logo sbs6 contact

SBS6 Klantenservice

Lees Beoordelingen en klachten (75) Reviews
Openingstijden telefonische klantenservice

Maandag: 09:00 tot 17:00 uur

Dinsdag: 09:00 tot 17:00 uur

Woensdag: 09:00 tot 17:00 uur

Donderdag: 09:00 tot 17:00 uur

Vrijdag: 09:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Belkosten: Gebruikelijke belkosten

Over SBS6 en de mogelijkheden voor sbs6 contact

SBS6 is een Nederlands commercieel televisiestation dat uitzendt in heel Nederland. Met SBS6 contact opnemen kan op diverse manieren. In dit artikel lees je hoe je SBS6 kunt contacteren en vertellen we meer over de zender en het bedrijf eromheen.

De programmering van de zender bestaat uit populaire programma’s als Hart van Nederland en Show Nieuws. SBS6 is een commerciële televisiezender die sinds 2011 deel uitmaakt van Sanoma en Talpa, vanaf 2021 is er een samenwerking begonnen met RTL Nederland, waarin RTL Nederland een leidende rol heeft.

SBS Broadcasting BV bezit verschillende Tv-zenders, waaronder SBS6, Net5, Veronica & SBS9. Ze hebben hun eigen productiemaatschappij waarin ze shows produceren als Hart Van Nederland, shownieuws en verschillende spelprogramma’s die worden uitgezonden op SBS6. Veronica Publishing valt ook onder de paraplu van dit mediaconglomeraat.

Één van de oudste televisiestations van Nederland

SBS6 is een van de oudste Nederlandse televisiezenders. Oorspronkelijk richtte het zich vooral op mannelijke kijkers in de leeftijd van 20 en 30 jaar met een focus op komedieprogramma’s, maar sindsdien is het uitgegroeid tot een uitgebreid kijkerspubliek dat varieert van jonge kinderen tot volwassenen van 50+. Het motto van de zender is “samen kijken naar echte Nederlandse TV” Het wil dat zijn kijkers zich dicht bij hen voelen door boodschappen vol positiviteit uit te zenden. Ongeveer 4 miljoen mensen kijken dagelijks naar SBS6 en maken deel uit van een breed publiek dat ofwel geïnteresseerd is in jeugdige komedies of in verhalen over oudere generaties die te maken hebben met levensgebeurtenissen zoals echtscheiding, de dood en andere zaken in het leven.

SBS6 heeft een gevarieerde programmering voor hun kijkers, waaronder Nederlands nieuws, emotionele programma’s, familie-entertainment en meer. Ze zenden ook infotainment en speelfilms uit om aan ieders wensen te voldoen! Als je op zoek bent naar Nederlands drama of politieseries dan is SBS6 er ook voor jou!

SBS6 werd opgericht toen de digitale media nog in de kinderschoenen stond zodat ze alleen konden uitzenden via de oude via de oude kabel. Inmiddels is dit allemaal gedigitaliseerd en kun je SBS6 via veel verschillende manieren zoals online of digitale televisie kijken.

Contactgegevens van SBS6

Voor tips voor een van de nieuwsprogramma’s kun je contact opnemen met Hart van Nederland en/of Shownieuws. Je kunt ze bereiken door te mailen naar respectievelijk [email protected] of [email protected]! Voor kijkersvragen kun je proberen een e-mail te sturen naar Talpa Networks op [email protected]

Met SBS6 contact opnemen kun je ook doen via Twitter. Hun Twitter account is https://twitter.com/sbs6

Wanneer je liever contact met sbs6 wil via Facebook, dan kan dat ook. Surf hiervoor naar hun Facebook account dat te vinden is via de link https://web.facebook.com/SBS6

Daarnaast zijn er nog een hoop contactgegevens te vinden op https://talpanetwork.com/contact

Facebookpagina van SBS6

sbs6 contact via facebook

Via Facebook kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan SBS6, bezoek het Facebook account van SBS6 en stel direct jouw vraag.

Twitter van SBS6

sbs6 contact via twitter

Via Twitter kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week vragen stellen aan SBS6, bezoek het Twitter account van SBS6 en stel direct jouw vraag.

Website van SBS6

sbs6 kijk website

Bezoek de website van SBS6 om een antwoord te vinden op jouw vraag of contact op te nemen via het contactformulier op de website van SBS6

Adresgegevens van SBS6

SBS6 is gevestigd op het adres Bergweg 70 1217 SC Hilversum. De exacte locatie van SBS6 zie je op de kaart hierboven.

Beoordelingen, Reviews & Klachten

75 Responses

 1. Onnozel programma op eerste kerstdag, ze moesten eens weten hoe belachelijk ze overkomen, voor zulke onzin betalen we bij ziggo 88 euro per mand, dieptreurig

 2. Geachte redactie,

  wij vonden het ‘haardvuur’ op de TV een leuk idee en heel prettig. Ons ‘kerstdiner’ werd er nog warmer van.
  Een goed nieuwjaar wensen wij u toe,

  Toni Rietveld

 3. Geachte redactie Ik zat even te kijken naar het programma April, may and june maar toen er verschrikkelijk in gevloekt en getierd werd ben ik direct overgeschakeld. Zulk achterlijk taalgebruik neem ik van niemand. Ook niet van mijn eigen personeel. Je dient altijd respectvol te zijn. En dus ben ik direct overgeschakeld naar de VARA. En nee ben niet gelovig maar atheïst. Het gaat om principes en respect. Niet omdat je christenen kwetst want god bestaat niet maar om zeer grof taalgebruik

 4. Geachte redactie,

  Ik draag SBS 6 een warm hart toe
  Jullie zijn duidelijk in wat jullie bieden en dat zijn vaak ontspannende programma’s .
  Wat ik lastig vond is dat jullie een haardvuur uitzonden op 1e Kerstdag .
  Dat vind ik geen programma en ik vind het betuttelend dat jullie vinden dat mensen geen programma kunnen zien
  Zelf kijk ik geen tv met Kerst maar ik werk ,ook die dagen, een aantal uren voor de Luisterlijn Wij worden dan veel gebeld door eenzame mensen die zich op zo’n dag extra eenzaam voelen omdat ze zo alleen zijn.
  Een prigramma zou deze mensen meer warmte geven dan een beeld met een haardvuur
  Met vriendelijke groet ,.
  Johanna

  1. Wat betreft het SBS6 programma URK, stel ik voor om een hoge omheining om dit achterlijke dorp, gevuld met Inteelt en een spraakgebrek, te zetten…
   Probeer eens een normaal intelligent prgramma te maken… Solliciteren bij Talpa kan nooit ingewikkeld zijn.. Geen capaciteiten of talenten vereist..
   1 hersencel minder en men schijt in de gang
   Gr. Joop Misantroop

 5. Zondag heb ik de eerste aflevering van Diepe Gronden gekeken. Een super goede start. Ik vond het spannend, interessant en veel vaart. Ik kijk uit naar aflevering 2. Linda doet het als profiler prima.

 6. Hoeveel slechter kan de politieserie van Linda de Mol nog worden ??? Waar alle spelers gewoon meedraaien blijft Linda ver en heel ver achter. Jammer !!

 7. Goedenavond,

  Bij het kijken van het programma 50/50 op 7 januari 2022 was vraag 43 :” Hoelang is de landsgrens Argentinië en Chili of Canada en de Verenigde Staten.” Het antwoord op deze vraag is goed, maar de kaart die men even later laat zien niet.
  Canada ligt boven de VS en niet zoals jullie het laten zien. Bij een quiz moet dit natuurlijk wel goed zijn.

  Met vriendelijke groeten, Ellen Jalink

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

 8. Dames, heren,
  Het programma “De grote tuinverbouwing van 9/1 bevatte een onderdeel in Eelde, nl. over het museum “De Buitenplaats”. Daarin werd door Rob gemeld dat het museum in de provincie Groningen is gevestigd. Dat is een vergissing: Eelde, en dus ook het museum, is gelegen in de provincie Drenthe.

  Met vriendelijke groeten,
  Henk Ensi g

 9. geachte lezers,

  kijk met enige regelmaat naar , huizen onder de hamer.
  mijn vraag is, in welke periode is dit programma opgenomen.
  gezien de prijzen van aankoop en verbouwing.

  Met vriendelijke groet, Hans

 10. Hoe beschamend vanavond als een hoogzwangere presentatrice huilend van het lachen het heeft over een dakloze vrouw.
  Zij werd op latere leeftijd zwanger. Niet iedereen is in de positie van deze dame die shownieuws late presenteert.
  Ook de gasten aan tafel totaal geen respect. Jammer!!!

 11. kijk veel naar uw progamma V1 vandaag waarin rene van de gijp ook
  acte de present geeft en leuke man en een leuk progamma maar had
  een vraag voor rene v.d.gijp of die niet zo wil vloeken als die commentaar
  op iets geeft dat zou wat vriendelijker zijn bij voorbaat dank

 12. elke keer loopt die lang leve de liefde uit ik kan niet eens meer om 19.30 het rtl nieuws volgen als ik op me ziggo kastje afspelen van het begin doet dan ga ik 10 minuten later naar bed ik kan het alleen maar op me ziggo kastje opnemen

 13. SBS 6 wAr zijn jullie mee bezig ?
  Het ene praat programma na het andere, het gaat in ieder programma over hetzelfde onderwerp.
  Eerst “ half 8 “ daarna VI , dan hart van Nederland en ook nog eens shownieuws.
  Ik heb altijd genoten van jullie programma’s , maar dit 5 dagen in de week vind ik toch wel te veel.

 14. Kijk dagelijks naar 50/50 en vindt het super leuk alleen vanavond 18 01 2022 een vraag over Volvo . En dat zit toch anders, Volvo betekent vertaald ik rol en het logo is een lager .voordat er auto’s gebouwd werden was het een lager fabriek . Sorry ben een Volvo liefhebber.

 15. Ik kijk graag naar vi vandaag, maar vrijdag was het toch wel een heel slechte uitzending. En dat werd vooral veroorzaakt door Johan Derksen. Wat een voortdurend commentaar op de column van Angela de Jong. En dat ging niet over inhoud, maar over Angela en het AD in het algemeen. Wat heeft ze hem aangedaan ? Is het echt zo dat hij als voorzitter fanclub John de Mol, medelijden met John heeft ?

 16. Goedemorgen redactie,
  Wilt U onderstaand bericht doorsturen naar Bart van Ettekoven?
  ———————–
  Geachte heer van Ettekoven,
  Ben erg benieuwd waar U dat mooie jeansshirt,- dat U vrijdagavond in de uitzending droeg-, hebt gekocht. Zou het erg op prijs stellen als U mij de naam van de winkel wilt doorgeven! Alvast bedankt, met vriendelijke groet,
  Han de Kruyf, Havelte

 17. Ik vraag me iedere keer af waarom er bij een nieuws/ actualiteiten programma persé achtergrondmuziek (hard) moet worden gespeeld….
  Het leidt niet alleen enorm af maar maakt soms het verstaan van het commentaar soms bijna onmogelijk. Ik zie ook totaal de toegevoegde waarde hier niet van in. Het is toch geen spannende film waar we naar kijken die voorzien moet worden met “opzwepende” muziek? Luistert degene die achter de knoppen zit alleen naar de muziek of probeert die persoon ook echt te luisteren naar de balans van het commentaar en de “muziek” op een dusdanige manier dat het nog te verslaan/ begrijpen is?
  Van mij mag het z.s.m. beëindigd worden…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *