sneltoner logo

Sneltoner Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (0) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

Dinsdag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

Woensdag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

Donderdag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

Vrijdag: Van 09:00 t/m 21:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Over sneltoner.nl

Sneltoner.nl is dé webshop op het gebied van toner- en inktcartridges. Ze is hard op weg om de beste online webshop van Nederland en België te worden op dit gebied. Sneltoner.nl onderscheidt zichzelf op meerdere manieren van de concurrentie. Ten eerste kopen ze slim en efficiënt in, waardoor ze goedkopere prijzen dan hun concurrenten door kunnen rekenen aan jou als klant. Erg handig als jij niet al te veel geld wilt betalen voor jou toner- en of inktcartridges.

Ten tweede bezit sneltoner.nl over een erg breed assortiment. Je kan namelijk voor honderden verschillende printers de geschikte cartridges vinden. Canon, HP, Samsung, Lexmark, Dell of KPN faxmachines. Het maakt niet uit hoe oud of hoe nieuw jouw printer is, de benodigde cartridges of toners heeft sneltoner.nl vrijwel altijd in haar assortiment! En denk je nu ‘maar ik heb helemaal geen printer om cartridges voor te kopen’, dan is dat geen probleem, want je kan namelijk ook via de webshop van sneltoner.nl een printer kopen! Kies uit één van de verschillende soorten categorieën en vind tegen superscherpe prijzen de printer die het beste bij jouw wensen past.

De diversiteit van het assortiment is ongeëvenaard. Bij sneltoner.nl kan je van ruim 67 printermerken de bijpassende inkt- en/of cartridges bestellen. Dit zijn niet alleen normale printermerken, want je kan in de webshop namelijk ook al je benodigdheden voor 3D-printers bestellen. Het maakt dus niet uit of je een simpel documentje of juist een hele constructie uit wilt printen, met de producten die je in de webshop van sneltoner.nl kan vinden zijn er talloze mogelijkheden beschikbaar.

Het zoekproces in de webshop is bovendien hartstikke makkelijk en handig. Je hoeft alleen maar het merk printer te selecteren en vervolgens uit de lijst het bijbehorende model te zoeken en je krijgt alle passende cartridges of toners op je scherm te zien. Kies het product waar je naar op zoek bent, of vind toevallig een product dat nog goedkoper en geschikter voor jouw printer is. Met het uitgebreide assortiment kan dat namelijk wel eens voorkomen.

Mocht je even niet meer weten welk merk printer of welk model je hebt, dan hoeft dat geen probleem te zijn. Als je jouw lege toner of cartridge bij de hand hebt en je het cartridgenummer kan aflezen, dan hoef je dit nummer alleen maar in te voeren. Op die manier krijg je meteen jouw benodigde product in beeld te zien en hoef je alleen nog maar op bestellen te klikken. Zo heeft sneltoner.nl haar webshop extreem efficiënt en handig gemaakt. Zo hoef je minder tijd te spenderen in de webshop en kan je juist meer investeren in printen of kopiëren.

Naast het standaard assortiment printers, cartridges en toners biedt sneltoner.nl ook nog een boel accessoires en hulpstukken aan voor allerlei (3D-)printers. Kabeltjes, speciale sprays of stickers, je kan het zo gek niet verzinnen of sneltoner.nl heeft het in haar assortiment. Op die manier kan je de levensduur van je (3D-printer) verlengen en de kwaliteit van al jouw printwerk verbeteren.

Als je dacht dat het nog niet genoeg was heeft sneltoner.nl tot slot ook nog eens een uitgebreid assortiment aan alledaagse kantoorartikelen. Van papier tot batterijen en van etiketten tot gummen. Alles wat je mogelijk op kantoor nodig kan hebben is er in deze webshop beschikbaar. En ook bij deze producten zijn de prijzen te allen tijde hartstikke scherp, waardoor je eigenlijk niet in twijfeling kan worden gebracht.

Sneltoner.nl korting

Zoals eerder al vernoemd kan sneltoner.nl door haar slimme en efficiënte manier van inkopen haar klanten extreem scherpe prijzen doorrekenen. Dit is terug te zien in de webshop. Bij de prijs die sneltoner.nl voor haar artikelen vraagt staat een andere doorgestreepte prijs. Dat is de prijs die concurrenten vragen voor hetzelfde product. Deze verschillen kunnen door de manier van inkopen vaak tot wel 25% oplopen. Je kan dus per product zien wat de efficiëntie van sneltoner.nl voor jou oplevert.  

Sneltoner.nl kortingscode

Ook al zijn de prijzen in de webshop van sneltoner.nl nog zo scherp geprijsd, dat houdt Klantenservicecontact.nl niet tegen om de prijzen voor jou nóg aantrekkelijker te maken. Ze hebben speciaal voor jou namelijk weer van alles uit de kast gehaald om voor een kortingscode te zorgen die jou nog meer korting opleveren wanneer je op zoek bent naar printers, cartridges, toners of een van de honderden verschillende kantoorartikelen. Zo zie je maar weer dat Klantenservicecontact.nl er geen gras over laat groeien. Als het nog goedkoper kan, dan zorgt Klantenservicecontact.nl daar gewoon voor. Grijp dus snel je kans en gebruik Klantservicecontact’s kortingscode. Alles wat je hoeft te doen is deze in te voeren terwijl je je bestelling af wilt gaan rekenen. Profiteren maar!

Sneltoner.nl betalen

Al jouw bestelde producten kan je op verschillende manieren veilig en snel betalen in de webshop van sneltoner.nl. Er worden namelijk alleen maar extra beveiligde verbindingen gebruikt op de internetsite en de systemen van sneltoner.nl. De eerste manier waarvoor je kan kiezen is betalen met iDEAL. De meeste klanten maken hier gebruik van, omdat het vertrouwd, snel en praktisch is. Je hoeft slechts de betaling goed te keuren via jouw bank en jouw bestelling is binnen no-time in huis. De tweede manier waarop je kan betalen is met een factuur achteraf. Sneltoner.nl stuurt in dat geval een factuur mee met jouw bestelling en dan heb je maar liefst acht dagen om de betaling te voldoen. Makkelijk als je nog even een paar dagen moet wachten totdat je salaris is gestort. De derde manier is betaling via Creditcard. Met een MasterCard of Visa Card of met een zakelijke Creditcard van je werkgever heb je binnen no-time je bestelling betaald.

Sneltoner.nl verzending

Sneltoner.nl bezit over een modern distributiecentrum in Veenendaal, waar door middel van superefficiënte automatisering onnodige kosten worden bespaard en veel tijd wordt gewonnen. Mede daardoor kan sneltoner.nl haar producten goedkoper dan haar concurrenten aanbieden. Tevens zorgt het ervoor dat sneltoner.nl er in de regel voor zorgt dat op werkdagen jouw bestelling binnen 24 uur overal in Nederland en België wordt bezorgd. In het geval van sommige speciale artikelen kan het echter wel wat langer duren, maar dit zal altijd van te voren aan jou als klant worden gemeld. Wanneer je huismerk toners en inkt koopt hoef je bovendien vanaf een besteding van €50,- geen verzendkosten te betalen! Goede deal dus.

Sneltoner.nl klantenservice

Bij sneltoner.nl wordt er gestreefd naar 100% klanttevredenheid. Dit is terug te zien in de prijzen die ze de afgelopen jaren hebben gewonnen. De afgelopen vijf jaar op rij is sneltoner.nl namelijk winnaar geworden van de Thuiswinkel Award Publieksprijs in de categorie computer hard/software xs. Op de site staat een overzichtelijk lijstje met veel gestelde vragen, waar je terecht kunt als je ergens mee zit. Mocht je onverhoopt het antwoord op je vraag niet kunnen vinden dan kan je elke werkdag van 09:00 tot 21:00 ook telefonisch terecht bij de klantenservice van sneltoner.nl. Tot slot kan je ook online het contactformulier invullen, waar je binnen 24 uur reactie op krijgt.

Facebookpagina van Sneltoner

sneltoner facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Sneltoner, bezoek het Facebook account van Sneltoner en stel direct jouw vraag.

Twitter van Sneltoner

sneltoner twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Sneltoner, bezoek het Twitter account van Sneltoner en stel direct jouw vraag.

Website van Sneltoner

sneltoner website

Bezoek de website van Sneltoner om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Sneltoner

Adresgegevens van Sneltoner

Sneltoner is gevestigd op het adres Einsteinstraat 22, 3902 HN, Veenendaal. De exacte locatie van Sneltoner zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.