Menzis Zorgverzekeraar

Menzis Zorgverzekeraar Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Dinsdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Woensdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Donderdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Vrijdag: tussen 08:30 en 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: lokale tarief

Telefoonnummer Menzis

088 – 222 – 4040, het lokale tarief is van toepassing op dit nummer.

Handige pagina’s

Contact en dienstverlening

Menzis is een zorgverzekeraar en heeft zes fysieke locaties in Gelderland, Overijssel en Groningen. Menzis voldoet  de zorgkosten maar ook de belangen van de klanten bij ziekte en gezondheid. Het doel is om de ziektekosten betaalbaar te houden nu en in de toekomst. Je kunt Menzis op verschillende manieren bereiken. Via het internet, social media, telefonisch, via aantal winkels en servicepunten.

Menzis Zorgverzekering

Of je nu jong, oud, gezond of ziek bent iedereen wordt geaccepteerd bij Menzis. Ze weigeren nooit iemand op basis van zijn of haar gezondheid of leeftijd. Als je een aanvraag doet voor de zorgverzekering Menzis voeren zij geen medische selectie uit. Menzis wordt gezien als een ledenorganisatie zonder winstoogmerk. De inkomsten worden gebruikt om de zorgpremies laag te kunnen houden zoals zorg en ziektekosten voor iedereen betaalbaar blijven.

Je kunt zelf kiezen uit drie soorten verzekering: Menzis Basis Voordelig, Menzis Basis en Menzis Basis Vrij. Je hebt ook de keuze om zelf te kiezen of je alles online wilt regelen of dat je dat wilt doen met persoonlijke contact.

Menzis Reisverzekering

Naast de zorgverzekering heb je ook de reisverzekering. Je hebt twee soorten:

 • Je hebt een kortlopende reisverzekering voor mensen die één keer per jaar op vakantie gaan. Je mag zelf kiezen wat je wilt verzekeren. Met de basisverzekering verzeker je de standaard zaken. Je mag zelf kiezen of je de verzekering wilt uit breiden zodat de verzekering past bij jouw wensen.
 • Je hebt een doorlopende verzekering voor mensen die vaker op reis gaan of langer op reis gaan. De reisverzekering hoort bij de zorgverzekering waardoor je niet dubbel hoeft te verzekeren.

Er bestaat een samenwerkingsverband met Unigarant voor de reisverzekering. Als je met  een probleem of ongeval in het buitenland te maken hebt dan kun je 24 uur per dag service krijgen van de alarmcentrale. Je kunt ook kiezen voor een annuleringsverzekering, daar krijg je een deel van de reissom terug als je toch niet op reis gaat uiteindelijk.

Klantenservice

Je kunt de klantenservice van Menzis bereiken op verschillende manieren:

 • Je kunt telefonisch bellen op het telefoonnummer 088 222 4040
 • Je kunt een e-mail sturen via het formulier die je kunt vinden op de website. De leden van FNV kunnen mailen naar [email protected]
 • Je kunt inloggen met DigiD voor uw persoonlijke Mijn Menzis pagina
 • Je kunt langs gaan bij één van de winkels of servicepunten in Gelderland, Overijssel of Groningen. Er zijn naast de winkels ook servicepunten zoals gezondheidscentra en apotheken. Er zijn zes locaties in Enschede, Almelo, Wageningen, Arnhem, Winschoten en Groningen

Mijn Menzis

Als je klant bent van Menzis kun je inloggen op de Mijn Menzis pagina op de website www.menzis.nl. Je gebruikt daarvoor uw persoonlijke DigiD code. Je kunt via de website www.digid.nl de centrale login van de overheid aanvragen. Je hebt daarvoor uw BSN nummer nodig. Als je al eerder DigiD heeft aangemaakt voor een andere dienst dan kun je die ook gebruiken op de Mijn Menzis pagina.

Je kunt via uw persoonlijke pagina de kosten en factureren declareren. Je hebt inzicht in uw persoonlijke gegevens en je kunt de facturen zien.  Je kunt ook meerdere personen of gezinsleden koppelen aan uw account.

Social Media

Je kunt via diensten zoals Facebook, Twitter en Youtube ook bekijken en bereiken. Je kunt op Facebook en Twitter vragen stellen aan digitaal klantenpanel. Je kunt de verschillende diensten van Menzis bekijken op Youtube en je vindt hier ook praktische informatie over zorg en welzijn.

Telefoonnummer

Als je meer informatie wilt of vragen hebt over de dienstverlening van Menzis dan kun je bellen naar het telefoonnummer 088 222 4040.

Is er iets verandert aan de bovenstaande gegevens?
Wij doen ons best om alle informatie actueel te houden. Indien er iets is veranderd horen wij dat graag.
Een melding via ons contactformulier wordt zeer gewaardeerd.

Facebookpagina van Menzis Zorgverzekeraar

menzis

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Menzis Zorgverzekeraar, bezoek het Facebook account van Menzis Zorgverzekeraar en stel direct jouw vraag.

Twitter van Menzis Zorgverzekeraar

menzis

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Menzis Zorgverzekeraar, bezoek het Twitter account van Menzis Zorgverzekeraar en stel direct jouw vraag.

Website van Menzis Zorgverzekeraar

menzis.nl

Bezoek de website van Menzis Zorgverzekeraar om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Menzis Zorgverzekeraar

Adresgegevens van Menzis Zorgverzekeraar

Menzis Zorgverzekeraar is gevestigd op het adres Lawickse Allee 130 6709DZ Wagening. De exacte locatie van Menzis Zorgverzekeraar zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

 1. Suggestie,
  Extra verzorgd 1 biedt 9 fysiotherapie behandelingen. Ik ben door mijn 9 behandelingen van dit jaar heen. Mijn vrouw heeft nog haar 9 mogelijkheden niet gebruikt. Nu betaal ik zelf de fysiobehandelingen zelf. Waarom kan ik dan geen gebruik maken van de openstaande/niet gebruikte behandelingen van dit jaar van mijn vrouw?
  Per slot betalen wij uit dezelfde pot onze premie. Dit zou toch in alle redelijkheid moeten kunnen. Kan of wil Menzis dit wel of niet regelen? De Menz bij Menzis staat toch centraal? Ik hoop dat mijn suggestie in de Top van Menzis besproken zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *