spotify logo

Spotify Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews

Bellen met Spotify

Geen telefoonnummer
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Onbekend

Dinsdag: Onbekend

Woensdag: Onbekend

Donderdag: Onbekend

Vrijdag: Onbekend

Zaterdag: Onbekend

Zondag: Onbekend

 

Belkosten: -

Over Spotify

Spofify is een muziek streamingdienst, onderdeel van Spotify Technology S.A. in Zweden. Je kunt via Spotify muziek luisteren. Het bedrijf genereert inkomsten door reclame af te wisselen met muziek. Als premium lid, krijg je geen reclame. Via het platform kun je miljoenen verschillende nummers beluisteren. Naast muziek, kun je ook podcasts luisteren via de dienst.

Spotify is in april 2006 opgericht. De Oprichters zijn Daniel Ek en Martin Lorentzon. De naam van de dienst komt voort uit de 2 woorden ‘spot’ en ‘identify’. De dienst is een concurrent van de dienst iTunes. Tegenwoordig zijn er steeds meer muziek streamingsdiensten, bijvoorbeeld Deezer. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 1600 werknemers. De dienst is in 2010 gelanceerd in Nederland en een jaar later in België. In 2018 is het bedrijf naar de beurs gegaan.

De app van Spotify, kun je onder andere vinden in de Google Playstore en Apple App store.

Spotify Abonnementen

Spotify kent 4 betaalde abonnement types. Daarnaast is er nog het gratis account. De andere type zijn ‘Premium’, ‘Family’, ‘Duo’ en ‘Premium Student’. Het premium en student abonnement, zijn te gebruiken door 1 persoon. Het duo abonnement kun je met 2 personen gebruiken en het family abonnement met maar liefs 6 personen.

Door al deze verschillende type abonnement, probeert Spotify een abonnement bij de gebruiker aan te bieden, dat goed bij hen past.

Je kunt je abonnement eenvoudig betalen via iDeal of je creditcard.

Spotify Inloggen

Inloggen bij Spotify kan via de app en hun eigen website. Wil je inloggen via de app, open dan de app en log in. Wanneer je via de website wilt inloggen bij Spotify, ga je naar https://www.spotify.com/nl/login.  Als je nog geen account hebt, kun je je registeren via https://www.spotify.com/nl/signup.

Spotify wachtwoord veranderen

Als je je Spotify wachtwoord veranderen wilt, kun je eenvoudig je wachtwoord resetten. Ga hiervoor naar https://www.spotify.com/nl/password-reset/ en voer je gebruikersnaam of e-mailadres in waarmee je bent geregistreerd. Hierna ontvang je een link in je mailbox, waarmee je je wachtwoord kunt aanpassen.

Spotify opzeggen

Wil je stoppen met het gebruik van Spotify? Dan kun je je abonnement opzeggen in elke stappen. Ga naar http://spotify.com/account. Klik op ‘Je abonnement’ en vervolgens op ‘Abonnement wijzigen’. Scrol naar ‘Spotify free’ en klik daarna op ‘Premium Opzeggen’. Je abonnement blijft actief tot de volgende factuurdatum, daarna wordt je account automatisch omgezet naar ‘Free’.

Wanneer je account al op ‘Free’ staat, betekent dit dat er geen abonnement actief is. Als er toch geld van je rekening wordt afgeschreven, heb je waarschijnlijk een abonnement via een ander e-mailadres/account.

Spotifty contact

De Spotify klantenservice is niet telefonisch bereikbaar. In plaats van bellen met Spotify, kun je wel een bericht sturen. Wanneer je inlogt met je account, kun je gebruikmaken van het contactformulier op de website.

Ook kun je vragen stellen via Twitter en Facebook. https://twitter.com/SpotifyCares en https://www.facebook.com/SpotifyCares.

Wist je dat Spotify ook nog een speciale community heeft waar je terecht kan met vragen? Je kunt deze community bekijken via https://community.spotify.com.

Op https://support.spotify.com/nl/ kun je ook nog antwoorden vinden op de meestgestelde vragen. Dit portaal is beschikbaar in het Nederlands.

Als laatste optie, kun je ook nog mailen met het bedrijf. Het bij ons bekende e-mailadres is [email protected].

Facebookpagina van Spotify

spotify facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Spotify, bezoek het Facebook account van Spotify en stel direct jouw vraag.

Twitter van Spotify

spotify twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Spotify, bezoek het Twitter account van Spotify en stel direct jouw vraag.

Website van Spotify

spotify website

Bezoek de website van Spotify om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Spotify

Adresgegevens van Spotify

Spotify is gevestigd op het adres Singel 540 3h, 1017 AZ, Amsterdam . De exacte locatie van Spotify zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.