logo simyo

Simyo Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (1) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: tussen 08:30 en 20:00 uur

Dinsdag: tussen 08:30 en 20:00 uur

Woensdag: tussen 08:30 en 20:00 uur

Donderdag: tussen 08:30 en 20:00 uur

Vrijdag: tussen 08:30 en 20:00 uur

Zaterdag: tussen 08:30 en 20:00 uur

Zondag: tussen 08:30 en 20:00 uur

 

Belkosten: gratis

Telecomprovider Simyo

Simyo is een telecomprovider, net als Telfort is Simyo een onderdeel van KPN. Simyo is opgericht in 2005 en 1 van de grootste dochterondernemingen van KPN. Het hoofdkantoor van Simyo bevindt zich in Duitsland, namelijk in de stad Düsseldorf. Het merk Simyo is in Nederland actief als zelfstandig merk. Het merk is ook actief in Spanje (eigendom van Orange España). De Franse tak is in 2015 stopgezet. In Duitsland is het merk in 2016 overgenomen door Blau. In België is het merk sinds 2017 ook niet meer actief. In Nederland zijn in 2008 klanten van Debitel en in 2011 klanten van Tringg opgegaan in Simyo.

Zelfbeheer

Simyo is een provider gericht op ‘zelfbeheer’. Via Mijn Simyo regel je gemakkelijk je telefonische zaken. Inzicht in het verbruik en tegoed, maar ook het aanschaffen van bundels of wijzigingen doorvoeren aan je mobiele abonnement. Mocht je er niet uitkomen hoe je bepaalde zaken zelf kunt regelen via Mijn Simyo, kun je altijd kunnen tussen te veelgestelde vragen. Hier vindt je per categorie uitleg en hulp over het gebruik van Mijn Simyo.

Social Media

Simyo heeft een klantenservice die ook erg actief is op sociale media. Je kunt hier 24 uur per dag en 7 dagen in de week vragen stellen aan medewerkers van het bedrijf. Ga naar de Facebook pagina of het Twitter account van Simyo en stel direct jouw vraag aan één van de medewerkers van Simyo. Naast de sociale media accounts van Simyo, heeft het bedrijf ook nog een hulp forum waar klanten informatie en ervaringen delen over het gebruik van Simyo. Het forum vindt je op hun website: https://www.simyo.nl

Simyo Klantenservice

Simyo is gratis telefonisch te bereiken. Je kunt het bedrijf bellen op telefoonnummer 0800-8007. Het bedrijf is elke dag bereikbaar tussen 08:30 uur en 20:00 uur ’s avonds, ook in het weekend. Je kunt de klantenservice bellen met al je vragen, maar ook als je bijvoorbeeld een abonnement wilt afsluiten. Natuurlijk kun je ook gemakkelijk klant worden via de website.

Mocht je niet willen bellen en liever een bericht sturen, kan dit via het contactformulier op de website van Simyo.

Facebookpagina van Simyo

facebook simyo

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Simyo, bezoek het Facebook account van Simyo en stel direct jouw vraag.

Twitter van Simyo

twitter simyo

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan Simyo, bezoek het Twitter account van Simyo en stel direct jouw vraag.

Website van Simyo

website simyo.nl

Bezoek de website van Simyo om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van Simyo

Adresgegevens van Simyo

Simyo is gevestigd op het adres Teleportboulevard 121 Amsterdam 1043 EJ. De exacte locatie van Simyo zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

One Response

  1. Let me just say your site is amazing! It is well put together and easy to navigate which is a plus. With such a nice layout you must attract a lot of visitors. I just wanted to give you a heads up because your site inspired me to build my own. I hope everything is going great and much success in your future. Thank and have the best of day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *