logo sbs6 contact

SBS6 Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (147) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 09:00 tot 17:00 uur

Dinsdag: 09:00 tot 17:00 uur

Woensdag: 09:00 tot 17:00 uur

Donderdag: 09:00 tot 17:00 uur

Vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Over SBS6 en de mogelijkheden voor sbs6 contact

SBS6 is een Nederlands commercieel televisiestation dat uitzendt in heel Nederland. Met SBS6 contact opnemen kan op diverse manieren. In dit artikel lees je hoe je SBS6 kunt contacteren en vertellen we meer over de zender en het bedrijf eromheen.

De programmering van de zender bestaat uit populaire programma’s als Hart van Nederland en Show Nieuws. SBS6 is een commerciële televisiezender die sinds 2011 deel uitmaakt van Sanoma en Talpa, vanaf 2021 is er een samenwerking begonnen met RTL Nederland, waarin RTL Nederland een leidende rol heeft.

SBS Broadcasting BV bezit verschillende Tv-zenders, waaronder SBS6, Net5, Veronica & SBS9. Ze hebben hun eigen productiemaatschappij waarin ze shows produceren als Hart Van Nederland, shownieuws en verschillende spelprogramma’s die worden uitgezonden op SBS6. Veronica Publishing valt ook onder de paraplu van dit mediaconglomeraat.

Één van de oudste televisiestations van Nederland

SBS6 is een van de oudste Nederlandse televisiezenders. Oorspronkelijk richtte het zich vooral op mannelijke kijkers in de leeftijd van 20 en 30 jaar met een focus op komedieprogramma’s, maar sindsdien is het uitgegroeid tot een uitgebreid kijkerspubliek dat varieert van jonge kinderen tot volwassenen van 50+. Het motto van de zender is “samen kijken naar echte Nederlandse TV” Het wil dat zijn kijkers zich dicht bij hen voelen door boodschappen vol positiviteit uit te zenden. Ongeveer 4 miljoen mensen kijken dagelijks naar SBS6 en maken deel uit van een breed publiek dat ofwel geïnteresseerd is in jeugdige komedies of in verhalen over oudere generaties die te maken hebben met levensgebeurtenissen zoals echtscheiding, de dood en andere zaken in het leven.

SBS6 heeft een gevarieerde programmering voor hun kijkers, waaronder Nederlands nieuws, emotionele programma’s, familie-entertainment en meer. Ze zenden ook infotainment en speelfilms uit om aan ieders wensen te voldoen! Als je op zoek bent naar Nederlands drama of politieseries dan is SBS6 er ook voor jou!

SBS6 werd opgericht toen de digitale media nog in de kinderschoenen stond zodat ze alleen konden uitzenden via de oude via de oude kabel. Inmiddels is dit allemaal gedigitaliseerd en kun je SBS6 via veel verschillende manieren zoals online of digitale televisie kijken.

Contactgegevens van SBS6

Voor tips voor een van de nieuwsprogramma’s kun je contact opnemen met Hart van Nederland en/of Shownieuws. Je kunt ze bereiken door te mailen naar respectievelijk [email protected] of [email protected]! Voor kijkersvragen kun je proberen een e-mail te sturen naar Talpa Networks op [email protected]

Met SBS6 contact opnemen kun je ook doen via Twitter. Hun Twitter account is https://twitter.com/sbs6

Wanneer je liever contact met sbs6 wil via Facebook, dan kan dat ook. Surf hiervoor naar hun Facebook account dat te vinden is via de link https://web.facebook.com/SBS6

Daarnaast zijn er nog een hoop contactgegevens te vinden op https://talpanetwork.com/contact

Facebookpagina van SBS6

sbs6 contact via facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan SBS6, bezoek het Facebook account van SBS6 en stel direct jouw vraag.

Twitter van SBS6

sbs6 contact via twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan SBS6, bezoek het Twitter account van SBS6 en stel direct jouw vraag.

Website van SBS6

sbs6 kijk website

Bezoek de website van SBS6 om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van SBS6

Adresgegevens van SBS6

SBS6 is gevestigd op het adres Bergweg 70 1217 SC Hilversum. De exacte locatie van SBS6 zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

147 Responses

  1. Helemaal mee eens ! Als ik in zijn schoenen stond zou ik ook gestopt zijn. Er mag steeds minder, geen eigen mening uiten, geen moorkoppen, negerzoenen, zwarte pieten en ga zo maar door. En wie beweert eigenlijk dat de bewuste vrouw van de kaars het zelf grensoverschrijdend gevonden heeft !? Misschien heeft ze hem bij wakker worden wel gezellig aangestoken.

 1. Johan en de heren moeten blijven!!!! Wat een kinderachtig gedoe om iets van 50 jaar geleden! Niemand luistert ECHT naar hem! Ik sta 100% achter Johan! Ga door!!!!!!!
  Kunnen we nergens meer tegen tegenwoordig????

 2. Mag hopen dat johan doorgaat zoals velen vinden, ik dus ook, man man man, wat een gezeur om [bijna] niks. En een ieder aan andere tafels weet het beter. Ze zijn gewoon jaloers. Dus kom op johanm laat de meerderheid niet in de steek wie WEL achter jou staat! Alleen zou ik als ik sbs was niet zoveel meer van die gasten aan tafel uitnodigen, ik zeg 2 ervan wel en dat is dat meisje kneteman en de heer Mens, deze 2 doen het goed en passen in het progam. De rest niet, oa eus mevrouw ek en dan die andere politieke verslaggever sam hendriks, en die turkse mevrouw en roos schlikker.. alle maal niks. Dus johan wilfred en renee, de schouders eronder en DOOR. Groet van een Superboer uit Doetinchem.

 3. Uiterst jammer dat Johan Derksem moet wijken voor een story uit zijn jeugd!!! Als een ieder (incl. de heer de Mol) zijn zonde uit zijn jeugd zou moeten melden, dan zijn er weinige die zonder zonde zijn,

 4. Laat Johan Derksen en dat programma van de buis halen vandaag inside kan er een leuk programma er voor terug komen haal per vandaag maar van de buis

 5. Wie is Paul Reumer .
  Die … wist wat voor team of hij binnenhaalde
  Maar nu er een foutje word gemaakt , is de schijnheil heel erg verbaast.
  Zelf zou ik nooit bij zo’n schijt zender willen werken hoor , maar dat terzijde
  Je behoort als lamlul directie achter je product te staan.
  Maar nee je mag alleen zeggen wat Paultje zegt en vind.
  Ik hoop dat de 3 gewoon verder gaan liefst met voetbal inside 2x p week
  Daar keek je naar uit . En ik hoop dat ze nu eens Paul zn leven eens door gaan spitten.
  Bah wat een … zender

 6. Echt te gek voor woorden dat een echt fantastisch programma als vandaag inside van de buis verdwijnt(het beste wat de tv heden ten dage voortbrengt)’
  En weer krijgen die mafkezen hun zin zonder zich te realiseren dat er knoppen op je tv zitten waarmee je hem uit kunt zetten of naar een ander programma kijkt.
  Die adverteerders komen echt wel terug en anders doet de verkoopafdeling maar zijn best om anderen binnen te halen
  Rond de miljoen mensen wordt onrecht aangedaan wat echt met de tijdsgeest te maken heeft.
  Ga in gesprek en laat die zogenaamde wokers maar het heen en weer krijgen
  Johan heeft toegegeven dat het niet sterk was en daarmee is de kous af
  succes

 7. Laat het beste praat programma Vandaag inside niet van de buis verdwijnen. Het enige programma waar gesproken wordt zonder een blad voor de mond te nemen Dat is ons veel waard.

 8. hallo

  heel jammer dat het programma vandaag inside van de buis gaat. beetje kinderachtige reacties allemaal om iets wat 50 jaar geleden is gebeurd.

  maar goed nu lees ik op internet wat ervoor in de plaats komt. nou veel erger dan dat wat u van plan kan niet. waarom dat overdreven rot programma wat zo nep is als maar kan weer op tv uit te zenden. bah heeft u nou echt geen andere programma’s in uw bestand??

  haal aub die neppers en krijssers van de tv die meilandjes horen niet op tv . is allemaal nep gezeur en geklaag.

  sbs 6 zakt steeds dieper weg. wat een slechte zender worden jullie

 9. Beste Programmamakers,
  Laat s.v.p. het gezellige praatprogramma met Johan Derksen en de andere 2 heren terugkomen.
  Eindelijk eens een programma waar de ongezouten mening van deze 3 heren geuit kan worden. Dat dat niet bij iedereen geliefd is kan ik begrijpen maar door heel veel kijkers wel. Dit is volgens mij het enige programma waar daar plaats voor is.
  Ik weet echt wel waar ik het over heb, ook ik ben een slachtoffer.
  Maar ondanks deze uitglijder van de heer Derksen moet het programma terug op de buis.
  We wonen in een vrij land waar vrijheid van mening een groot goed is, en die er niet van gediend is zet dan maar een andere zender op!

 10. Ik zal het netjes houden….. VI-inside direct terug. Jullie zijn meehuilers……
  Als dit niet gebeurd, kijk ik nooit meer zelfs als mijn meest geliefde film vertoond wordt.
  Hopelijk dalen de reclame-inkomsten snel tot nul, van mij mag dat. Weg met de commerciële omroepen, nou ja op RTL4 na.

 11. Help, Insite vandaag is niet meer. Hebben jullie niet in de gaten dat er veel mensen zijn die het jammer vinden dat het van de buis is? In cafés, iedereen vindt het erg!!

 12. Maak nu eens goede programma s dan al die reclame daar heb ik geen tv gekocht het is een verschrikking wat jullie uit zenden het ene spel is nog niet klaar of de ander begint alweer ze er een leuke show of een goed stuk muziek

 13. Als Derksen terug komt hoef ik geen mails meer va jullie. Kijk ik nooit meer. Wil ik nooit meer iets van deze zender.

 14. Tot mijn grote vreugde worden de uitzendingen van Chateau Meiland herhaald. Ik had deze nooit gezien omdat ik pas fan werd toen Caroline al lang weg was. Ik snap dat ze in de plaats van VI komen, maar…… mocht VI terug op de buis komen (wat ik niet hoop) blijf alsjeblieft deze herhalingen uitzenden, desnoods in de nacht of in de vroege ochtend. Maakt niet uit, dan neem ik het op.

 15. Kan die Gillis ” vrouw ” haar hondje niet afgenomen worden, arm beestje om zo achterlijk behandeld worden door die familie slavendrijvers.
  Het moest verboden worden om personeel te hebben. Hoe is het mogelijk, dat driemanschap. Meelij met de dochter en die andere zoon.

 16. Waarom doen jullie met Vandaag Inside na de reclame maar 5 minuten uitzenden en, weer reclame dan HvNL. Kan dan VI dan niet gewoon doorggaan tot het einde en dan reclame dan HvNL. Zo is tv kijken nog wat leukerder.

 17. Bij het programma 50/50 werd een vraag gesteld “Op welke foto zie je Chinese tekens” en werd er verteld dat er bij B kwis stond, dat klopt.
  Maar er werd ook gezegd dat dat bij A ook het geval was, en dat klopt niet.
  Daar stond het woord “testen” in het Chinees.

 18. In Buitenleven afl. 3 juli gaat het over electrische steps ed. Daarin worden ze aangeprezen als duurzaam en goed voor het milieu. Dat is maar relatief. Het hangt er vooral vanaf hoe daarvoor het vervoer gebeurde. Als het is ter vanging van lopen, de mechanische fiets of ov gebruik, is het juist niet duurzamer. De levensduur en recyclebaarheid van de accu speelt ook een rol. Veel van die steps zijn ook (nog) niet toegestaan door de rdw. Verder moeten we af dat gemakzuchtige zo snel mogelijk ergens willen zijn. Daarvoor is er al teveel ruimte en grondstoffen opgeofferd.

 19. Hallo SBS -6

  In het programma Seizoen 15, Aflevering 11 van Vtwonen Weer Verliefd Op Je Huis, opnieuw uitgezonden 7-8-2022 wordt deels een liedje afespeeld met de tekst “we are the kids with” en “ready for you”. Hebben jullie daarvan de uitvoerende artiest en nr. of event. de tracklist van deze uitzending ?

  bvd

  Alwin

 20. Goedemorgen,
  2 september. Bij het ochtend nieuws sluit Annemarie Bruning altijd af met ” mocht je nu de deur uit moeten geniet dan van je dag ”.
  Dus diegene die thuis zitten hoeven niet van hun dag te genieten??
  Misschien een andere afsluiting.
  Die voor iedereen leuk is.
  Alvast bedankt en vriendelijke groet
  Marianne

 21. Bij de vraag, bij miljoenjacht, wel pretpark er 70 jaar bestaat werd er geantwoord de efteling, dit werd door Linda afgekeurd, maar dit antwoord is goed. De efteling viert dit jaar 2022 haar 70 jarige verjaardag.

 22. beste John de Mol,

  ik begrijp niet waarop je het Gillis schorem nog een platform aanbied, je eigen zoon Johnnie haal je van de buis omdat hij in een vermeend conflict terecht is gekomen en dit schorem wat verdacht wordt van mishandeling en meerdere onoorbare zaken laat je op de buis

 23. Er word veel gepraat over grensoverschrijdengedrag, wat logisch is, maar waarom word er niks gezegd dat er zo vaak word gevloekt , wat vooral door Rene Gijp gedaan word in vandaag inside. ik vind dat meer dan erg.

 24. Vreselijk dat SBS 6 zich inlaat met kerels als Stegeman, die krijgt nu nog een hogere boete, omdat hij wel degelijk strafbaar is, Terecht!
  Ik en vele met mij snappen niet dat zo’n Stegeman serieus genomen wordt door SBS 6, het zegt alles over SBS 6.
  SNS6 wie neemt zo’n omroep nou serieus, ze nemen zichzelf niet eens serieus, de sukkels

 25. Goede middag,

  Ik zit net te kijken naar Vandaag Inside. Hier ging het over het energieprobleem. Het is heel simpel op te lossen. Het gebeurd in India, in Nepal en waarschijnlijk nog wel veel meer landen. Grofweg gezegt: Koken op stront. Ja stront. Poep. Je hebt een gierkelder waar het verrottingsproces plaats vind. Op die manier wordt rioolgas ontwikkeld. oftewel Metaan. Bij het waterzuiveringsbedrijf in scheveningen heb ik gelopen met een gasmeter, vanwege het metaangas dat vrij kan komen. In ’t Haantje, bij Klijndijk, Drenthe zit een bedrijf wat hier al mee aan de gang is. Gewoon met mest, gier, alles wat verrotten wil. Zo ontstaat methaan. Heel simpel. Het bedrijf Biovergister in ’t Haantje schijnt wel failliet te zijn. Maar dit lijkt me niets te maken te hebben met het systeem zelf. (Net opgezocht).

 26. Las net dat de kijkijfers van Five Live dalen. Ben geen regelmatige kijker naar commerciële zenders maar geniet volop van deze komedie die zo heerlijk de draak steekt met de Hilversumse slangenkuil. Linda de Mol en Waldemar Torenstra zijn goed op elkaar ingespeeld en ook de rollen erom heen worden allemaal sterk ingevuld. Dus gewoon afmaken en zeker niet voortijdig van de buis halen!

 27. Geachte Redactie,
  Wij kijken graag naar Restaurant Misverstand met Chef-kok Ron Blaauw, in deze afleveringen is er een voorgerecht, hoofgerecht en nagerecht
  is het mogelijk om deze recepten te publiceren. Ik zou deze recepten voor aankomende kerst graag willen gebruiken, zeker de Beef Wellington.
  In afwachting van uw reactie verblijf ik,
  Hoogachtend,
  K.R. Cras
  Bladgroen 18,
  2718ee Zoetermeer

 28. dat werd ook tijd dat Mathijs die *** (scheldwoord verwijdert) ook eens onder de loep genomen wordt hij dacht dat hij maar alles kon breken en maken ik heb hem ook altijd een gek gevonden een verwaant vlerk is hij om maar te zwijgen over die organiestatie de Vara ik vindt ze net zo erg als die Thijs om maar alles wat dat ventje doet maar te acepteren ze zijn net zo gek hij dit is wat ik op mijn lever heb doe het ermee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *