logo sbs6 contact

SBS6 Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (27) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 09:00 tot 17:00 uur

Dinsdag: 09:00 tot 17:00 uur

Woensdag: 09:00 tot 17:00 uur

Donderdag: 09:00 tot 17:00 uur

Vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Over SBS6 en de mogelijkheden voor sbs6 contact

SBS6 is een Nederlands commercieel televisiestation dat uitzendt in heel Nederland. Met SBS6 contact opnemen kan op diverse manieren. In dit artikel lees je hoe je SBS6 kunt contacteren en vertellen we meer over de zender en het bedrijf eromheen.

De programmering van de zender bestaat uit populaire programma’s als Hart van Nederland en Show Nieuws. SBS6 is een commerciële televisiezender die sinds 2011 deel uitmaakt van Sanoma en Talpa, vanaf 2021 is er een samenwerking begonnen met RTL Nederland, waarin RTL Nederland een leidende rol heeft.

SBS Broadcasting BV bezit verschillende Tv-zenders, waaronder SBS6, Net5, Veronica & SBS9. Ze hebben hun eigen productiemaatschappij waarin ze shows produceren als Hart Van Nederland, shownieuws en verschillende spelprogramma’s die worden uitgezonden op SBS6. Veronica Publishing valt ook onder de paraplu van dit mediaconglomeraat.

Één van de oudste televisiestations van Nederland

SBS6 is een van de oudste Nederlandse televisiezenders. Oorspronkelijk richtte het zich vooral op mannelijke kijkers in de leeftijd van 20 en 30 jaar met een focus op komedieprogramma’s, maar sindsdien is het uitgegroeid tot een uitgebreid kijkerspubliek dat varieert van jonge kinderen tot volwassenen van 50+. Het motto van de zender is “samen kijken naar echte Nederlandse TV” Het wil dat zijn kijkers zich dicht bij hen voelen door boodschappen vol positiviteit uit te zenden. Ongeveer 4 miljoen mensen kijken dagelijks naar SBS6 en maken deel uit van een breed publiek dat ofwel geïnteresseerd is in jeugdige komedies of in verhalen over oudere generaties die te maken hebben met levensgebeurtenissen zoals echtscheiding, de dood en andere zaken in het leven.

SBS6 heeft een gevarieerde programmering voor hun kijkers, waaronder Nederlands nieuws, emotionele programma’s, familie-entertainment en meer. Ze zenden ook infotainment en speelfilms uit om aan ieders wensen te voldoen! Als je op zoek bent naar Nederlands drama of politieseries dan is SBS6 er ook voor jou!

SBS6 werd opgericht toen de digitale media nog in de kinderschoenen stond zodat ze alleen konden uitzenden via de oude via de oude kabel. Inmiddels is dit allemaal gedigitaliseerd en kun je SBS6 via veel verschillende manieren zoals online of digitale televisie kijken.

Contactgegevens van SBS6

Voor tips voor een van de nieuwsprogramma’s kun je contact opnemen met Hart van Nederland en/of Shownieuws. Je kunt ze bereiken door te mailen naar respectievelijk [email protected] of [email protected]! Voor kijkersvragen kun je proberen een e-mail te sturen naar Talpa Networks op [email protected]

Met SBS6 contact opnemen kun je ook doen via Twitter. Hun Twitter account is https://twitter.com/sbs6

Wanneer je liever contact met sbs6 wil via Facebook, dan kan dat ook. Surf hiervoor naar hun Facebook account dat te vinden is via de link https://web.facebook.com/SBS6

Daarnaast zijn er nog een hoop contactgegevens te vinden op https://talpanetwork.com/contact

Facebookpagina van SBS6

sbs6 contact via facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan SBS6, bezoek het Facebook account van SBS6 en stel direct jouw vraag.

Twitter van SBS6

sbs6 contact via twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan SBS6, bezoek het Twitter account van SBS6 en stel direct jouw vraag.

Website van SBS6

sbs6 kijk website

Bezoek de website van SBS6 om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van SBS6

Adresgegevens van SBS6

SBS6 is gevestigd op het adres Bergweg 70 1217 SC Hilversum. De exacte locatie van SBS6 zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

27 Responses

 1. gemeente landgraaf laat evenement op megaland ( pinkpop terrein) gewoon door gaan hele maand elke donderdag,vrijdag zaterdag en zondag live muziek

  1. Waarom mogen wij als zwarte mensen niet mee doen aan zwarte piet ik ben gekleurd maar als ik naar de buren al verkleed wil wordt ik voor racist aangezien na commotie in de straat met nieuwe buurt bewoners die ons haten ik vindt het gewoon leuk om voor kinderen er te zijn en nu moet ik net als Fresku mij wit smicken of blank ik ben vorig jaar al geslagen omdat ik me er niet aan houd in amsterdam

 2. Goede dag allereerst mijn Complimenten voor het leuke progamma Oranjezomer met Wilfred Johan Rene Jan Hans en Alle andere Personen. nu mijn vraag ik zie steeds de mooie Citroen Crossback op en neer rijden over het terrein met heel weinig km. ik rijd zelf een Xsara Picasso van 2006 die een beetje op raakt en niet het geld heb liggen voor een mooie nieuwe[ a.o.w] nu is mijn vraag zou ik die mooie Crossback niet voor een Symbolisch bedrag over kunnen nemen, mag in beeld leuk voor het Progamma en heel leuk voor ons. hopende kunt u en de Dealer hier iets mee met Vriendelijke Groeten Rene Thijssen

 3. Had net collega’s uitgenodigd op de koffie. Helaas deurbel niet gehoord. Dat komt dat we in limburg achterom gaan. Excuses dat ik jullie niet heb gehoord. Had de koffie met koek buiten klaar staan. Gr uit Bergen in de maas.

 4. Wat is SBS 6 goed bezig, elke dag het kniebeschermers ook als je vroeg op moet staan.
  De sportzomer steeds meer mensen kijken er naar omdat ze geen zin hebben in zware onderwerpen voor het slapen gaan maar het leuk vinden om het geluk wat nergens over gaat nog even te lachen!!
  Goed bezig SBS 6 !

 5. Ik geniet al bijna 8 weken met veel plezier van het programma de Oranje Zomer. En Helene doet het supergoed. Jammer dat het bijna afgelopen is.
  Met vriendelijke groet, Margreet van Loon

 6. Wat heb ik genoten van de uitzendingen van Oranjezomer en nu ook weer met Helene, wat waren dat superavonden. Zoveel humor en zelfspot en wat heb ik gelachen.
  Helaas een weekje zonder jullie en dan weer op ma en vr.avond. Kijk er nu alweer naar uit.
  Vr.Sportgroeten,
  Els Osenga

 7. Beste mensen daar in Hilversum,

  Gisteravond het programma Mr. Frank Visser doet uitspraak.
  Heb me weer, net als vele malen eerder, geërgerd aan die flauwe kerel van Victor Brand in dit programma.
  Hij denkt dat hij leuk is, maar is veel te veel met zich zelf bezig, hoe vrolijk ik ook ben. Hij kiest partij en dit is geen
  eerlijk programma. Jullie kunnen beter een leuke serie uit zenden, bv. films van vroeger/natuur/reisfilms dan dit flauwe stel.
  Nederland zit niet te wachten op dit programma, waar haat en nijd wordt vertoond. Er is genoeg ellende in de wereld. Wanneer jullie geen betere programma’s kunnen maken, hou er dan mee op en neem vakantie. Het gaat je goed.

 8. Goedemorgen. Ik heb 2 Series Gemaakt. Over Bassie & Adriaan.
  De 1e Is ( Bassie & Adriaan, de Verdwenen Steen)
  En De 2e ( Bassie & Adriaan, In De Zomer)
  Afkomstig Van VHS.
  Komt binnenkort Op DVD.
  Dan kunnen Jullie Het Kopen.
  En Uitzenden op Tv.
  Ik woon in Den Dolder Reinaarde 3572XH Den Dolder Tuinlaan 6.
  Groeten Van Jordy De Laat.

 9. dag undercover in nederland van 15 augustus j.l waarom wordt er een oplichter aan de schandpaal genageld en terecht,maar waarom dan bij zijn naan hans K heel vreemd wel op tv met zijn gezicht en worden als kijker gewaarschuwd voor deze man maar nogmaals waarom niet gewoon zijn naam hans K schiet niet op toch? verder een goed programma

 10. verdient het jury zijn zo weinig dat Ogene geen fatsoenlijke kleding kan kopen.
  word doodziek van die half aangeklede vrouwen. Bij shownieuws moet de kachel ook hoog

 11. Beste SBS6,
  Sinds jaren kijk ik regelmatig naar uw programma’s. Meestal sluit ik de dag af met Shownieuws. Normaal gesproken geef ik geen commentaar op n programma, want je kunt wegzappen als iets niet bevalt, maar nu wil ik dat wel, want ik kan niet inschatten wanneer Iris van Lunenburg aan tafel zit bij Shownieuws en aan het woord komt. Ik erger me steeds meer aan haar de laatste tijd. Vooropgesteld dat ik absoluut NIET discrimineer, want het heeft niks te maken met uiterlijk, kleur of wat dan ook! Ze is gewoon bijna niet te verstaan en nee, ik heb niks aan mijn oren. Dat ze een bepaalde stem heeft en een bepaalde monotone toonhoogte, daar kan ze waarschijnlijk niks aan doen, maar goed articuleren kun je leren en vind ik een eerste vereiste als je in het openbaar/voor publiek, spreekt. Ze is niet te volgen en het onderwerp wordt hierdoor oninteressant. Dat kan ik zelfs beter. Dus als ik al zie dat ze aan tafel zit bij Shownieuws, zap ik al weg. Jammer SBS6/Shownieuws dat u daar niet op let. Ik ga er vanuit u de moeite neemt om op mijn bericht te reageren. Met vriendelijke groet, Fini Smeets.

 12. Womderlijk dat Alberto Stegeman voortdurend roept dat hij “OP” de bres springt voor de opgelichte medelanders. Een bres, heb ik geleerd, is (in tegenstelling tot een barricade) een opening in een muur of slagorde waar dus behalve lucht niets is om “op” te springen. Dat het vooral om oplichters gaat die dikke lucht ook niet vreemd is daarom wel weer grappig en op tv, zo weten we, kan alles.

 13. Beste SBS6,
  Graag kijk ik naar uw programma s. Einde van de avond kijk ik altijd naar shownieuws.
  Ik zou niet gauw een email sturen met een klacht erin, maar nu toch wel. Tooske kan het shownieuws niet overbrengen
  naar de kijker. Wat slecht , ze maakt fouten en kan niet mee praten met de rest van het panel. Ik erger mij kapot aan haar presentatie.
  Misschien zijn er meer klachten binnen gekomen over haar , maar dat weet ik niet. Het is gewoon zonde dat zij bij dit programma
  is bij gekomen. De andere collega s doen het geweldig. Wat een groot verschil.
  Als zij presenteert dan helaas kijk ik niet meer. Jammer voor het programma. Ik moest dit even kwijt.

 14. Programma FIFTY FIFTY
  SBS 6
  Wat een flauwekul dat uitleggen van die antwoorden het staat er toch al
  Maar ja als je doorgaat met vragen stellen
  Kost dat centjes

 15. Fred Den Haag

  Ik vraag mij af na het programma Kassa van de Vara of SBS 6 blij is met de baggerzooi op een aantal van de Ooststappen vakantieparken.
  De titel Massa is KASSA begrijp ik nu ook pas goed. Zo weinig mogelijk kwaliteit leveren tegen en zo hoog mogelijke prijs.
  Dan is het logisch dat die gezette ietwat patserige eigenaar om de paar maanden een nieuwe Rolls Royce kan aanschaffen toch.
  Niet echt een bedrijf om als SBS 6 zijnde , reclame voor te maken toch.
  Brrrrrrrrrrrrrr wat een troep. Ruikt naar oplichting.

 16. Wat een lul die darto braat met ze lachen over pijn in de bil hoop dat hij iets krijgt heb een verkeerde operatie gehad en nu kan ik amper zitten lopen leggen alles doet pijn en dan zo een stumper lacht er hartelijk om nou hij mag het over nemen

 17. Beste lezer,

  Heel jammer dat “lang leven de liefde” nu zo laat in de avond wordt herhaald.
  Te laat als je weer op tijd op moet staan.
  Eerder werd het rond 23.50 uitgezonden.

  Dat was een mooi slaapmutsje.

  Vroeg in de avond ben ik nog aan het eten en tussen de middag heb ik geen gelegenheid om te kijken.

  Hopelijk kan het weer wat vroeger en het praatprogramma er achter.
  Dat is ook beter voor de laat-opblijvers………..

  Vriendelijke groeten

 18. sinds een paar dagen kijk ik naar hlf8 .leuk programma.maar wat mij mateloos irriteerd is het feit dat jhonnie om half acht avhter het bier zit terwijl zijn gasten aan het water of cola zitten.hiermee doet hij zijn naam wel eer aan.als gastheer moet hij het juiste voorbeeld geven.

 19. Mij verbaast de berichtgeving ontrent het Corona toegangsbewijs.
  Waarom wordt er geen melding gemaakt dat een QR code ook kan worden uitgeprint via DigiD (www.coronacheck.nl/print) zodat de mensen geen dure telefoon nodig hebben om een restaurant, bioscoop e.d. te kunnen bezoeken? Nu wordt er net gedaan alsof mensen zonder telefoon buiten zijn gesloten van een boel activiteiten.

 20. Gisteren gekeken met Jesse klaver, Jesse had het over het samenstellen van een regering dat net als het Nederlands elftal zou moeten gaan. Dus 1 trainer die de spelers selecteert. Dat gebeurd nu toch al!
  De gehele verkiezingen zouden anders moeten, niet de keuze van 1 persoon die zijn vriendjes uitkiest, niet van deze tijd.
  Hoe dan wel?
  2 groepen, links en rechts, de partijen gaan in de lijst waar zij zich toe behoren.
  Het volk kiest zij vertegenwoordiger.
  De partij links dan wel rechts die wint gaat regeren, deze bestaat dan uit de personen die door het volk de meeste stemmen hebben gekregen, (het volk bepaald) hier komen dan verschillende partijen in een regering die door het volk gekozen zijn en niet door 1 persoon.
  Hiermee is er altijd een meerderheid en dan hoeft men niet maarde de discuteren over wie wel en wie niet. geen vriendjes politiek, geen mensen uitsluiten. Als je als persoon niet met andere kan samenwerken vanwege zij ideeën dan moet je de politiek verlaten, in de samenleving werken we ook samen, ongeacht wie we zijn.

 21. Goedenavond,
  Ik wil graag Johnny complimenteren met het prachtige programma restaurant Misverstand. Ik heb een heel andere kijk gekregen over deze ziekte. Ik wist niet dat het zo erg kon zijn.
  Verder maakt hij ook een goede talkshow dat gewoon tijd nodig heeft om te groeien in mijn ogen! Iedereen heeft altijd zijn mening over hem klaar, van hij komt in een gespreid bedje. Maar ik zie gewoon dat hij zich zelf is en hier keihard voor werkt. Hij zal gerust een klein opstapje hebben gehad maar moet het toch zelf doen! Ga zo door Johnny met deze prachtige programma’s maken, ik geniet er erg van!👍👍

 22. Onlangs werd tijdens een uitzending van Drooomhuis op het Platteland een uitlating “O, my goodness!” vertaalt en ondertiteld met “Jezus!”. Ik heb mij daaraan, als praktiserend gelovige, onuitsprekelijk geërgerd.
  Het getuigt van een dermate ondermaatse en ranzige mentaliteit, dat ik er geen woorden voor heb.
  Schaamt u zich diep!

 23. GEachte heer, mevrouw,
  graag zou ik een onderzoek dat ik heb gedaan naar het aantal zwerfkatten (geschat aantal 800.000) naar u toesturen. Ik heb de brief in Word gemaakt in. Het is absoluut noodzakelijk dat er eindelijk aandacht aan dit enorme dierenleed wordt geschonken. Ik denk dat in Nederland zich nauwelijks iemand ervan bewust is…
  Kan ik van u een e-mailadres krijgen om mijn brief naar toe sturen?
  met vriendelijke groet

 24. Ria,
  Vreselijk geen normale programma’s de laatste dagen op sbs alleen dat dansen verschrikkelijk om uren naar te kijken.
  Knap van de deelnemers dat wel.
  Ook nog een tip, kan Patty Brard nou eens verdwijnen bij jullie wat in zelfingenomen persoon is dat zeg. Andere ouderen moeten weg en zij blijft maar zitten. Kost jullie kijkers hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *