Dell

Dell Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (8) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 24 uur per dag

Dinsdag: 24 uur per dag

Woensdag: 24 uur per dag

Donderdag: 24 uur per dag

Vrijdag: 24 uur per dag

Zaterdag: 24 uur per dag

Zondag: 24 uur per dag

 

Belkosten: Onbekend

Telefoonnummer DELL

0900 0400 242. Uw gebruikelijke belkosten komt er nog bij. Als je belt naar het nummer die hierboven is aangegeven, kan je de opname van de telefoongesprek ontvangen via de e-mail. Dit kan zijn voor controle. Je moet het formulier invullen dat je de opname wilt ontvangen binnen 48 uur in je e-mail.

Klantenservice

Dell heeft als verkoper van elektronica een uitgebreid supportsysteem die klanten kunnen gebruiken om snel en bevredigend antwoorden kunnen zoeken op praktische en technische vragen.
De klantenservice van Dell is vooral gericht op het oplossen en aanpakken van technische problemen die klanten hebben met hun gekochte elektronica. Je hebt verschillende categorieën met de oplossing erbij die horen bij de technische support. Er is een groot forum waar klanten elkaar vrijwillig kunnen helpen met problemen. Het kan ook zijn dat jij als klant problemen hebt met een aangekochte elektronica die niet met een forum of supportpagina opgelost kan worden.

Je belt de klantenservice van Dell met het telefoonnummer 0900 0400 242

Nederland

Dell is een Nederlandse branche van het Amerikaanse bedrijf Dell. Elektronica produceert het bedrijf, zoals laptops, desktop computers en aparte onderdelen voor computers. Je kunt bij Dell ook een breed assortiment aan gespecialiseerde apparatuur voor gaming van het merk Alienware vinden. Je kunt op de website van www.dell.nl alle aparatuur vinden en direct kopen. Je hoeft daarvoor niet naar een winkel te gaan.

Garantie

Als het apparatuur die jij gekocht het niet doet of kapot gaat dan kun je een garantie op gaan vragen. Je kunt op de website kijken naar de garantiestatief van de gekochte apparatuur. Je moet op het kopje support klikken en dan klip je op garantie en daarna klik je op garantiestatus. Je komt nu op de pagina waar je een service tag of expresservicecode moet invoeren. Je vindt deze twee code aan de achter- of voorkant van het product. De website verteld dan of er nog garantie op het product zit. Als de garantie is verlopen, dan kun je die gaan verlegen. Je moet dan telefonisch contact opnemen als je de garantie wilt gaan verlengen.

Contact

Je kunt contact opnemen met Dell als de forum en de tips op de website jou niet kunnen helpen met de technische of praktische problemen.
Je hebt verschillende opties hiervoor:
Je kunt als consument contact opnemen met de Helpdesk door op de website de chat te gebruiken.
Zakelijke ondernemingen en klanten mogen ook deze chat gebruiken, maar tijdens kantooruren kunnen zij bellen naar het telefoonnummer 0900 0400 242
Er zijn verschillende telefoonnummers voor de technische support:

 • 0900 0400 242: standaard support of service binnen en buiten de garantietermijn
 • 0900 0400 242: in-home service binnen de garantietermijn
 • 0900 0400 242: in-home serivce binnen de garantietermijn die de volgende dag al uitgevoegd moet worden
 • 0900 0400 242: voor premium support. Die is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
 • 0900 0400 242: voor ProSupport of Pro Supportplus. Die is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, tijdens de kantooruren is het taal Nederlands bereikbaar
 • 0900 0400 242: voor Enterprise Support. Die is is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, tijdens de kantooruren is het taal Nederlands bereikbaar

Je kunt gebruik maken van deze telefoonnummers voor de klantenservice:

 • 0900 0400 242: kleine ondernemingen tot 200 medewerkers en PartnerDirect-klanten
 • 0900 0400 242: grote ondernemingen van meer dan 200 medewekers en publieke sector

Als je hulp of problemen hebt bij een bestelling kun je een brief sturen naar de klantenservice via het postadres of je kunt een e-mail sturen naar het e-mailadres van de klantenservice.
Als je op het snelste manier contact wilt hebben met DELL dan kun je het beste bellen. Je kunt DELL bellen met het telefoonnummer 0900 0400 242. Je belt hierheen om gelijk iemand aan de lijn te krijgen die jou kan helpen met jou problemen.

Is er iets verandert aan de bovenstaande gegevens?
Wij doen ons best om alle informatie actueel te houden. Indien er iets is veranderd horen wij dat graag.
Een melding via ons contactformulier wordt zeer gewaardeerd.

Facebookpagina van Dell

Dell

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Dell, bezoek het Facebook account van Dell en stel direct jouw vraag.

Twitter van Dell

dell

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Dell, bezoek het Twitter account van Dell en stel direct jouw vraag.

Website van Dell

dell.com

Bezoek de website van Dell om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Dell

Adresgegevens van Dell

Dell is gevestigd op het adres Transformatorweg 38-72, 1014 AK Amsterdam, Nederland. De exacte locatie van Dell zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

8 Responses

 1. Hallo heb een dell laptop en nu is de toets m eraf valt dit onder de garantie. Op de laptop zit uiteraard nog garantie op want die laptop is 10 maand gr

 2. Wat een slechte service!!!!
  Je belt het 0900 040 0242 nummer om 13:35u en krijgt doodleuk een bandje die zegt dat je buiten de standaard kantooruren belt. Raar als je als bedrijf adverteert met 24 uurs service.
  Mijn laptop start niet meer op en ik kan nu dus nergens terecht. Bij het opstarten gaat het na 1 tel al meteen uit en dat nu al weken.

 3. Een computer kopen voor mijn dochter Mariana… wat een ellende….De Dell telefoon nummer 020-6744325 en 5500 werken niet en dat schijnt bekend te zijn. Had advies willen hebben over een aankoop van een XPS8950.
  Gelukkig is mijn Engels zo goed dat dat het dank zij Mriga Bhasin allemaal gelukt is ,hij (of zij) heeft tevens de computer besteld. Veel lof voor de chat en mails met deze persoon !!! Visa zette mijn betaling op hold en ik zou hierover terug gebeld worden door Velala Amarnath die niets meer van zich heeft laten horen en ook niets heeft ondernomen.
  Ben teleurgesteld in Dell dat je niet gewoon kunt bellen met een verkoop adviseur ,ook tel 0-800-0292-047 was wel bereikbaar maar dit bleek niet het juiste nummer te zijn. DELL … DIT. KOST JULLIE KLANTEN…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *