logo sns bank

SNS Bank Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:00 en 21:00 uur

Dinsdag: tussen 08:00 en 21:00 uur

Woensdag: tussen 08:00 en 21:00 uur

Donderdag: tussen 08:00 en 21:00 uur

Vrijdag: tussen 08:00 en 21:00 uur

Zaterdag: tussen 09:00 en 17:00 uur

Zondag: gesloten

 

Belkosten: lokaal tarief

Over SNS bank

De SNS Bank is een bekende Nederlandse bank, die zich zowel op particuliere als op zakelijke klanten richt. Je kunt hier terecht om te sparen, betalen, beleggen of voor het afsluiten van een hypotheek of verzekering. De SNS Bank is 1 van de 4 grote banken in Nederland. De afkorting SNS staat voor Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken. De SNS Bank is onderdeel van SNS Reaal. De eerste Spaarbank werd opgericht aan het begin van de 18e eeuw in het jaar 1817. In de huidige vorm als SNS Bank bestaat de bank sinds 1987.

SNS Bank Klantenservice

De bank doet haar best een zo laagdrempelige mogelijke vorm van internet bankieren aan te bieden. Via de internetbankieren omgeving van SNS kun je van alles doen zoals betalen, sparen, beleggen, lenen en verzekeringen afsluiten. Ook kun je online je pension beheren en een hypotheek aanvragen. Naast internet bankieren heeft SNS ook een mobiele app, waar dit allemaal mee mogelijk is.

Zakelijk bankieren

Naast particulieren richt SNS Bank zich ook op zakelijke klanten. Ook zakelijke klanten kunnen vrijwel alles regelen via SNS Internet Bankieren en de SNS Mobiel Bankieren App. SNS heeft daarnaast een aparte klantenservice voor zakelijke klanten. U kunt deze klantenservice bereiken via het telefoonnummer 030—6333003.

Bekijk online de veelgestelde vragen

Via de website de SNS Bank vind je antwoord op tal van veelgestelde vragen, zowel over SNS zelf als over bijvoorbeeld betaaldata bij de belastingdienst. Heb je een vraag, kijk dan zeker even op de website van de SNS Bank, een grote kans dat je hier antwoord op jouw vraag vindt.

Contact met SNS Bank

Je kunt bellen met SNS Bank via het telefoonnummer 030-6333000. Bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Bel je als zakelijke klant? Dan gelden er andere openingstijden. In het weekend is de bank telefonisch namelijk niet bereikbar voor zakelijke klanten en door de weeks kun je alleen bellen tussen 08:00 en 18:00 uur.

Facebookpagina van SNS Bank

facebook SNS Bank

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan SNS Bank, bezoek het Facebook account van SNS Bank en stel direct jouw vraag.

Twitter van SNS Bank

twitter SNS Bank

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan SNS Bank, bezoek het Twitter account van SNS Bank en stel direct jouw vraag.

Website van SNS Bank

website snsbank.nl

Bezoek de website van SNS Bank om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van SNS Bank

Adresgegevens van SNS Bank

SNS Bank is gevestigd op het adres Croeselaan 1 Utrecht 3521 BJ. De exacte locatie van SNS Bank zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

  1. Goedemiddag, ik ben momenteel in Portugal. De geldigheid van mijn kaart eindigt op 22-08, maar ik zou graag willen dat u deze naar mij in Portugal zou kunnen sturen, is dat mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *