iedereen houdt wel eens van een avondje uit op zijn tijd en daar hoort toch ook zeker wel een bezoekje aan de bioscoop bij. Kies je daarbij voor een bioscoop van Pathé dan kom je bij de grootste bioscoopketen van Nederland. Pathé heeft 26 vestigingen verspreid door het land. De bioscopen van Pathé vind je in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Arnhem, Breda, Delft, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Tilburg, Zaandam en Zwolle. In de eerstgenoemde plaatsen vind je er meer dan één bioscoop van Pathé.

Aanbod van Pathé is gevarieerd

Nu houdt niet iedereen van dezelfde soort films dus is het aanbod van Pathé zeker gevarieerd te noemen. Binnen het aanbod vind je daarom films voor diverse leeftijdsgroepen maar zijn er ook films in bepaalde genres te bekijken. Voorbeelden van een divers aanbod in films vind je bijvoorbeeld met de Ladies Night, de Gay Night, de 50-Plus Bios en de Unlimited Night. Uiteraard is er ook een speciaal filmprogramma voor de jongere bioscoopbezoekers.

Ladies en Gay Nights

Tijdens de Ladies Night worden chickflicks gedraaid en krijgen de dames een glaasje champagne, wat lekkers om te knabbelen en maak je kans op speciale prijzen. De Gay Night wordt alleen georganiseerd bij Pathé De Munt in Amsterdam. Op die avond worden er speciale Gay films vertoond en krijg je als bezoeker een gratis drankje aangeboden in een naburig café. Ben je wat ouder en houd je van rustig een filmpje kijken? Dan is de 50-Plus Bios zeker een aanrader. Bij de Unlimited Night krijg je als bioscoopganger met een abonnement de nieuwste films eerder te zien dan de rest en krijg je er een hapje en drankje bij.

Ook voor andere vormen van cultuur ga je naar Pathé

Naast deze avonden kun je bij Pathé terecht voor Specials. Voorbeelden hiervan zijn Pathé Alternative Cinema, Pathé Opera, Pathé Theatre, Pathé Ballet, Pathé Music, Pathé Sport, Pathé Art, Pathé Docs en Pathé Series. De namen van de specials geven hierbij reeds aan waar het om gaat. Zo kun je als liefhebber van opera, ballet, sport en andere zaken ook terecht bij Pathé. Dol op series? Dan worden er zelfs series getoond bij Pathé Series die nog niet eens op televisie geweest of te zien zijn.

Vind antwoorden op je vragen aan Pathé

Heb je nu een vraag aan Pathé dan kun je daarvoor kijken of deze tussen de veelgestelde vragen staat op de website van de bioscoop zelf. Veel mensen hebben immers dezelfde vragen en als je het antwoord daarop snel kunt vinden op de website is dat natuurlijk wel zo makkelijk. Bij veelgestelde vragen kun je bijvoorbeeld denken aan vragen zoals: Kan ik reeds gekochte tickets annuleren, wat zijn de voordelen van een abonnement bij Pathé of op welke manier kan ik tickets reserveren? En dat zijn slechts een paar voorbeelden. Je kunt van alles willen weten en staat je vraag er nu niet tussen? Dan neem je daarvoor het beste even contact op met de Pathé klantenservice. Ook altijd handig als je bijvoorbeeld een première datum wilt weten of welke film waar draait.

Contact opnemen met Pathé

Met Pathé contact opnemen is op diverse manieren mogelijk. Zo kun je de bioscoopketen bellen op het Pathé telefoonnummer 0900-2357284. Dit nummer kost je €0,90 per minuut. Op dit nummer bel je met de klantenservice van Pathé en dit is zes dagen per week (met uitzondering van zondag) mogelijk tussen 12:00 en 22:00. Bij de Pathé klantenservice kun je terecht met heel veel vragen maar als je iets wilt weten over het filmaanbod, de aanvangstijden van bepaalde films of tickets wilt reserveren bel je daar een ander nummer voor dat €0,80 per minuut kost. Reserveren doe je overigens ook eenvoudig online. Het is het handigste om dit via de Bioscoopagenda (www.bioscoopagenda.nl) te doen.

Bellen of (online) contact leggen

Wil je iets weten over Pathé Unlimited? Dan bel je daarvoor met de speciale klantenservice op nummer 0900-7284365. Met dit nummer kun je Pathé bellen op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 en kost dit je €0,55 per gesprek. De adresgegevens van het hoofdkantoor zijn de volgende: Barbara Strozzilaan 388, 1083 HN in Amsterdam. De website van Pathé kun je raadplegen voor meer informatie via www.pathe.nl en je kunt de Pathé klantenservice ook bereiken via Twitter en Facebook op respectievelijk https://twitter.com/Pathe of https://www.facebook/pathenl.

0/5 (0 Reviews)
0/5 (0 Reviews)

Beoordelingen, Reviews & Klachten

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Copyright 2020 © All rights Reserved.
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x