DUO

DUO Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (7) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 09:00 en 17:00 uur

Dinsdag: tussen 09:00 en 17:00 uur

Woensdag: tussen 09:00 en 17:00 uur

Donderdag: tussen 09:00 en 17:00 uur

Vrijdag: tussen 09:00 en 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Telefoonnummer DUO

Duo klantenservice is bereikbaar op 050 599 77 55. Dit telefoonnummer is alleen op werkdagen bereikbaar, tussen 09:00 en 17:00 uur. Bel je vanuit het buitenland, kies dan +31 50 599 77 55. Voor dit nummer betaal je je gebruikelijke belkosten.

Contact

DUO staat voor Dienst Uitvoering Onderwijs. Als er iets niet klopt met de diensten van DUO dan moet de student contact op kunnen nemen met DUO. Voor veel studenten is DUO een groot onderdeel van hun leven omdat ze elke maand studiefinanciering ontvangen. Elke student heeft wel met studiefinanciering of lenen te maken en zonder dat kunnen ze elke maand niet rond komen of ze kunnen het moeilijk krijgen met de huur en de boodschappen. Als er iets niet klopt dan moet de student de klantenservice kunnen bereiken op een betrouwbare en efficiënte manier. Je kunt op www.duo.nl de klantenservice bereiken op verschillende manieren of je kunt telefonisch contact opnemen. Als je een vraagt hebt over inloggen op mijn duo. Hebben we een handleiding voor je geschreven.

Handige Links:

Telefoonnummer

Als je het snel contact wilt met de klantenservice van DUO kun je het beste bellen met de telefonische klantenservice op 050 599 77 55.

Een andere mogelijkheid om meteen contact te hebben met DUO, is via hun eigen live chat. Deze is op werkdagen te bereiken van 09:00 tot en met 17:00 uur via https://duo.nl/particulier/contact/

Bellen

Het is het makkelijkste om te bellen als je de klantenservice van DUO wilt bereiken. Het nummer dat hierboven genoemd is is de infolijn en die is binnen de kantooruren bereikbaar voor informatie. Dat is op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Als je een inburgeraar bent heb je een ander telefoonnummer nodig. Als je contact wilt opnemen bij inburgering dan kun je duo infolijn bellen op het telefoonnummer 050 599 96 00.

Contact

Als je telefonisch contact niet handig vind of als je DUO wilt spreken buiten de kantooruren dan heb je nog andere mogelijkheden om antwoord te krijgen op vragen en kwesties.

Dit zijn de mogelijkheden:

Mailen: Je hebt verschillende mailadressen voor verschillende kwesties. Als eerste heb je contactformulieren als je vragen hebt over de studiefinanciering, lesgeld, tegemoetkoming voor scholieren, loten bij lotingsstudies, het terugbetalen van studieschuld en inburgeren. Als je wilt inburgeren dan wordt je doorgestuurd naar een andere website als je op de link klikt.
Je kunt deze afdelingen mailen via een specifiek mailadres:

[email protected] gaat over lerarenbeurs
[email protected] dit is de afdeling die het diplomaregister regelt.
[email protected] deze afdeling helpt je bij het erkennen of legaliseren van je diploma.
[email protected] deze afdeling hoort bij het NT2 examen.

Je kunt bij een servicekantoor alleen terecht als je een afspraak hebt. Je kunt online een afspraak maken door een van de acht servicekantoren te kiezen en het afspraakformulier in te vullen.

Klantenservice

De klantenservice van DUO helpt je graag bij vragen, kwesties en opmerkingen. Als je het snelst antwoord is is dat via de telefoon. Als je een vraag hebt die niet zo specifiek is dan kun je het antwoord misschien ook vinden bij de veelgestelde vragen op de website van DUO.

IB groep

Het kan zijn dat DUO je niets zegt, maar IB wel. Dit komt doordat DUO Vroeger IB heette, maar de naam is nu veranderd.

Facebookpagina van DUO

TerugbetalenStudieschuld

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan DUO, bezoek het Facebook account van DUO en stel direct jouw vraag.

Twitter van DUO

duostudent

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan DUO, bezoek het Twitter account van DUO en stel direct jouw vraag.

Website van DUO

duo.nl

Bezoek de website van DUO om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van DUO

Adresgegevens van DUO

DUO is gevestigd op het adres Kempkensberg 12 Groningen 9722 TB. De exacte locatie van DUO zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

7 Responses

 1. Ik baal als een stekker, zit ik bijna 25 minuten in de wacht bij DUO en heb ik eindelijk een medewerker aan de telefoon, stel ik mijn vraag, ze zegt ik ga even voor je kijken, verbreekt zij de verbinding, verdomme en nu?

 2. Ongelofelijk slecht dit. Kom niet eens door het keuze menu heen. Meerdere malen geprobeerd maar mijn keuze wordt niet eens geregistreerd, kom er dus niet eens doorheen. Daarnaast staat bovenaan dat het info nummer lokaal tarief is, maar even verder op de site lees ik 18ct per minuut.

 3. WAT een ON-GE-LO-FE-LIJKE KUT service !!!!!!!!! 3x bellen = 3 x verbinding verbreken na resp. 27 min, 18, min en 23 min. En natuurlijk niemand gesproken.

  Staat DUO voor dienst uitvoering Onderwijs ???? De Uitzonderlijke Olijf**(aangepast) zou beter passend zijn !!!

 4. Geachte DUO,

  Mijn naam is Aixa Carolina Albertus
  ik heb aangemeld voor DUO wanneer ik in Aruba was en had een post gekregen op mijn adres dat mijn aanmelding is akkoord.
  Nu ben ik al in Nederland en probeer mijn DUO in te loggen en de website zegt dat ik ben niet bekend bij mijn duo, wat kan ik doen om in te loggen ?
  mijn contact nummer is 0633610768
  Met vriendelijk groetjes,
  Aixa Carolina Albertus

 5. echt niet te geloven, voor de 3de x 14 min wachten, niemand komt er aan uit, en dat noemt zich een overheidsinstelling, neem wat meer personeel aan, zou een hoop wachttijden schelen.

 6. Dear DUO,
  My name is Patrik Fabiánek,
  I have my BSN number, my DigiD login and everything else working properly, however, I am currently trying to apply for my student travel product, and in the DUO website it says that I am not yet known by DUO. It seems that many people have problems with this exact step on your website. What am I supposed to do to get “known by Mijn DUO”?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *