studentmobiel klantenservice logo

Studentmobiel Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 09:00 tot 22:00 uur

Dinsdag: 09:00 tot 22:00 uur

Woensdag: 09:00 tot 22:00 uur

Donderdag: 09:00 tot 22:00 uur

Vrijdag: 09:00 tot 22:00 uur

Zaterdag: 10:00 tot 18:00 uur

Zondag: gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Contact met het Studentmobiel klantenservice team

Studentmobiel is een innovatief bedrijf, dat klanten de mogelijkheid biedt om hen op elk moment van de dag te bereiken. Hun Studentmobiel klantenservice afdeling is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur door te bellen op het telefoonnummer 070-301 0 301. Bovendien hebben ze een informatieportaal dat alles bevat wat u moet weten over hun producten: bestellen via hun webshop; antwoorden vinden op veelgestelde vragen zoals hoe contracten te verlengen – ongeacht of het uw eigen toestelcontract is (nummerportabiliteit) of dat van iemand anders om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt!

U kunt uw huidige orderstatus raadplegen op de website, contact opnemen met de klantenservice met eventuele vragen en een e-mail sturen naar [email protected] of hen faxen op 070-322 38 64 voor assistentie. Het kantoor van Studentmobiel is gevestigd in de Nieuwstraat 22 266 AD in Leidschendam, elke werkdag 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Op zondag is deze winkel gesloten. Ook in Utrecht is tegenwoordig een servicepunt, gevestigd aan de Europaplein 702, 3526WP in Utrecht. Dit servicepunt is open van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Ook deze vestiging is op zondag gesloten.

U kunt uw bestellingen daar ook afhalen tijdens deze uren als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij ons afhaalpunt in het magazijn, kan uw bestelling ook verzonden worden.

Het bedrijf is ook bereikbaar via Whatsapp op het nummer 06 – 24 96 66 02. En het bedrijf is ook nog actief op sociale media. Ga naar https://www.facebook.com/www.mobiel.nl om contact op te nemen met het Studentmobiel klantenservice team via Facebook. Voor Twitter ga naar https://twitter.com/mobielnlwebcare.

Diensten van Studentmobiel

Innovatieve en aantrekkelijke mobiele toestellen zijn te vinden in de webshop van Studentmobiel. Ze bieden ook Sim Only opties voor degenen die géén duur contract willen voor het kopen van een toestel en hebben wat geld dat ze willen besteden aan hun nieuwe telefoon aankoop in plaats van het betalen van maandelijkse kosten. Het team werkt altijd hard zodat klanten ongelooflijke prijzen krijgen voor alle producten, variërend van telefoons met abonnement of zonder abonnement, maar ook andere accessoires zoals hoesjes en screenprotectors! Naast geweldige producten staat het Studentmobiel klantenservice team altijd voor u klaar bij problemen.

Het doel van StudentMobiel is simpel: goedkope smartphones aanbieden in Nederland. Hun online service biedt alles wat je nodig hebt bij de aanschaf van je volgende toestel of het nu gaat om een abonnement, SIM only optie, updates over actuele aanbiedingen – er is echt voor ieder wat wils hier! Aanbiedingen van bekende providers zoals KPN, Telfort en Vodafone.

Studentmobiel is meer dan alleen een verkooppunt voor mobiele netwerken. Ze bieden de nieuwste smartphones en abonnementen tegen scherpe prijzen, een onovertroffen service en een overzichtelijke site met snelle bestelmogelijkheden.

Studentmobiel heet voortaan Mobiel.nl

Studentmobiel is een Nederlands bedrijf dat zich eerst richtte op studenten en nu mobiele telefoon aanbiedingen biedt voor mensen van elke leeftijd. Met hun motto “Studentenvoordeel voor iedereen!” streven ze ernaar om de beste kwaliteit service te bieden tegen betaalbare prijzen, zelfs met meer dan één provider beschikbaar om klanten keuze te geven.

Toen Studentmobiel in 2003 als zelfstandige onderneming werd opgericht, bediende zij alleen mensen die hoger onderwijs volgden – dat wil zeggen studenten van 18 jaar of ouder die aan een universiteit of hoger onderwijs studeerden. Tegenwoordig kan echter iedereen bij hen bestellen en is het aanbod veel breder geworden; leeftijden zijn niet langer beperkt, maar worden bepaald door het plan dat je kiest binnen je budgetbehoeften. Ze streven nog steeds naar kwaliteit en betaalbaarheid.

Alle diensten die Studentmobiel levert, zoals mobiele telefoons, contracten en zelfs accessoires zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor gemak. Al hun producten volgen de Europese normen die gelden voor alle onderdelen van de toestellen; ze hebben verschillende strenge tests ondergaan om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan deze regelgeving.

Tegenwoordig is het bedrijf bereikbaar via de website Mobiel.nl

Facebookpagina van Studentmobiel

mobiel.nl facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Studentmobiel, bezoek het Facebook account van Studentmobiel en stel direct jouw vraag.

Twitter van Studentmobiel

studentmobiel twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Studentmobiel, bezoek het Twitter account van Studentmobiel en stel direct jouw vraag.

Website van Studentmobiel

mobiel.nl website

Bezoek de website van Studentmobiel om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Studentmobiel

Adresgegevens van Studentmobiel

Studentmobiel is gevestigd op het adres Nieuwstraat 22, 2266AD Leidschendam. De exacte locatie van Studentmobiel zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

  1. Hoi mijn naam is madelief en ik heb een vraagje ik werd afgelopen maand werd ik uit spotify gegooid en ik zou er graag weer in willen kan dat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *