logo sbs6 contact

SBS6 Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (4) Reviews

Bellen met SBS6

020 800 70 00
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 09:00 tot 17:00 uur

Dinsdag: 09:00 tot 17:00 uur

Woensdag: 09:00 tot 17:00 uur

Donderdag: 09:00 tot 17:00 uur

Vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Facebookpagina van SBS6

sbs6 contact via facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan SBS6, bezoek het Facebook account van SBS6 en stel direct jouw vraag.

Twitter van SBS6

sbs6 contact via twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan SBS6, bezoek het Twitter account van SBS6 en stel direct jouw vraag.

Website van SBS6

sbs6 kijk website

Bezoek de website van SBS6 om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van SBS6

Adresgegevens van SBS6

SBS6 is gevestigd op het adres Bergweg 70 1217 SC Hilversum. De exacte locatie van SBS6 zie je op de kaart hierboven.

Over SBS6 en de mogelijkheden voor sbs6 contact

SBS6 is een Nederlands commercieel televisiestation dat uitzendt in heel Nederland. Met SBS6 contact opnemen kan op diverse manieren. In dit artikel lees je hoe je SBS6 kunt contacteren en vertellen we meer over de zender en het bedrijf eromheen.

De programmering van de zender bestaat uit populaire programma’s als Hart van Nederland en Show Nieuws. SBS6 is een commerciële televisiezender die sinds 2011 deel uitmaakt van Sanoma en Talpa, vanaf 2021 is er een samenwerking begonnen met RTL Nederland, waarin RTL Nederland een leidende rol heeft.

SBS Broadcasting BV bezit verschillende Tv-zenders, waaronder SBS6, Net5, Veronica & SBS9. Ze hebben hun eigen productiemaatschappij waarin ze shows produceren als Hart Van Nederland, shownieuws en verschillende spelprogramma’s die worden uitgezonden op SBS6. Veronica Publishing valt ook onder de paraplu van dit mediaconglomeraat.

Één van de oudste televisiestations van Nederland

SBS6 is een van de oudste Nederlandse televisiezenders. Oorspronkelijk richtte het zich vooral op mannelijke kijkers in de leeftijd van 20 en 30 jaar met een focus op komedieprogramma’s, maar sindsdien is het uitgegroeid tot een uitgebreid kijkerspubliek dat varieert van jonge kinderen tot volwassenen van 50+. Het motto van de zender is “samen kijken naar echte Nederlandse TV” Het wil dat zijn kijkers zich dicht bij hen voelen door boodschappen vol positiviteit uit te zenden. Ongeveer 4 miljoen mensen kijken dagelijks naar SBS6 en maken deel uit van een breed publiek dat ofwel geïnteresseerd is in jeugdige komedies of in verhalen over oudere generaties die te maken hebben met levensgebeurtenissen zoals echtscheiding, de dood en andere zaken in het leven.

SBS6 heeft een gevarieerde programmering voor hun kijkers, waaronder Nederlands nieuws, emotionele programma’s, familie-entertainment en meer. Ze zenden ook infotainment en speelfilms uit om aan ieders wensen te voldoen! Als je op zoek bent naar Nederlands drama of politieseries dan is SBS6 er ook voor jou!

SBS6 werd opgericht toen de digitale media nog in de kinderschoenen stond zodat ze alleen konden uitzenden via de oude via de oude kabel. Inmiddels is dit allemaal gedigitaliseerd en kun je SBS6 via veel verschillende manieren zoals online of digitale televisie kijken.

Contactgegevens van SBS6

Voor tips voor een van de nieuwsprogramma’s kun je contact opnemen met Hart van Nederland en/of Shownieuws. Je kunt ze bereiken door te mailen naar respectievelijk [email protected] of [email protected]! Voor kijkersvragen kun je proberen een e-mail te sturen naar Talpa Networks op [email protected]

Met SBS6 contact opnemen kun je ook doen via Twitter. Hun Twitter account is https://twitter.com/sbs6

Wanneer je liever contact met sbs6 wil via Facebook, dan kan dat ook. Surf hiervoor naar hun Facebook account dat te vinden is via de link https://web.facebook.com/SBS6

Daarnaast zijn er nog een hoop contactgegevens te vinden op https://talpanetwork.com/contact

Beoordelingen, Reviews & Klachten

4 Responses

  1. gemeente landgraaf laat evenement op megaland ( pinkpop terrein) gewoon door gaan hele maand elke donderdag,vrijdag zaterdag en zondag live muziek

  2. Goede dag allereerst mijn Complimenten voor het leuke progamma Oranjezomer met Wilfred Johan Rene Jan Hans en Alle andere Personen. nu mijn vraag ik zie steeds de mooie Citroen Crossback op en neer rijden over het terrein met heel weinig km. ik rijd zelf een Xsara Picasso van 2006 die een beetje op raakt en niet het geld heb liggen voor een mooie nieuwe[ a.o.w] nu is mijn vraag zou ik die mooie Crossback niet voor een Symbolisch bedrag over kunnen nemen, mag in beeld leuk voor het Progamma en heel leuk voor ons. hopende kunt u en de Dealer hier iets mee met Vriendelijke Groeten Rene Thijssen

  3. Had net collega’s uitgenodigd op de koffie. Helaas deurbel niet gehoord. Dat komt dat we in limburg achterom gaan. Excuses dat ik jullie niet heb gehoord. Had de koffie met koek buiten klaar staan. Gr uit Bergen in de maas.

  4. Wat is SBS 6 goed bezig, elke dag het kniebeschermers ook als je vroeg op moet staan.
    De sportzomer steeds meer mensen kijken er naar omdat ze geen zin hebben in zware onderwerpen voor het slapen gaan maar het leuk vinden om het geluk wat nergens over gaat nog even te lachen!!
    Goed bezig SBS 6 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright 2021 © All rights Reserved.